Hedef 15 Haziran!

Bugünkü menüm
Sabah 1dilim kızarmış ekmek üstüne az salça surdum. Peynir,domates, maydanoz
Öğle 12.30 gibi çocuğun okulun daydım çok aciktim 1kaşarlı tost aldım yarısını ben yedim yarısını küçük oğlan
15 gibi aciktim 3kasik yoğurt içine müsli koydum biraz yedim
Aksam 17.30 ızgara balık 1dilim çavdar ekmeği, bol salata
2 şekersiz Nescafe 3lt su
Verano_porteno Verano_porteno 1saatte hızlı tempo yürüyüş yaptım dışarda, ama kafama güneş geçti resmen felaket sıcak. Plates yapamadim ilerleyen saatlerde güç bulursam yapicam yazarım gene

Katılıyorum spordan önce özellikle bol karbon almak şart
Aynen hoca da soyledi, hatta solediklerini yesem ohoo. Buraya gelmeden makarna, pirinc, patates, ekmek ye dedi. Ozellikle bacak caliscagin gunler cok saglam ye, eve gidince de protein ye de .Ben tabiki yapmiorum onun dediklerini:KK70:

Bugünkü menüm
Sabah 1dilim kızarmış ekmek üstüne az salça surdum. Peynir,domates, maydanoz
Öğle 12.30 gibi çocuğun okulun daydım çok aciktim 1kaşarlı tost aldım yarısını ben yedim yarısını küçük oğlan
15 gibi aciktim 3kasik yoğurt içine müsli koydum biraz yedim
Aksam 17.30 ızgara balık 1dilim çavdar ekmeği, bol salata
2 şekersiz Nescafe 3lt su
Verano_porteno Verano_porteno 1saatte hızlı tempo yürüyüş yaptım dışarda, ama kafama güneş geçti resmen felaket sıcak. Plates yapamadim ilerleyen saatlerde güç bulursam yapicam yazarım gene
Supersin gayet iyi gidiosun mavicim, suan 390 puandasin yarim saat da pilates yap duz hesap 600 olsun hadi

Aynen hoca da soyledi, hatta solediklerini yesem ohoo. Buraya gelmeden makarna, pirinc, patates, ekmek ye dedi. Ozellikle bacak caliscagin gunler cok saglam ye, eve gidince de protein ye de .Ben tabiki yapmiorum onun dediklerini:KK70:
Sana bir şey diyim mi kafama ne gelirse yemeye başladığından beri acayip kas yaptım özellikle sırt ve Omuz bölgemde önceden ne kadar uğraşırsam olmuyordu sırrı karbon llabilir

Sana bir şey diyim mi kafama ne gelirse yemeye başladığından beri acayip kas yaptım özellikle sırt ve Omuz bölgemde önceden ne kadar uğraşırsam olmuyordu sırrı karbon llabilir
Kas mi yaptin yoksa yag mi kaybettin. Ben kas yapmak istemiorum, Yag kaybetmek istiorum. Benim sirtim cok fenaymis mesela gecen magazada farkettim.

bugün tüm günüm hastanede gecti mesajlarınızı okuyamadım kızlar :) tam şekersizlige alışmışken bugun baya bi şeker yüklemesi yaptım neyseki şükür insülin direnci yokmuş :KK24:
Verano_porteno Verano_porteno 11bin adım 165 puan :KK73:
sabah 1 pogaca 1kutu meyve suyu ,1 kutu süt
akşam 1tane biber dolması 2sarma ,biraz salata :)
Canin gecmis olsun gozun aydin peki baska bi eksik fln varmiymis? Bide puanlar degisti ilk sayfaya bi goz at . Adim deil sure belirtirsen sevinirim, yuruyus de 3 seviye baya hizli, normal ve salina salina

Canin gecmis olsun gozun aydin peki baska bi eksik fln varmiymis? Bide puanlar degisti ilk sayfaya bi goz at . Adim deil sure belirtirsen sevinirim, yuruyus de 3 seviye baya hizli, normal ve salina salina
teşekkür ederim yok bebek gibiymişsin bişeyim yokmuş şükür :nazar::KK36: bu puan biraz karışık geldi adımsayardan baktım kac saat yürüdum bilmiyorum :) normal tempoda 2 saat diyelim :) 9 puan :KK200:

teşekkür ederim yok bebek gibiymişsin bişeyim yokmuş şükür :nazar::KK36: bu puan biraz karışık geldi adımsayardan baktım kac saat yürüdum bilmiyorum :) normal tempoda 2 saat diyelim :) 9 puan :KK200:
Masallah canim o zaman kilo vermene hic bi engel yok ne guzel, o puan 1 dk icin 120×4.5= 540 puan, ayni zamanda yaktigin kalori de oluo. Senin soylemen yeterli karisik geldiyse ben hesaplarim:super:

Kas mi yaptin yoksa yag mi kaybettin. Ben kas yapmak istemiorum, Yag kaybetmek istiorum. Benim sirtim cok fenaymis mesela gecen magazada farkettim.
Açıkçası bende yağ adına bir şey kalmadı kemik kas ve deri var ben kas kazanmak istiyorum zaten o yüzden diyetime pek dikkat etmiyorum diyet yapınca gerekli enerjiyi alamıyorum alamayınca da kas olmuyor

Masallah canim o zaman kilo vermene hic bi engel yok ne guzel, o puan 1 dk icin 120×4.5= 540 puan, ayni zamanda yaktigin kalori de oluo. Senin soylemen yeterli karisik geldiyse ben hesaplarim:super:
Yaktığımız kalori kısmını hen anlamadım canım ben bugün Bazal metabolizma kalorisi dışında 520 kcal yakmışım yürüyüşler ile

Açıkçası bende yağ adına bir şey kalmadı kemik kas ve deri var ben kas kazanmak istiyorum zaten o yüzden diyetime pek dikkat etmiyorum diyet yapınca gerekli enerjiyi alamıyorum alamayınca da kas olmuyor
Yag oranina baktirdin mi yakinlarda ben spora basladigimda ilk 28 di suan kac bilmiorum.

Bu yeni puan sisteminde spordan aldigin puan ile yaktigin kalori ayni olacak. Ki senin telefonun da ayni hesaplamis neredeyse.
Pardon seninki 740mis yakin deil, hizli yuruyus baya hizli olmali nefes nefese yani cok hizli deilmissin demekki bide bu puanlardaki kalori 70 kg lik kisiler icin farklar olmasi normal

Ya ya ben ne pis boğaz oluyirm reGL gelmeye yakın oöğlen helva reçel arada da bi kare cikileta yedim
bendede aynı durum var:olamaz:

cgdmk cgdmk cim ben kahvaltimi yaptim aksamaa da planim hazir simdi yazim bozarsam solerim soz.
Kahvalti: 1 muz, 3 ymurta baya kucuktuler, 2 yk yulaf ezmesi, 1yk yogurt, yarim avokado, 1 tk tereyag ile omlet , 8 zeytin
Aksam: karnabahar bugulama, ustune yogurt, bol salata beyaz mor lahana, marul,havuc, turp, limon, zeytinyagi. Toplam 1000 kalori
afıyet olsun cnm.bence gayet güzel:KK9:

1er yk meze yedim 5 6 çeşit
3 çeşit Kızartma yedim yoğurtlu
Patates kızartması
5 6 tane kuru pasta
Bol çay ve sigara
Sıgarayı cısss:KK70:
Sıgarayı bıraktım 20 kılo aldım ben.tekrar başlasammı acaba.al 20 kılomu ver sıgarayı:KK70:
Benim kafadaymış hoca.bende dıyorum can Boğaz’dan gelır ama olmuyo:KK70:
bugün tüm günüm hastanede gecti mesajlarınızı okuyamadım kızlar :) tam şekersizlige alışmışken bugun baya bi şeker yüklemesi yaptım neyseki şükür insülin direnci yokmuş :KK24:
Verano_porteno Verano_porteno 11bin adım 165 puan :KK73:
sabah 1 pogaca 1kutu meyve suyu ,1 kutu süt
akşam 1tane biber dolması 2sarma ,biraz salata :)
afıyet olsun cnm.bıraz dınlen tekrar başlarsın❤️

Back