Hedef 15 Haziran!

Bugün
Kahvaltı saati geçmişti. 3 gibi
Yoğurt, peynir, salatalık, yarım tabak sebze yemeği, bir kaç hurma yedim meyve niyetine
Akşam da
Salatalık ve yoğurt
2400-2800 su
500-600 bitki çayı
Spor çok istiyorum ama emin değilim yapar mıyım
biraz ter atmak iyi gelir mi acabaa diye düşündüm amaa bi bak durumuna canım çok zorlamadan istersen biraz yap

Bugün tartıda iştahsızlığın olumlu karşılığını gördüm, sevindim ama hurmaya sonradan pişman oldum. Cuma inşallah 61 olurum.
Hadi inşallah cnm❤️
Sabah 2 yumurta biraz lor 5 zeytin 1 salatalık 1 domates 1 kivi yedim
gün içinde 2 kupa kahve içtimm
akşamda enginar var ama annem birazda pirinç koymuş bu haliylee karatayı bozar dimii sevgili karataycılar :KK70:
afıyet olsun cnm.yumurta nıye yok kahvaltıda,cok tok tutuyor unutma.yes baby pirinç yasak.bulgur koysaymış olurmuş:rolleyes:teyzem sen nıye baltalıyon kızın dıyetını:KK70:

Hadi inşallah cnm❤️
afıyet olsun cnm.yumurta nıye yok kahvaltıda,cok tok tutuyor unutma.yes baby pirinç yasak.bulgur koysaymış olurmuş:rolleyes:teyzem sen nıye baltalıyon kızın dıyetını:KK70:
2 yumurtam var canım olmaz mıı yumurta yemesem zaten ohooooo akşama kadar neler neler yerdim :D hakkaten yaa dedim zaten pirinç koymasaydın keşke die o da son anda koymuşş :D neysee sağlık olsunn bi daha ki sefere arık :D

Kızlar ben de bugün
Sabah
Armutlu 1 bardak sütle yulaf ezmesi

Öğlen 3 köfte
Biraz fırında patates yarım tabak gibi açıkcası

Ara
Soda

Şimdi de
1 bardak ayran, 3 4 kaşık karnabahar kısırı

Su 2 lt
Sporda akşam yazarım, daha biraz daha bişeyler yapıcam. Çocuk uyusunda

selamun aleyküm cankuşlar :KK200: şekersiz hayat oh ne rahat En Büyük KK biraz önce az sakız çigniyim dedim şekerliydi cok kötü geldi bir haftada alışmışım bu müthişş :nazar:
kızlar benim ilk diyetim daha once hiç yapmadım tontikligimle hep mutluydum size bişe sorcam ama gülmek yok :KK36::KK36: mesela bugun 1000 kalorilik tükettim akşam 400 kkal yakan bi spor yapınca günü 600 kalori ile mi kapatmış oluyorum kafamda deli sorular

selamun aleyküm cankuşlar :KK200: şekersiz hayat oh ne rahat En Büyük KK biraz önce az sakız çigniyim dedim şekerliydi cok kötü geldi bir haftada alışmışım bu müthişş :nazar:
kızlar benim ilk diyetim daha once hiç yapmadım tontikligimle hep mutluydum size bişe sorcam ama gülmek yok :KK36::KK36: mesela bugun 1000 kalorilik tükettim akşam 400 kkal yakan bi spor yapınca günü 600 kalori ile mi kapatmış oluyorum kafamda deli sorular
Yani öyle oluyor mantıken de. Spor yediklerini yakmak için var.

Yani öyle oluyor mantıken de. Spor yediklerini yakmak için var.

bu hesap tam olarak doğru olmayabilir çünküü vucüt sen hiç bişey yapmasanda durduğu yerde bi miktar kalori yakıyor diye biliyorum ben

bu hesap tam olarak doğru olmayabilir çünküü vucüt sen hiç bişey yapmasanda durduğu yerde bi miktar kalori yakıyor diye biliyorum ben
Tabiki o zaten var. Öyle olunca da eksiye düşüyorsun işte zaten. Kaloriyi az alınca 1500 2000 arası galiba vücut yakıyor o net değil kafamda ama öyle hatırlıyorum.

Yarına bi binlik patlatayim artik dimi :KK70:
Yarın da dip köşe temizlik yapicam, kac gündür üstten toparliyorum ancak, cuma misafirim var, ctesi piknik. Benim bu hafta dipteyimmm sondayimmm :KK75:
Bende haftasonu piknik düşünüyorum ama bakalım artık.bu havalari degerlendirmek lazim :kk77:

Slm cnm.seker diyetine devam etmene sevindim:KK15:ben 21 gun sonra bıraz ara verıp tekrar başlamayı düşünüyorum bakalım artık:olamaz:

Back