Hedef 15 Haziran!

Sakin cnm çıkdırmak kalorı yaktırmıyor:KK53:
1 günlük kabak detoksu yap sonra karatayına devam et verırsın fazlalıkları:KK68:
:D ayy keşkee yaktırsaaa o zaman hemencicik verirdim kilolarııı :D
düşünmedim değil aslında kabak detoksunuu bu haftaiçinde bi denicemm bakalımm canımmm

mrb kızlar yeni kurallar cok iyi olmuş nerde yanlış yaptıgımızı görürüz ben dikkat etmeme ragmen haftada yarım kilo veriyorum :kızgın: yarın sabahta insülin direncine baktırıcam umarım bişe çıkmaz :(
menümü yaziyim sabah: 1 yumurta, 1 dilim tam bugday ekmegi , yarım domates salata, büyük parça peynir
ögle : bir kase yogurt icine 2 yk yulaf
akşam : 6 yk güveç , 1 dilim tam bugday ekmegi ve 2 lt su:olamaz:

Kızlar grupta genel olarak bir sesizlik hakim. Canlandırmak adına bir şeyler yapabiliriz. Biz bir iki şey düşündük, yeni fikirlere de açığız.
1. Her gün menü paylaşımı zorunlu yapılacak, paylaşılanlar arasında en güzel menü seçilecek. Birbirimizin menülerine de yorum yapalım. Buraya bir ödül konulabilir.
2. En çok kilo veren 3 kişi, en az kilo veren ya da veremeyen ya da kilo alan üyeye ceza verecek. Bu ceza her şey olabilir. Sporda olur, yürüyüş de olur, temizlik de olur... Ne biliyim olur da olur..
Sizler ne dersiniz bu konuyla ilgili?
kremsokola kremsokola
Verano_porteno Verano_porteno
cgdmk cgdmk
pegasus07 pegasus07
@gonulll
sueno34 sueno34
@hatelove
@seyda586
B bilinmeyenkullanici
Zmnesrin Zmnesrin
@Kanatsizkus
@bnnu
@mavi1000
@vorones
Olur canim tabiki cezalari merak ediorum, ben spor cezasi veririm herkes ayagini ona gore denk alsin

mrb kızlar yeni kurallar cok iyi olmuş nerde yanlış yaptıgımızı görürüz ben dikkat etmeme ragmen haftada yarım kilo veriyorum :kızgın: yarın sabahta insülin direncine baktırıcam umarım bişe çıkmaz :KK43:
menümü yaziyim sabah: 1 yumurta, 1 dilim tam bugday ekmegi , yarım domates salata, büyük parça peynir
menu cok guzel ama bence lif az olmus, aksam yemek yaninda sebze haslama, yada salata olsa daha guzel olur. Guvec et die dusunerek yaptim bu yorumu. Bide ekmegi kessen daha iyi olur.

mrb kızlar yeni kurallar cok iyi olmuş nerde yanlış yaptıgımızı görürüz ben dikkat etmeme ragmen haftada yarım kilo veriyorum :kızgın: yarın sabahta insülin direncine baktırıcam umarım bişe çıkmaz :KK43:
Afıyet olsun cnm❤️
Olur canim tabiki cezalari merak ediorum, ben spor cezasi veririm herkes ayagini ona gore denk alsin
:sopa:korktum:KK17:

Menüm geliyor

Sabah Nescafe ve 6 7 tane erik

Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta biraz peynir 1 kızarmış Tbe üstüne tereyağ bal ve bol yeşillik çay

Ara
Cappuccino mu nasıl yazılıyor o işte malum randevuda :)

Öğle
Patlamış mısır çay

Akşam tazefasulye yoğurt içine buğday ve bulgur karışımı
Nescafe yerine filtre kahve fln tuket cok zararli

Iyı akşamlar
Sabah
Dışardaydık.1 haşlanmış yumurta,bıraz kaşar,sade kahve
Akşam
Taze fasulye,cacık,ızgara mantar
Su
2 şimdiye kadar
Spor
1 saat tempolu yürüyüş,45 dk callen.akşam bişeyler daha yapmayı düşünüyorum.eger yaparsam senı tekrar etıketlerım tatlım

Benimde soyle bi onerim var. Bu hafta herkes en az 3500 puan yapmaya calissin sporda ki hic zor deil. Ornek olarak yarim saat yuruyus, 10 dk cardio, 20 dk aerobic yaptiginizda bile 500 puan yapio. Bu sekilde yarim kiloyu sadece sporla vermis oluosunuz. Tabi kagit ustunde bu hesap. Turkiyede saat 10 oldugunda spor yapmayanlari bi durtcem. Yapmak zorunda deilsiniz tabi ama ben yinede durtcem :KK70:

Iyı akşamlar
Sabah
Dışardaydık.1 haşlanmış yumurta,bıraz kaşar,sade kahve
Akşam
Taze fasulye,cacık,ızgara mantar
Su
2 şimdiye kadar
Spor
1 saat tempolu yürüyüş,45 dk callen.akşam bişeyler daha yapmayı düşünüyorum.eger yaparsam senı tekrar etıketlerım tatlım
Tamam pegasuscum ekliorum yuruyus hizli tempolu mu yoksa normal mi, hizli olan kosu bandindaki 5 e denk gelio yani leslie ye yakin hissiyat olarak

Benimde soyle bi onerim var. Bu hafta herkes en az 3500 puan yapmaya calissin sporda ki hic zor deil. Ornek olarak yarim saat yuruyus, 10 dk cardio, 20 dk aerobic yaptiginizda bile 500 puan yapio. Bu sekilde yarim kiloyu sadece sporla vermis oluosunuz. Tabi kagit ustunde bu hesap. Turkiyede saat 10 oldugunda spor yapmayanlari bi durtcem. Yapmak zorunda deilsiniz tabi ama ben yinede durtcem :KK70:
Ben dürteyım,isteyen üstüne alınsın dıyorsun :KK70:
Tamam pegasuscum ekliorum yuruyus hizli tempolu mu yoksa normal mi, hizli olan kosu bandindaki 5 e denk gelio yani leslie ye yakin hissiyat olarak
cnm koşu bandım yok.lessılıe bı ara bayagı hızlanıyor ya o kadar degıl tatlım.normal tempo yaz istersen .sallanarak degıl ama:KK70:

Back