Hedef 15 Haziran!

Hayirli olsun,bisey aldiktan sonra hepimizin aklinda kalio ama almissin artik. Onemli olan kullanisli olmasi gerisini bosver. Hafif bi menu olmus doydun mu bunlarla

Onun sistemi farkliymis ben hic bilmiorum weight watchers i biliorum ama onda ayrim yoktu herseyden yiebiliodun. O sok diyet deildir bence surekli oyle beslensen allah korusun bi sikinti olurdu.
Weight watchers da düşük karbonhidrat diyeti gibi. Onda da bunyene göre besleniyorsun. Benim 19 puan çıkmıştı mesela. Bunların hepsi birbirine bağlı. Düşük karbonhidrat diyetinde de hespsini yiyorsun ama ben beraberinde Karatay da yaptığım için uygun olanları yedim, şeker orucu falan yaptım. İsveç diyetinde karn daha çok doyuyor sadece kalorisi/puanı az olan şeyler var. Binevi glisemik indeksleri düşük. Karatay ve dukan da düşük karbonhidrat diyetine dayanıyor. Hepsi biribiriyle ilişkili aslında. İsveci de analiz etsen kötü değil yani, dediğim gibi listelenmiş hali

cgdmk cnm tarhana un tarhanası degıldı.bizim orda yarmadan yaparlar ,dövme de derler.yanı ben bu tarhanayı daha çok sevıyorum.sanırım dövme karatayda sınırlı yenılıyordu yasak degıldı.şeker orucu da karataya benzerliğinden yasak degıldır dıye düşünmüştüm

Sabah haşlanmış yumurta
Akşam 5-6 tavuk kanat 2 bardak ayran
1 dilim kek
1 tane patates köftesi
4-5 tane cips
İki gündür bol kaçamak yarın fazla çıkmama neden olacak malesef
-Bugün yarım saat bisiklet sürdüm 300 kal falan yakılıyormuş heralde çok iyi :)
50 squat
50 mekik Verano_porteno

Şeker orucunda, buğday/bulgur yasak kuzum. boşver, ilk denemen, olacak o kadar. Devam

selaam kızlaarr, hala regl olamadığımdan benimm fena üstümdeler bugünn o yüzdende biraz fenalıklar yapmış olabiliriimmm sabah yediğim muzu saymazsak bi öğün yapmış onu da fazlasıyla yapmış oldumm neyse şuan kilodan çok regliye takık durumdayım reglimle ilgili bi sıkıntım olmasında varsın kilom aynı olsun durumundayım yanii

Neden sıkıntı olsun canım gelir merak etme. Onun gerginliği 2 gün sürüyor ben barut gibiydim ya

Selam kızlar ben ve saçma menumu aldım geldim.. beni önemseyip listeye ekleyen verano teşekkürler

Benim de iki gündür kaçamak li yarından sonra sikmaliyz

Neden sıkıntı olsun canım gelir merak etme. Onun gerginliği 2 gün sürüyor ben barut gibiydim ya
Geçen ay 10 gün kadar geç geldi çıldırmak üzereydim bu ayda sanki öyle olcak gibi benim hormonlar falan sıkıntıılı biraz o yüzden regl ile ilgili en ufacık bişeyi dert ediyorum maaleseff canım inşallaah yarına olurum da dertlerden bi tanesini atarım kafadan şimdilikk

Ben de diğer haftasonlarına göre bu hafta daha dikkatliydim canım. Fazla fark etmez gibi ama olsun. Ben kendimi bi nebze de olsa tuttum Yani.
Bugün geç kahvaltı yaptım ama sağlam yaptım kahvaltıyı. Birazcık da kaçamaklı oldu.
Akşam da 17:30 da yedim
Karnıyarık cacık bi kaç kaşık kayısı hoşafı
Su 1.5 lt
Spor hala devam ediyorum yazarım birazdan

kremsokola ilk sayfadaki tabloya baktım da ben pazartesi başladım pazartesi 61.5 kilo idim cuma 60.8 çıkmıştım .Başlangıç kiloma 61.5 yazabilir misin acaba , görünce bana da moral olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…