Hedef 15 Haziran!

gonulll gonulll oruç tutuyor musun sen? Ben bu hafta cumaya kadar niyetlendim bakalım. Akşam da hafif atlatırsam nasıl iyi olur. Resmen kilolar yapıştı gitmiyor. Sporda yapamayacağım, sen sporda da iyi gidiyorsun maşallah.
Pazartesı Perşembe bırde kandıllerde 3 gün tutuyorum.
Spor su bı kacgubdur pek YÖK. O da hoşuma gıtmıyor. Bu sabah uyandım pılates yapayım dıye ama arkamdan çocuklar da uyandı. Benım spor askıya alındı. Bırazdan küçümeni öğle uykusuna yatırınca yapmayı düşünüyorum nasıp artık.

Kızlar grupta genel olarak bir sesizlik hakim. Canlandırmak adına bir şeyler yapabiliriz. Biz bir iki şey düşündük, yeni fikirlere de açığız.
1. Her gün menü paylaşımı zorunlu yapılacak, paylaşılanlar arasında en güzel menü seçilecek. Birbirimizin menülerine de yorum yapalım. Buraya bir ödül konulabilir.
2. En çok kilo veren 3 kişi, en az kilo veren ya da veremeyen ya da kilo alan üyeye ceza verecek. Bu ceza her şey olabilir. Sporda olur, yürüyüş de olur, temizlik de olur... Ne biliyim olur da olur..
Sizler ne dersiniz bu konuyla ilgili?
kremsokola kremsokola
Verano_porteno Verano_porteno
cgdmk cgdmk
pegasus07 pegasus07
gonulll gonulll
sueno34 sueno34
hatelove hatelove
@seyda586
B bilinmeyenkullanici
@Zmnesrin
Kanatsizkus Kanatsizkus
@bnnu
mavi1000 mavi1000
@vorones

Kuzum ilk xayfYa bakamadım benim telefon acayip bozuldu adamakıllı baksmıyorum

Ben menü vs paulaşıyorum ama çok kaçamakları menüler olduğu için arkadaşların canı çekiyor

Kızlarrr depremmmm
İyi sallandık 5.5:KK17:

Uykudan uyandırdı:skandal:
Biliyorsunuz Adıyaman'da oturuyorum, merkez üssü Adıyaman samsat
Çok geçmiş olsun canım yaaa benim travma sebebimm vallaa şu deprem :KK17:en son geçen yaz bodrumdaki o büyük depremi yaşadım Allahım beterlerinden korusun hepimizii bi dahaa o korkuyu yaşatmasın inşallaaahh :dua:

Kızlar grupta genel olarak bir sesizlik hakim. Canlandırmak adına bir şeyler yapabiliriz. Biz bir iki şey düşündük, yeni fikirlere de açığız.
1. Her gün menü paylaşımı zorunlu yapılacak, paylaşılanlar arasında en güzel menü seçilecek. Birbirimizin menülerine de yorum yapalım. Buraya bir ödül konulabilir.
2. En çok kilo veren 3 kişi, en az kilo veren ya da veremeyen ya da kilo alan üyeye ceza verecek. Bu ceza her şey olabilir. Sporda olur, yürüyüş de olur, temizlik de olur... Ne biliyim olur da olur..
kremsokola kremsokola
cgdmk cgdmk
pegasus07 pegasus07
gonulll gonulll
sueno34 sueno34
hatelove hatelove
@seyda586
B bilinmeyenkullanici
@Zmnesrin
Kanatsizkus Kanatsizkus
@bnnu
mavi1000 mavi1000
@vorones
Bana uyar canım
Sabah kahvaltım otlu omlet
Zeytin
Peynir
Öğlen henüz yemedim 14:00 gibi bir kase yoğurt yiyeceğim

Ben dedim zaten sueno bizi bırakmaz dedim, işleri vardır onum dedim. Ee n’aptın ankaralarda bakıyım
bırakmam tabikisiiiii :halay: vallaaa gezdik tozduk baya bi yorulduk bol kalori aldık :D Atamızı ziyaret ettik En Büyük TÜRKİYE çok güzel bi gezi olduu senin istanbul gezin nasıldıı

kremsokola kremsokola
cgdmk cgdmk
pegasus07 pegasus07
gonulll gonulll
sueno34 sueno34
hatelove hatelove
@seyda586
B bilinmeyenkullanici
@Zmnesrin
Kanatsizkus Kanatsizkus
@bnnu
mavi1000 mavi1000
@vorones
vallaaa bana uyar canım çokta iyi olurrr :halay:

Sağol canım amin inşallah kimse yaşamasın cidden ve gece olması çok kötü gerçekten. Allah korusun
Çok geçmiş olsun canım yaaa benim travma sebebimm vallaa şu deprem :KK17:en son geçen yaz bodrumdaki o büyük depremi yaşadım Allahım beterlerinden korusun hepimizii bi dahaa o korkuyu yaşatmasın inşallaaahh :dua:

kremsokola kremsokola
cgdmk cgdmk
pegasus07 pegasus07
gonulll gonulll
sueno34 sueno34
hatelove hatelove
@seyda586
B bilinmeyenkullanici
@Zmnesrin
Kanatsizkus Kanatsizkus
@bnnu
mavi1000 mavi1000
@vorones
Gerçekten grupta hareket olmayınca insanın motivasyonu etkileniyor

Sağol canım amin inşallah kimse yaşamasın cidden ve gece olması çok kötü gerçekten. Allah korusun
aynen öyle canım hem 99da istanbul depremine hemde geçen yaz bodrum depremine uykuda yakalandım gerçekten o ses uğultu offf vallaa düşündükçe bile yaşıyorum o anı :( çok etkileniyorum ve korkuyorum ama bazen etrafta buna anlam veremeyen insanlaar oluyor çok gıcık oluyorum geçen yaz bodrumda karşılaştım böyle bi durumlaa ve şuan yine aklıma geldi ve yine sinirlendimm bak şimdiii :sinirli: :D

Kızlar ya enerjim çok düşük. Gücüm yok resmen niye böyle oldum ki. Vücut diyet ve spora alışamadı daha sanırım. Sizde de oluyor mu. Zor bela yürüyüş yaptım ama bıraksan uyuycam.
Havalardan olabilir belki canım bahar yorgunluğu diye bişi vardır ya . yada çok ağır bi diyet mi yapıyorsun o da etkiliyor olabiliirr

aynen öyle canım hem 99da istanbul depremine hemde geçen yaz bodrum depremine uykuda yakalandım gerçekten o ses uğultu offf vallaa düşündükçe bile yaşıyorum o anı :KK43: çok etkileniyorum ve korkuyorum ama bazen etrafta buna anlam veremeyen insanlaar oluyor çok gıcık oluyorum geçen yaz bodrumda karşılaştım böyle bi durumlaa ve şuan yine aklıma geldi ve yine sinirlendimm bak şimdiii :sinirli: :KK70:
:) Yaşayan bilir canım, yaşayıp da anlam veremeyenler de kendi bilir :D

kremsokola kremsokola
cgdmk cgdmk
pegasus07 pegasus07
gonulll gonulll
sueno34 sueno34
hatelove hatelove
@seyda586
B bilinmeyenkullanici
@Zmnesrin
Kanatsizkus Kanatsizkus
@bnnu
mavi1000 mavi1000
@vorones
güzel olur cnm.birinci burda ikinci kım:KK70:

sanada gecmişolsun cnm.hoşgeldin❤️

Kızlar ya enerjim çok düşük. Gücüm yok resmen niye böyle oldum ki. Vücut diyet ve spora alışamadı daha sanırım. Sizde de oluyor mu. Zor bela yürüyüş yaptım ama bıraksan uyuycam.
bende öyleyım kaç gündür.bıraksalar 1 hafta uyurum yani:confused:

Katı kurallar mı getirdiniz :KK53: valla havalardan mı artık bilmiyorum benim kız çok huysuz :eek: ne yapacağımı şaşırıyorum bazen. Sabahki menümü yazayım 1.5 dilim ekmek 1,5 haşlanmış yumurta, biraz lor peyniri domates salatalık. Akşama da enginarlı pirinç pilavım var o kadar, gece de can dostum suda beklemiş kayısımı yerim :kk77: Günü kapatırım. Bu arada bugün 72,5 çıktım tartıda :halay: en azından biraz moral oldu bana. Sohbetlere katılmak ümidiyle... herkese hayırlı günler :KK76:

Back