- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #3.401
Sağol canım. Geçen yıl yine burada 5.7 şiddetinde deprem olduğunda ben de 6.5 aylık hamileydim ve 5. Katta misafirlikteydim. O ses, o uğultu kulaklarımdan gitmiyor hiç. Bu sene uykudan uyandirsa da, saat düşüp kirilsa da o kadar çok panik yapmadım :) alıştım sanırım, tabi yazın da Çanakkale'ye gidip 5-6 lik depremleri hissetmeye devam etmemin de etkisi vardır :)Canım geçmiş olsun. Ben de geçen yaz aydın da çok yaşadım o korkuyu. Seni çok iyi anlıyorum, etkisinden kurtulamamıştım.
gecmis olsun canim, ben de bu saatte hayirdir dicektim tamKızlarrr depremmmm
İyi sallandık 5.5
Uykudan uyandırdı
Biliyorsunuz Adıyaman'da oturuyorum, merkez üssü Adıyaman samsat
Seninki de canim 2 saat ev isi 480 puan , adim deil sure belirt onu da eklerim.Eki Görüntüle 2139793
İyi akşamlar kızlar bugünki menüm
Verano_porteno
3000 adım 45 puan
2 saat ev işleri (ki buna balkon yıkamak da dahil) 8 puan
Toplam 53 puan
195 puan ekledimVerano_porteno bugün oğlumu ızlemeye gıderken yarım saat hızlı yürüyüş yapabıldım başka sporum yok. Cok Yorgun’um. Mısafırım vardı. Hem öğleden sonra hemde akşam.
Sağol canımgecmis olsun canim, ben de bu saatte hayirdir dicektim tam
Alet derken bidşkletin filan puan değeri yok mu 30 dakika salına salına yürüyüş 4000 adım yerineAdim ve adet belirtmioruz artik canim , sure belirtirsen onlari da eklerim.Digerleri 1030 puan
bisikletin var canım, ilk sayfayı inceledin mi? Orda yeni sistem var.Alet derken bidşkletin filan puan değeri yok mu 30 dakika salına salına yürüyüş 4000 adım yerine
Cnm cocuklar bisiklet sürdü ben arkadan yetışmek için hızlıydım.emeklerıne sağlıkpegasus07 seni de hizli yuruyus yaptim. 195 puan
Geçmişolsun tatlımSağol canım
Atlattık canım çok şükür. Kızımı göndermiştim zaten, sabah bilgi yoktu. Okullar da eski. En üst katta, korkar falan zaten bire gidiyor minicik :)cgdmk canım atlattınız mı ilk şoku.. Okullar bile tatil olmuş.
Gecmıs olsun. Bende hala deprem korkusunu atamıyorum. Bı daha yaşamazsınız ıns.Kızlarrr depremmmm
İyi sallandık 5.5
Uykudan uyandırdı
Biliyorsunuz Adıyaman'da oturuyorum, merkez üssü Adıyaman samsat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?