Hedef 15 Haziran!

Ben de sana soracaktım kilo bildirimi yaptın mı diye. Ama gezdin tozdun normal canım. Bu hafta ikimizde toparlayalım. Ay sen bi de gelinlik giycen, seni gaza getirmemiz gerekiyor
Eveet yaa inşallaah ödemden kabızlıktan falandır :işsiz: kesinliklee bugünden itibaren çok sıkı tutucam kendimiii :spor: bana yardımmm edinn gaza getiriiinn fikir verinn yerden yere vurun benii dövün :KK11: ağzımaa kırmızı biber sürün kaçamak yaparsam :D

Menüm geliyor

Sabah Nescafe ve 6 7 tane erik

Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta biraz peynir 1 kızarmış Tbe üstüne tereyağ bal ve bol yeşillik çay

Ara
Cappuccino mu nasıl yazılıyor o işte malum randevuda :)

Öğle
Patlamış mısır çay

Akşam tazefasulye yoğurt içine buğday ve bulgur karışımı

Kaçamaklardan uzak durmak lazım mümkün olduğunca. İlerlememizi engelliyor. Anlık keyif sonrası eziyet. Ömrümüz ü diyet yaparak geçirmeyelim cıslara hayır diyelim.
Valla geziye çıkana kadar çok iyiydi zaten kaçamak durumları ama ayak uydurmak zorunda kalınca tabii ipin ucu kaçtı biraz napalımm artıkın bugün herşeye sıfırdan başlamış oldumm cıslaraaaa hayııııııırrrrr En Büyük KK:halay:

Kizlar eski puanlara alistiniz ama puanlar yenilendi B bilinmeyenkullanici bnnu bnnu ben sizinkileri tekrar hesaplarim. Yuruyusleri adim deil de sure olarak yazarsaniz sevinirim. 3 cesit var hizli tempo( nefes nefese ), normal tempolu, bide yavas yani salina salina. Ev isi de buyukse cam, banyo gibi yani kendinizi hirpaladiysaniz belirtin puani fazla cunku.Sayet gunlukse daha az, onu da gunluk temizlik die belirtin supurme, vileda gibi
Tamam canım zira ben dün ev için baya yoruldum sadece 8 puancık eklemiştim :(

Seninki de canim 2 saat ev isi 480 puan , adim deil sure belirt onu da eklerim.
Yürüyüş bir saat sürmüştür normal tempoda yürüyüştü akşam tiyatro vardı tiyatro öncesi çevreyi biraz dolaşmıştık

Kızlar grupta genel olarak bir sesizlik hakim. Canlandırmak adına bir şeyler yapabiliriz. Biz bir iki şey düşündük, yeni fikirlere de açığız.
1. Her gün menü paylaşımı zorunlu yapılacak, paylaşılanlar arasında en güzel menü seçilecek. Birbirimizin menülerine de yorum yapalım. Buraya bir ödül konulabilir.
2. En çok kilo veren 3 kişi, en az kilo veren ya da veremeyen ya da kilo alan üyeye ceza verecek. Bu ceza her şey olabilir. Sporda olur, yürüyüş de olur, temizlik de olur... Ne biliyim olur da olur..
Sizler ne dersiniz bu konuyla ilgili?
kremsokola kremsokola
Verano_porteno Verano_porteno
cgdmk cgdmk
pegasus07 pegasus07
@gonulll
sueno34 sueno34
@hatelove
@seyda586
B bilinmeyenkullanici
@Zmnesrin
@Kanatsizkus
bnnu bnnu
mavi1000 mavi1000
@vorones
Bence makul hatta daha iyi olur
Mesaide olunca fazla boşluk bulamıyorum ama akşamları çok zorda kalmazsam menümü yazmaya gayret ediyorum ama bu önerilen yöntem daha teşvik edici :KK76:

Ben de sana soracaktım kilo bildirimi yaptın mı diye. Ama gezdin tozdun normal canım. Bu hafta ikimizde toparlayalım. Ay sen bi de gelinlik giycen, seni gaza getirmemiz gerekiyor
Bu hafta yarış yapalım mı en çok kim verecek diye, benim de şu spordan aldıklarımı vermem lazım. Cumadan bu yana +700 deyim :mad:

Kaçamaklardan uzak durmak lazım mümkün olduğunca. İlerlememizi engelliyor. Anlık keyif sonrası eziyet. Ömrümüz ü diyet yaparak geçirmeyelim cıslara hayır diyelim.
Kesinlikleeee ay bu kış diyetle geçti, ver al, ver al. Bu hafta özellikle çok sıkı tutmaliyim.

Menüm geliyor

Sabah Nescafe ve 6 7 tane erik

Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta biraz peynir 1 kızarmış Tbe üstüne tereyağ bal ve bol yeşillik çay

Ara
Cappuccino mu nasıl yazılıyor o işte malum randevuda :)

Öğle
Patlamış mısır çay

Akşam tazefasulye yoğurt içine buğday ve bulgur karışımı
Senin menülerine yorum yapicam ama sen kilo vermek istemiyorsun artık :)

Bu hafta yarış yapalım mı en çok kim verecek diye, benim de şu spordan aldıklarımı vermem lazım. Cumadan bu yana +700 deyim :mad:
Benle yapma da ben 1 ileri 1 geri, ne olacaksa böyle. Oruç tutmayı denedim bakalım ne olacak? Tabi oruç amaç, diyet araç.

Haklısın cnm.ilk hedefımız,hedefımıze ulaşmak olsun :halay:
Valla geziye çıkana kadar çok iyiydi zaten kaçamak durumları ama ayak uydurmak zorunda kalınca tabii ipin ucu kaçtı biraz napalımm artıkın bugün herşeye sıfırdan başlamış oldumm cıslaraaaa hayııııııırrrrr En Büyük KK:halay:
onlar kalıcı degıldır.yarın toparlarsın❤️

Yapalımmı :silah::KK53:
Kızlar ben çevremdeki her şeye ilgimi kaybetmiş durumdayım aşık oldum sanırım aklımda hep tek bir şey var o da diyet değil :KK43:
sen evli degılmıydın.ben senı evli sanıyordum:KK70:

Back