- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.140
- 398
- Konu Sahibi kremsokola
- #2.861
Günaydın kızlar.musmutlu günler hepınıze![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Höşmerim dışında geri kalan otlar oluyortamamdır cnm.sen düşün karar verırsen burdayım ben
süper spor cnm.erken yemek cok fark edıyor gercektende.hadı umarım istedıgın gıbı gıder kılolar
sırf 2 kıloyu höşmerim say sen,artık kalanlardan ben kadar yer bılmem
gunaydın cnm.işemi başlıyorsun yakında.ıyı uykular sana
Bende bızımkılerı yürüyerek götürdüm hava mis gıbıydı.
O kadar iradesizim işte. Yani ben birkaç kilo daha alsam vermekte çok zorlanırım. Sürekli tutmak zorundayım aslında. Dünyaya bir daha mı gelecez modundayım hep. Tadımlık yiyorum doyamadım kadar yemiyorum ama onu da yememem lazım biliyorum.Bi arkadaşın dediği gibi, sen gerçekten yasaklı da yemesen çok daha hızlı verirsin. Metabolizman iyi çünkü. Yerinde olsam 15hedef koyup ağzımı tutarım. Geriye kalan bir ayda da o kiloyu sabitlerim. Zor değil inan, yaparsın sen, bişey kalmadı çünkü.
Aslında aman aman kilon yok, hatta korumaya geçebilirsin, oylelikle dikkat edince de bir iki kilo gider.O kadar iradesizim işte. Yani ben birkaç kilo daha alsam vermekte çok zorlanırım. Sürekli tutmak zorundayım aslında. Dünyaya bir daha mı gelecez modundayım hep. Tadımlık yiyorum doyamadım kadar yemiyorum ama onu da yememem lazım biliyorum.
Eşim sağolsun beni çok dürter, biraz kilo alayım hemen şiştin der. Ben de ona bozulurum diyete başlarım. Dikkat ederim Yani. Tam bi diyet değil benimki o yüzden.
Hatalari duzelttim sanirim kizlar, kusuruma bakmayin. Sonunculugu paylastigim sevgili arkadaslarKanatsizkus ve @vorones napcaz biz ya
![]()
günaydın canım. Bazen de bir anda verebiliyor insan. Menü paylaşsana.. Bi bakalım ne yiyorsun. Detoks suyu falan deneyebilirsin..Kilo veremiyorum ya sinirlendimgünaydın demeyi unuttum
![]()
Mesela dün maydanozlu peynirli omlet yanında 1 dilim ekşi maya ekmek bol çay, akşam iki kase ezogelin çorba, gece 2 tane suda beklemiş kayısı yedim. Benim bağırsaklar hasarlı biraz, mesela soda içemem, alkali sular bağırsaklarımı mahvediyorgünaydın canım. Bazen de bir anda verebiliyor insan. Menü paylaşsana.. Bi bakalım ne yiyorsun. Detoks suyu falan deneyebilirsin..
biraz sıkıntılıymış canım. Ama böyle gidersen verirsin bence. Suyu da çok içiyorsun di mi?Mesela dün maydanozlu peynirli omlet yanında 1 dilim ekşi maya ekmek bol çay, akşam iki kase ezogelin çorba, gece 2 tane suda beklemiş kayısı yedim. Benim bağırsaklar hasarlı biraz, mesela soda içemem, alkali sular bağırsaklarımı mahvediyorglütensiz diyet yapayım diyorum elim kolum bağlı dışarıya çıkıp istediğim şeyi alamıyorum bebek var diye. Eşim yoğun çalışıyor ona da şükür ediyordum şimdi de çene kasılması gene başladı çocuğu kucağına bile alamıyor baskı yapmasın çene zorlanmasın diye
strese girdim onda da kilo veremiyorum. Tiroid ilacı kullanıyorum acaba onda bu bi değişiklik yapılması gerekiyor bilmiyorum ki of ki ne of
![]()
2 lt garanti içiyorum. Bu arada diyette doğru bilinen yanlışları yazalım mı? Hem bilgilerimizi pekiştirmiş oluruz hem de yeni tüyolar edinirizbiraz sıkıntılıymış canım. Ama böyle gidersen verirsin bence. Suyu da çok içiyorsun di mi?
Günaydın canım. Dün diyet için neler yaptın bakalım? Anlat bizegünaydın kızlar
Canım o bence değişir. Kimisi sadece çorba içiyor. Kimi diyetisyen kalsiyumları engelliyor, sütü yasaklıyor, kimi eti yasaklıyor.2 lt garanti içiyorum. Bu arada diyette doğru bilinen yanlışları yazalım mı? Hem bilgilerimizi pekiştirmiş oluruz hem de yeni tüyolar edinirizMesela benim arkadaşım diyetisyene gidiyor çorba kesinlikle yasak demiş herhalde içindeki karbonhidrattan dolayı.
Spor kanayan yaramCanım o bence değişir. Kimisi sadece çorba içiyor. Kimi diyetisyen kalsiyumları engelliyor, sütü yasaklıyor, kimi eti yasaklıyor.
Böyle baş edemeyiz.
3 beyazdan uzak durmak ve spor en etkili ve sağlıklı kilo verme şekli bence
Ahhh ahhh o boğaz manzarısııı ahh bizde hazırlardık kahvaltılıklarımızı giderdik çay bahçesine missss gibiiiBen de kahvaltıyı sevmem ama ckaleye gidince dışarıda kahvaltı etmeyi severim, eşim de paralı olunca seviyorsun galiba diyor
Yok boğaz manzaralı olunca, bi de hazır olunca seviyorum diyorum çeşit çeşit![]()
o zamaaan ilk sorum sütle ilgiliii süt yasak mıııAyricasueno34 canım kitabı bende var ama pegasusun dediği gibi herşeyi anlatıyor kadın zaten TV de falan. Anlamadığın olursa yardımcı oluruz
![]()
Düşündüm karar verdim sanırım yapmaya çalışıcaamm bi deniceeem en azından yanitamamdır cnm.sen düşün karar verırsen burdayım ben
süper spor cnm.erken yemek cok fark edıyor gercektende.hadı umarım istedıgın gıbı gıder kılolar
sırf 2 kıloyu höşmerim say sen,artık kalanlardan ben kadar yer bılmem
gunaydın cnm.işemi başlıyorsun yakında.ıyı uykular sana
Bende bızımkılerı yürüyerek götürdüm hava mis gıbıydı.
Favorim lodos :)Ahhh ahhh o boğaz manzarısııı ahh bizde hazırlardık kahvaltılıklarımızı giderdik çay bahçesine missss gibiii