- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
- #2.881
Yasak değil ama öğün aralarında değil de öğünlerde içeceksin.o zamaaan ilk sorum sütle ilgiliii süt yasak mııı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasak değil ama öğün aralarında değil de öğünlerde içeceksin.o zamaaan ilk sorum sütle ilgiliii süt yasak mııı
Lodosun yanındaki golf işte bizimm en çok gittiğimiz yer şakire göre daha sakin oluyordu emekli amcalar teyzeler ahhh ahhh. Napolii pizza vardı meydanın ordaa fena dadanmıştık. son senemizde kipaya burger king açılmıştıda ne sevinmiştikk tabii şimdi git baak ne ararsan varFavorim lodos :)
Ya da kervandan biseyler alıp Şakir'in yeri ve donanma
Sen de mi regl oldunselam kızlar
ben dünkü regl nedeniyle bugün çok baygınım
karnım inanılmaz şiş
sabah bir yumurta
az peynir yiyebildim
öğlen yemeğinde nohut pilav vardı
ondan bile 4 5 çatal ancak aldım
bağırsak sorunum da eklenince üzerine
patlamaya hazır bir bomba gibi geziyorum ortalıkta
Sabahtan beri yediğim içtiğim 350 kalori bile etmedi, ki fazla fazla hesaplıyorum her zaman
Hmmm ee iyi bari yasak olmasından iyidirrYasak değil ama öğün aralarında değil de öğünlerde içeceksin.
Kaç yılında okumuştun canım? Söyledin ama unuttum. Çünkü napolinin yerine 3-4 katlı koton açıldı..napoli de küçük bi yer alarak saat kulesinin oraya taşındı. Golf de güzel aslında evetLodosun yanındaki golf işte bizimm en çok gittiğimiz yer şakire göre daha sakin oluyordu emekli amcalar teyzeler ahhh ahhh. Napolii pizza vardı meydanın ordaa fena dadanmıştık. son senemizde kipaya burger king açılmıştıda ne sevinmiştikk tabii şimdi git baak ne ararsan var
2002-2007 yıllarında okudum canımm evet gördüm maalesef kotonu yazları bazen gidiyoruz dardanosta kalıyoruz okulun yerleşkesinde orası da çok güzel annemlerde çok seviyor orayı ayyy burnumda tüttü şuan çanakkalee bu yaz inşallaah yine gidebiliriimmKaç yılında okumuştun canım? Söyledin ama unuttum. Çünkü napolinin yerine 3-4 katlı koton açıldı..napoli de küçük bi yer alarak saat kulesinin oraya taşındı. Golf de güzel aslında evet
Şimdi iki AVM açıldı, kipayi migros aldi vs
Evet Dardanos da güzel ama deniz olarak Assos tarafı daha çok hoşuma gidiyor oralı olduğum için sanırım. Bütün yaz ben de orada oluyorum. Kışın da merkezde.2002-2007 yıllarında okudum canımm evet gördüm maalesef kotonu yazları bazen gidiyoruz dardanosta kalıyoruz okulun yerleşkesinde orası da çok güzel annemlerde çok seviyor orayı ayyy burnumda tüttü şuan çanakkalee bu yaz inşallaah yine gidebiliriimm
Evet o taraflar daha temiz oluyor bizde arada kabatepeye falan gidiyoruz orasıda müthiş arkan orman önün denizz ayyy şuan çıldırıyorum çok değişti yaa çok terzioğluna çıktığımdaa ağzım açık kaldıı tamda kayıt zamanına denk gelmiştim nasıl kıskandımm o yeni öğrencileri anlatamam bana heralde geçmişe gidip tekrar yaşama şansı verseler seçeceğim zaman dilimi çanakkalede geçirdiğim yıllar olurEvet Dardanos da güzel ama deniz olarak Assos tarafı daha çok hoşuma gidiyor oralı olduğum için sanırım. Bütün yaz ben de orada oluyorum. Kışın da merkezde.
Sen mezun olalı çok zaman gecmis, bayağı değişiklik oldu tabi ama takip ediyormussun geldiğinden dolayı falan :)
Kesinlikle Çanakkale çok başka, bunu özellikle gurbette çok daha iyi anlıyorum her yönden. Anlatilmaz, yaşanır dediklerinden..Evet o taraflar daha temiz oluyor bizde arada kabatepeye falan gidiyoruz orasıda müthiş arkan orman önün denizz ayyy şuan çıldırıyorum çok değişti yaa çok terzioğluna çıktığımdaa ağzım açık kaldıı tamda kayıt zamanına denk gelmiştim nasıl kıskandımm o yeni öğrencileri anlatamam bana heralde geçmişe gidip tekrar yaşama şansı verseler seçeceğim zaman dilimi çanakkalede geçirdiğim yıllar olur
acı filiz kuskonmazın tarlada kendılıgınden yetısen cınsı. Kuskonmaza göre daha incedir. Sagonla kavurup yumurta kırıyoruz ıcıne. Acı fılızın fotosu. Tadıda acımsıdır.Eywah kek
Bi sandviç mi yedin sabahtan akşama kadar
Bir de seçenek olmaması çok fena , dışarıda ben de bazen çok çaresiz kalıyorum , ama sporla telafi edersin , kefiri de çok severim iyi hatırlattın yatın ben de alayım çok faydalı
Spor çok güzel , tadımlıklar da kararındaysa güzel bir gün olmuş , yumurtalı acı filiz nasıl birşey
NAZarımız değdi ya sanaBugün
Kahvaltı saati geçmişti. 3 gibi
Yoğurt, peynir, salatalık, yarım tabak sebze yemeği, bir kaç hurma yedim meyve niyetine
Akşam da
Salatalık ve yoğurt
2400-2800 su
500-600 bitki çayı
Spor çok istiyorum ama emin değilim yapar mıyım
Benım 1 tane 1 buçuk yaşında bezlı daha bır tane 3 buçuk yaşında var. Bırde 8 bucuk yaşında var.Baska bisey dileseymissin olacakmis ikisi de var listemde ekliyim mi die soracaktim size, spor sayilmasa da spora ayrilan zamani mecburen aldigindan sayilabilir
Hemen hemen aynı yıyecekler meşhur.Höşmerim dışında geri kalan otlar oluyor
Bizim oraların höşmerimi ve otları meşhurdur
Bi de koyun yoğurdu
Onlarla da almam inşallah, zaten 10 günlük bisey
Haziran 10undan sonra yaz seminerleriyle okula geri dönüş yapıyorum bebekten dolayı doğum iznindeyim
Eksı maya ekmek helekı karanfıllı bayılırım ama onu yeme. Ben yedıgımde hemen kılo olarak dönüyor.Mesela dün maydanozlu peynirli omlet yanında 1 dilim ekşi maya ekmek bol çay, akşam iki kase ezogelin çorba, gece 2 tane suda beklemiş kayısı yedim. Benim bağırsaklar hasarlı biraz, mesela soda içemem, alkali sular bağırsaklarımı mahvediyor glütensiz diyet yapayım diyorum elim kolum bağlı dışarıya çıkıp istediğim şeyi alamıyorum bebek var diye. Eşim yoğun çalışıyor ona da şükür ediyordum şimdi de çene kasılması gene başladı çocuğu kucağına bile alamıyor baskı yapmasın çene zorlanmasın diye strese girdim onda da kilo veremiyorum. Tiroid ilacı kullanıyorum acaba onda bu bi değişiklik yapılması gerekiyor bilmiyorum ki of ki ne of