- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.140
- 398
- Konu Sahibi kremsokola
- #3.361
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim bikac gun daha bekleyelim olmadi. @ozenti ,kremsokola canım bildirim yapmayanları listeden çıkarır mısın? Boşuna kalabalık olmasın.
sueno34 nerdesin? O kalsın işi var galiba
kremsokola canım bildirim yapmayanları listeden çıkarır mısın? Boşuna kalabalık olmasın.
sueno34 nerdesin? O kalsın işi var galiba
Tamamdır uçak sabah 8de evden çıkmadan yaparım madem :)valla ben de gecen hafta pazardan yapmistim bildirimimi, cumartesi yaparsan sorun olmaz bence:)
geldiiimm geldimm canım yeni döndük Ankaradan sürekli dolaşma halinde olunca yazamadım hiççkremsokola canım bildirim yapmayanları listeden çıkarır mısın? Boşuna kalabalık olmasın.
sueno34 nerdesin? O kalsın işi var galiba
Hayırlııı olsuuun canımm işinnMerhaba kızlar
Bugün işe başladım yazamadım gün içinde
Öğlen yemek yiyemedim
Akşam sadece 1 tane bulgurlu kabak dolması yedim
1800 tanecik te adım atmışım
ben yoldan geldim kilo verdim sueno bak, darisi basina:))3 gün boyunca sadece kahvaltılarımı kontrol altında tutabildim maalesefföğlen ve akşam ayrı yemedim neysekii dolanmaktan hep bölee saat 4-5 gibi yiyince kalorisi bol şeyleri bi daha yemek yeme ihtiyacı duymadım ama işte maalesef ki nişanlımın ailesine ayak uydurmak zorunda kaldım
sağlık olsun napalımm çok güzel ve yorucu bi gezi oldu benim için. yarın yenii bir günn kaldığım yerden devam
önceliğim tabikii hava değişiminden kaynaklanan kabızlığı ve yolculuktan kaynaklanan ödemi halletmek. özellikle sağ ayakbileğimin şişkinliğini görseniz korkarsınız o derece yani
sabah tartıda kaç çıkıcam çok meraktayım. kilo veren canlaaar hepinizi tebrik ediyorumm harikasınızzzz
istediği sonucu olamayan canlaaar moral bozmak yooook yarın yeni bir güüüüüüünnn
![]()
canınm bugün işe başladım ilk iş günümde yazamadımTebrikler canim ama nasi verdin ne yaptin bilmioruz , menu paylasin gelin iki hos bes yapalim :)
Çok teşekkürederimHayırlııı olsuuun canımm işinn![]()
Harikasınn canım yaa ama ben verdiğimi pek sanmıyorumm bu 3 gündeki tek başarımm tatlı isteklerimi engelleyebilmiş olmam ama onun dışında maalesef ki o bol kalorili bol karbonhidratlı yiyecekler mideye indi bi kereben yoldan geldim kilo verdim sueno bak, darisi basina:))
belli olmaz tatlim hareketli miydin? ben cok yedim ama cok da hareket ettim, o ise yaradi heralde:)Harikasınn canım yaa ama ben verdiğimi pek sanmıyorumm bu 3 gündeki tek başarımm tatlı isteklerimi engelleyebilmiş olmam ama onun dışında maalesef ki o bol kalorili bol karbonhidratlı yiyecekler mideye indi bi kereödem ve kabızlıkta bonusu
![]()
bugün yolda geçti zateen ama dün baya bütün gün yürüdük gezdikk önce ki günde biraz dolandık bakalımm inşallaah sabit kalayım bari hiç değilse onada razıyımbelli olmaz tatlim hareketli miydin? ben cok yedim ama cok da hareket ettim, o ise yaradi heralde:)
geçmiş olsuun canımm benimde boğazımm bi batmaya başladıı inşallaah bu kadarla kalır . sende dikkat et kendinee spor yapıp ter atmak iyi gelir belki ama vücudunu da çok yorma iyileşme sürecini uzatırsınn yoksaaksam yogaya gitmeye calisicam gene, ama grip yuzunden dart vader gibi nefes aliyorum nasi olcak yoga isi bilemedim![]()