Hedef 15 Haziran!

Canım geçmiş olsun. Ben de geçen yaz aydın da çok yaşadım o korkuyu. Seni çok iyi anlıyorum, etkisinden kurtulamamıştım.
Sağol canım. Geçen yıl yine burada 5.7 şiddetinde deprem olduğunda ben de 6.5 aylık hamileydim ve 5. Katta misafirlikteydim. O ses, o uğultu kulaklarımdan gitmiyor hiç. Bu sene uykudan uyandirsa da, saat düşüp kirilsa da o kadar çok panik yapmadım :) alıştım sanırım, tabi yazın da Çanakkale'ye gidip 5-6 lik depremleri hissetmeye devam etmemin de etkisi vardır :)

Yemek faslini erkenden bitirdim bugun iyi oldu. Spora gitmeden menumu paylasiyim

Oglen: 4-5 yemek kasigi kiymali kuru fasulye, 1 tane hindi kofte, 2 kk beyaz peynir, 1 domates (oglen eve gelip yedim ortaya karisik biseyler oldu:KK45:)
Aksam: 1 kasik yagda sotelenmis 250 gr civari sebze, 2-3 kasik lahana tursusu, 2 kasik yogurtlu kabak, 2 tane hindi kofte

Toplam: 1400 kalori

gonulll gonulll oruç tutuyor musun sen? Ben bu hafta cumaya kadar niyetlendim bakalım. Akşam da hafif atlatırsam nasıl iyi olur. Resmen kilolar yapıştı gitmiyor. Sporda yapamayacağım, sen sporda da iyi gidiyorsun maşallah.

Kızlar grupta genel olarak bir sesizlik hakim. Canlandırmak adına bir şeyler yapabiliriz. Biz bir iki şey düşündük, yeni fikirlere de açığız.
1. Her gün menü paylaşımı zorunlu yapılacak, paylaşılanlar arasında en güzel menü seçilecek. Birbirimizin menülerine de yorum yapalım. Buraya bir ödül konulabilir.
2. En çok kilo veren 3 kişi, en az kilo veren ya da veremeyen ya da kilo alan üyeye ceza verecek. Bu ceza her şey olabilir. Sporda olur, yürüyüş de olur, temizlik de olur... Ne biliyim olur da olur..
Sizler ne dersiniz bu konuyla ilgili?
kremsokola kremsokola
Verano_porteno Verano_porteno
cgdmk cgdmk
pegasus07 pegasus07
gonulll gonulll
sueno34 sueno34
hatelove hatelove
seyda586 seyda586
B bilinmeyenkullanici
Zmnesrin Zmnesrin
Kanatsizkus Kanatsizkus
bnnu bnnu
mavi1000 mavi1000
vorones vorones

cgdmk cgdmk canım atlattınız mı ilk şoku.. Okullar bile tatil olmuş.
Atlattık canım çok şükür. Kızımı göndermiştim zaten, sabah bilgi yoktu. Okullar da eski. En üst katta, korkar falan zaten bire gidiyor minicik :)
Şiddetli artçı olmadığı için sık sık hatirlatmiyor kendini sağolsun :)

Back