• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Aynı ben. Çok degısken kılom. Dün +900 du bugün +300 çıktım. 68300 nasıl oluyor çözemedim. Hemde o kadar dıkkat edıyorum.
Bugün akşam yemegı baya ağır bakalım yarına nasıl cıkcam. Az yemeğe calısıcam.
Bırde Ankara’ya gıdecegım yakında 1 hafta 10 günlüğüne ona fazla kacırmam orda da.
Aynen canım vücutlarimiz hemen ödem yapıyor galiba. Ben de oki hafta sonra on günlüğüne Çanakkale'ye gidicem, naparim, nasıl yaparım bilmiyorum.

Hakikaten sütten nasıl oluyor öyle ya. Ben dünü güzel geçirdim ama bakalım bugün ne yaparım. Annemlere gitme ihtimalim var. O zaman iş değişiyor. Ama eşim sabah baya incelmişsin dedi, o bile yetti Yani. Ben tartıda da görmek istiyorum
Evet canım ben de bilmiyorum. Bu aralar mevsim geçişiyle sapitti galiba vücudum. Adet günüm de çok yakın, bugün yarın. Onun da çok etkisi var ama yahu iki günde 1.5-2 kg artı da nedir yahu. Bir haftada iki kilo verince de çok vermişim gibi görünüyor ama iste halbuki ben iki günde alıyorum o kiloyu :KK70:
Çok ödem tutuyorum, anca odemlerle uğraşıyorum. Ocaktan beri 61-62-63-64 dolanıyorum.
Benim eşim de dün dedi çok belli oluyor inceldin diyor ama tartıda değişiklik yok eksilme namına. Aksine artı var bol bol. Sonra da adım kupa avcisina çıkıyor :D

cgdmk cgdmk cnm şeker diyetındeyız ya.ben dün bir cay aldım karışık içinde zencefil,hıbıskus felan var sonra sabah dedım kahvaltıda onu içeyim bır yudum aldım şirin geldi tadı arkasını okudum içinde tatlı tahta diye bir bitki varmış.şimdi benım şeker dıyetım bozuldumu:kızgın:
Şşş haberimiz yoktu, bilmiyorduk. Unut gitsin, devam et ;)

Çok pis kumpasa düşmüşsün :KK70:
Aynen üstünü okudum bıldıgımız bitikler arkaya hiç bakmadım.meger arkada küçücük yazmışlar içindeki başka şeyleri:confused:
İçince dedım orucum bozuldu ama yapacak bişey yok :KK70:
Önümüze bakacağız artık.

Yarın tartı günü kımse yok ,ne gömüyonuz kızlar:KK70:

Aynen üstünü okudum bıldıgımız bitikler arkaya hiç bakmadım.meger arkada küçücük yazmışlar içindeki başka şeyleri:confused:
Önümüze bakacağız artık.

Yarın tartı günü, kimse bildirim yapmayacak :D

Önümüze bakacağız artık.

Öğle arasında gömdüğüm şey saklı :( :(

Sabah kalkınca chialı elmalı yoğurt
Kahvaltı 3 minik fit krep azıcık peynir domates salatalık

Öğle spordan sonra 2 avuç fıstık 5 6 fındık sütlü Nescafe

Ara lokma tatlısı :( :(

Akşam karnabahar kısırı

Öğle arasında gömdüğüm şey saklı :KK43: :KK43:

Sabah kalkınca chialı elmalı yoğurt
Kahvaltı 3 minik fit krep azıcık peynir domates salatalık

Öğle spordan sonra 2 avuç fıstık 5 6 fındık sütlü Nescafe

Ara lokma tatlısı :KK43: :KK43:

Akşam karnabahar kısırı
Adı bende saklı dıyorsun yani:KK70:lokma olsada koklasak:KK70:
Olmuş a çare Yok yenmişim caresı spor dıyecem sen zaten yapıyon:confused:

Iyı akşamlar kızlar yedıklerım
Sabah
Soğanlı yumurtalı Karatay kahvaltısı
Akşam
Tarhana çorbası ve dünden kalan patlıcan kebabı yanına salata
Su
Şimdiye kadar 1,7
Spor hiç Yok:olamaz:
Beğendim ben ama azcık yürüyüş olsa en azından hava süper
Adı bende saklı dıyorsun yani:KK70:lokma olsada koklasak:KK70:
Olmuş a çare Yok yenmişim caresı spor dıyecem sen zaten yapıyon:confused:
Aynen ya yedim valla hala daha masada devamı duruyor :D :D

Benim de durdu, hem de direniyor. Cuma günü süt içtim tüm gün, arada yaptığım bişey ve 300-500 de olsa verirdim. Cuma günü yaptığımda üstelik hem gündüz hem akşam ayrı misafir kosusturmacasinda ctesi +700 çıktım, şok oldum. Dün de o kadar yürüdüm eve gelince spor da yaptım bugün de dunkunun üzerine bi +1100 gördüm. Dün yediğim de sabah normal bir kahvaltı, akşam da kurufasulye bir tabak. Böylelikle cumadan sonra iki günde +1800 oldum :kızgın:
Ne yapacağımı şaşırdım kızlar akıl verin. Yarına artı bilmem kaç cikicam:KK42:
Gecen hafta guzel vermistin, ben de kilo verince hemen geri aliorum bisey yemesem de. Vucut alarma gecio sanirim

cgdmk cgdmk cnm şeker diyetındeyız ya.ben dün bir cay aldım karışık içinde zencefil,hıbıskus felan var sonra sabah dedım kahvaltıda onu içeyim bır yudum aldım şirin geldi tadı arkasını okudum içinde tatlı tahta diye bir bitki varmış.şimdi benım şeker dıyetım bozuldumu:kızgın:
Arkasinda degerleri varsa seker var mi die baksana tatli tahta hic duymamistim ilk defa duyuorum.

Back