Hedef 15 Haziran!

Pazartesı Perşembe bırde kandıllerde 3 gün tutuyorum.
Spor su bı kacgubdur pek YÖK. O da hoşuma gıtmıyor. Bu sabah uyandım pılates yapayım dıye ama arkamdan çocuklar da uyandı. Benım spor askıya alındı. Bırazdan küçümeni öğle uykusuna yatırınca yapmayı düşünüyorum nasıp artık.

Kuzum ilk xayfYa bakamadım benim telefon acayip bozuldu adamakıllı baksmıyorum

Ben menü vs paulaşıyorum ama çok kaçamakları menüler olduğu için arkadaşların canı çekiyor

Kızlar ben birazdan geçmişi okurum, arayanlar falan oluyor, kahvaltı falan da edemedim daha, kızıma hazırladım, yiyor. Ben de biseyler atistirayim. Görüşürüz birazdan

Kızlarrr depremmmm
İyi sallandık 5.5

Uykudan uyandırdı
Biliyorsunuz Adıyaman'da oturuyorum, merkez üssü Adıyaman samsat
Çok geçmiş olsun canım yaaa benim travma sebebimm vallaa şu deprem en son geçen yaz bodrumdaki o büyük depremi yaşadım Allahım beterlerinden korusun hepimizii bi dahaa o korkuyu yaşatmasın inşallaaahh

Bana uyar canım
Sabah kahvaltım otlu omlet
Zeytin
Peynir
Öğlen henüz yemedim 14:00 gibi bir kase yoğurt yiyeceğim

Ben dedim zaten sueno bizi bırakmaz dedim, işleri vardır onum dedim. Ee n’aptın ankaralarda bakıyım
bırakmam tabikisiiiii vallaaa gezdik tozduk baya bi yorulduk bol kalori aldık Atamızı ziyaret ettik çok güzel bi gezi olduu senin istanbul gezin nasıldıı

vallaaa bana uyar canım çokta iyi olurrr

Sağol canım amin inşallah kimse yaşamasın cidden ve gece olması çok kötü gerçekten. Allah korusun
Çok geçmiş olsun canım yaaa benim travma sebebimm vallaa şu deprem en son geçen yaz bodrumdaki o büyük depremi yaşadım Allahım beterlerinden korusun hepimizii bi dahaa o korkuyu yaşatmasın inşallaaahh

Gerçekten grupta hareket olmayınca insanın motivasyonu etkileniyor

Sağol canım amin inşallah kimse yaşamasın cidden ve gece olması çok kötü gerçekten. Allah korusun
aynen öyle canım hem 99da istanbul depremine hemde geçen yaz bodrum depremine uykuda yakalandım gerçekten o ses uğultu offf vallaa düşündükçe bile yaşıyorum o anı çok etkileniyorum ve korkuyorum ama bazen etrafta buna anlam veremeyen insanlaar oluyor çok gıcık oluyorum geçen yaz bodrumda karşılaştım böyle bi durumlaa ve şuan yine aklıma geldi ve yine sinirlendimm bak şimdiii

Kızlar ya enerjim çok düşük. Gücüm yok resmen niye böyle oldum ki. Vücut diyet ve spora alışamadı daha sanırım. Sizde de oluyor mu. Zor bela yürüyüş yaptım ama bıraksan uyuycam.
Havalardan olabilir belki canım bahar yorgunluğu diye bişi vardır ya . yada çok ağır bi diyet mi yapıyorsun o da etkiliyor olabiliirr

:) Yaşayan bilir canım, yaşayıp da anlam veremeyenler de kendi bilir

güzel olur cnm.birinci burda ikinci kım

sanada gecmişolsun cnm.hoşgeldin

Kızlar ya enerjim çok düşük. Gücüm yok resmen niye böyle oldum ki. Vücut diyet ve spora alışamadı daha sanırım. Sizde de oluyor mu. Zor bela yürüyüş yaptım ama bıraksan uyuycam.
bende öyleyım kaç gündür.bıraksalar 1 hafta uyurum yani

Katı kurallar mı getirdiniz valla havalardan mı artık bilmiyorum benim kız çok huysuz ne yapacağımı şaşırıyorum bazen. Sabahki menümü yazayım 1.5 dilim ekmek 1,5 haşlanmış yumurta, biraz lor peyniri domates salatalık. Akşama da enginarlı pirinç pilavım var o kadar, gece de can dostum suda beklemiş kayısımı yerim Günü kapatırım. Bu arada bugün 72,5 çıktım tartıda en azından biraz moral oldu bana. Sohbetlere katılmak ümidiyle... herkese hayırlı günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…