- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #3.421
Pazartesı Perşembe bırde kandıllerde 3 gün tutuyorum.gonulll oruç tutuyor musun sen? Ben bu hafta cumaya kadar niyetlendim bakalım. Akşam da hafif atlatırsam nasıl iyi olur. Resmen kilolar yapıştı gitmiyor. Sporda yapamayacağım, sen sporda da iyi gidiyorsun maşallah.
Kızlar grupta genel olarak bir sesizlik hakim. Canlandırmak adına bir şeyler yapabiliriz. Biz bir iki şey düşündük, yeni fikirlere de açığız.
1. Her gün menü paylaşımı zorunlu yapılacak, paylaşılanlar arasında en güzel menü seçilecek. Birbirimizin menülerine de yorum yapalım. Buraya bir ödül konulabilir.
2. En çok kilo veren 3 kişi, en az kilo veren ya da veremeyen ya da kilo alan üyeye ceza verecek. Bu ceza her şey olabilir. Sporda olur, yürüyüş de olur, temizlik de olur... Ne biliyim olur da olur..
Sizler ne dersiniz bu konuyla ilgili?
kremsokola
Verano_porteno
cgdmk
pegasus07
gonulll
sueno34
hatelove
@seyda586
B bilinmeyenkullanici
@Zmnesrin
Kanatsizkus
@bnnu
mavi1000
@vorones
Sağol canım amin inşallah kimse yaşamasın, özellikle gece uykuda çok zorGecmıs olsun. Bende hala deprem korkusunu atamıyorum. Bı daha yaşamazsınız ıns.
Çok geçmiş olsun canım yaaa benim travma sebebimm vallaa şu depremKızlarrr depremmmm
İyi sallandık 5.5
Uykudan uyandırdı
Biliyorsunuz Adıyaman'da oturuyorum, merkez üssü Adıyaman samsat
Bana uyar canımKızlar grupta genel olarak bir sesizlik hakim. Canlandırmak adına bir şeyler yapabiliriz. Biz bir iki şey düşündük, yeni fikirlere de açığız.
1. Her gün menü paylaşımı zorunlu yapılacak, paylaşılanlar arasında en güzel menü seçilecek. Birbirimizin menülerine de yorum yapalım. Buraya bir ödül konulabilir.
2. En çok kilo veren 3 kişi, en az kilo veren ya da veremeyen ya da kilo alan üyeye ceza verecek. Bu ceza her şey olabilir. Sporda olur, yürüyüş de olur, temizlik de olur... Ne biliyim olur da olur..
kremsokola
Verano_porteno
cgdmk
pegasus07
gonulll
sueno34
hatelove
@seyda586
B bilinmeyenkullanici
@Zmnesrin
Kanatsizkus
@bnnu
mavi1000
@vorones
bırakmam tabikisiiiiiBen dedim zaten sueno bizi bırakmaz dedim, işleri vardır onum dedim. Ee n’aptın ankaralarda bakıyım
vallaaa bana uyar canım çokta iyi olurrrKızlar grupta genel olarak bir sesizlik hakim. Canlandırmak adına bir şeyler yapabiliriz. Biz bir iki şey düşündük, yeni fikirlere de açığız.
kremsokola
Verano_porteno
cgdmk
pegasus07
gonulll
sueno34
hatelove
@seyda586
B bilinmeyenkullanici
@Zmnesrin
Kanatsizkus
@bnnu
mavi1000
@vorones
Çok geçmiş olsun canım yaaa benim travma sebebimm vallaa şu depremen son geçen yaz bodrumdaki o büyük depremi yaşadım Allahım beterlerinden korusun hepimizii bi dahaa o korkuyu yaşatmasın inşallaaahh
Gerçekten grupta hareket olmayınca insanın motivasyonu etkileniyorKızlar grupta genel olarak bir sesizlik hakim. Canlandırmak adına bir şeyler yapabiliriz. Biz bir iki şey düşündük, yeni fikirlere de açığız.
kremsokola
Verano_porteno
cgdmk
pegasus07
gonulll
sueno34
hatelove
@seyda586
B bilinmeyenkullanici
@Zmnesrin
Kanatsizkus
@bnnu
mavi1000
@vorones
aynen öyle canım hem 99da istanbul depremine hemde geçen yaz bodrum depremine uykuda yakalandım gerçekten o ses uğultu offf vallaa düşündükçe bile yaşıyorum o anıSağol canım amin inşallah kimse yaşamasın cidden ve gece olması çok kötü gerçekten. Allah korusun
Havalardan olabilir belki canım bahar yorgunluğu diye bişi vardır ya . yada çok ağır bi diyet mi yapıyorsun o da etkiliyor olabiliirrKızlar ya enerjim çok düşük. Gücüm yok resmen niye böyle oldum ki. Vücut diyet ve spora alışamadı daha sanırım. Sizde de oluyor mu. Zor bela yürüyüş yaptım ama bıraksan uyuycam.
:) Yaşayan bilir canım, yaşayıp da anlam veremeyenler de kendi biliraynen öyle canım hem 99da istanbul depremine hemde geçen yaz bodrum depremine uykuda yakalandım gerçekten o ses uğultu offf vallaa düşündükçe bile yaşıyorum o anıçok etkileniyorum ve korkuyorum ama bazen etrafta buna anlam veremeyen insanlaar oluyor çok gıcık oluyorum geçen yaz bodrumda karşılaştım böyle bi durumlaa ve şuan yine aklıma geldi ve yine sinirlendimm bak şimdiii
güzel olur cnm.birinci burda ikinci kımKızlar grupta genel olarak bir sesizlik hakim. Canlandırmak adına bir şeyler yapabiliriz. Biz bir iki şey düşündük, yeni fikirlere de açığız.
kremsokola
Verano_porteno
cgdmk
pegasus07
gonulll
sueno34
hatelove
@seyda586
B bilinmeyenkullanici
@Zmnesrin
Kanatsizkus
@bnnu
mavi1000
@vorones
sanada gecmişolsun cnm.hoşgeldinÇok geçmiş olsun canım yaaa benim travma sebebimm vallaa şu depremen son geçen yaz bodrumdaki o büyük depremi yaşadım Allahım beterlerinden korusun hepimizii bi dahaa o korkuyu yaşatmasın inşallaaahh
bende öyleyım kaç gündür.bıraksalar 1 hafta uyurum yaniKızlar ya enerjim çok düşük. Gücüm yok resmen niye böyle oldum ki. Vücut diyet ve spora alışamadı daha sanırım. Sizde de oluyor mu. Zor bela yürüyüş yaptım ama bıraksan uyuycam.
Çok geçmiş olsun canım allah bi daha yaşatmasın ben de çok korkarım depremdenKızlarrr depremmmm
İyi sallandık 5.5
Uykudan uyandırdı
Biliyorsunuz Adıyaman'da oturuyorum, merkez üssü Adıyaman samsat
Sağol canım amin inşallah kimse yaşamasın depremiÇok geçmiş olsun canım allah bi daha yaşatmasın ben de çok korkarım depremden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?