- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi kremsokola
- #2.561
O 45 dk ydi dimi 45 dk sa 135 puan yaparVerano_porteno leslie 3 mil 135 puan olacak canım. Yani 315 puanım var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O 45 dk ydi dimi 45 dk sa 135 puan yaparVerano_porteno leslie 3 mil 135 puan olacak canım. Yani 315 puanım var.
Deli kız. O kadar spor yaptın bişe olmaz merak etmeEvet tavlada yenilen gibi kol altıma kıstırıp gelicem
Ben taaa ne zaman solemistim bolgesellerin puani fazla die yani simdi 1 dk pilates yaparken bi suru bolgesel hareket yapilio 1 dk da 20 mekik cekebilirsin mesela ve 1 dk pilates 3 puan. 5 tane hareket de 3 puan. Degistirebiliriz aslinda ama cgdmk in ayagini kaydirmak gibi oluo buKaç saat spor ve puan az. :))))
Kısa yoldan sadece bölgesel mı çalışsam puan ıcın.
Suan kı bacaklarımdakı hıs puana bın basar. Böyle ıyı çalıştığımı hissedince mutlu oluyorum.
Bırde su tartıda kendımı mutlu hıssetsem ıyı olcak.
Bı 67 ye ınsem eskı motıvasyonum yerıme gelcek.
Biz gecen cin marketinden bi cay almistik. icinden tahtalar cikti ayni sey mi acaba, remini atim de bakVerano_porteno cnm Almancadan cevırdıgım zaman tam adı tatlı odun(tahta) oluyorhatta Google de baktım bıldıgımız odun,kızkardeşıme gösterdim benım kocaya benzıyor dedı
Bende ilk defa duydum.içerıgıne bakmadım hıc sonra bakayım şeker varmı
kuzum naparsan yap benim yapacağım sporlar belli, ben cardio mardio yapamam tembel insan sporu yapıyorum ben, spordan zaten hoşlanmamBen taaa ne zaman solemistim bolgesellerin puani fazla die yani simdi 1 dk pilates yaparken bi suru bolgesel hareket yapilio 1 dk da 20 mekik cekebilirsin mesela ve 1 dk pilates 3 puan. 5 tane hareket de 3 puan. Degistirebiliriz aslinda ama cgdmk in ayagini kaydirmak gibi oluo bu
afıyet olsun cnmBen bugun hafif gidiorum ama cok gec kalktim ileride ne olur bilmiorum. Sabah 1 bardak kefir ictim sadece, saat 4 suan 1 tabak ispanak kavurma yicem. Aksami bilmiorum henuz.. Bugun spor yok hava cok kotu disari cikamam malesef evde de yapmayi sevmiorum
afıyet olsun cnmBol kalorı yakmalarBen de diğer haftasonlarına göre bu hafta daha dikkatliydim canım. Fazla fark etmez gibi ama olsun. Ben kendimi bi nebze de olsa tuttum Yani.
Bugün geç kahvaltı yaptım ama sağlam yaptım kahvaltıyı. Birazcık da kaçamaklı oldu.
Akşam da 17:30 da yedim
Karnıyarık cacık bi kaç kaşık kayısı hoşafı
Su 1.5 lt
Spor hala devam ediyorum yazarım birazdan
gecmişolsun cnm.yarın kapsama alanı dışındasın yanıBugün kahvaltı
İstahsizdim bugün
Az az domates salatalık iki catal peynir 4-5 zeytin çok az da sucuklu yumurta
Akşam
Küçücük bi kase(çerez kasesi) taze fasulye
2400 su
800-900 ml bitki çayı
Spor Verano_porteno
Haftanın son günü diye hasta masta kastım kendimi yaptım.
1035 bölgesel hareketler 621 puan
1000 adım 15 puan
Toplam 636 puan
Daha fazlasını yapamazdim bu gece.
Hepinize iyi geceler
İlaçla duruyorum, etkisi geçmeden uyuyayim.
Yarına ben kayipsam bilinki artı yüzünden saklanıyorumdur
Ben herturlu birinci olurum oyunlariniz bana sokmez desene Sadece onu degistirmek olmaz cunku baska tutarsizliklar da var. Iyisimi bole kalsinkuzum naparsan yap benim yapacağım sporlar belli, ben cardio mardio yapamam tembel insan sporu yapıyorum ben, spordan zaten hoşlanmam
Canıniz sağolsun kuzummm
Eki Görüntüle 2137153 Bu cnm aynısımı senın tahtalarla
Banada farklı geldi.zayıflayacaz dıye odun çayı bile içiyoruz ya,hakkımız ödenmez vallaEki Görüntüle 2137159 ayni deil sanirim
Aynen ya neler neler her cesit yesil cay turevi var bizde de ama ne careBanada farklı geldi.zayıflayacaz dıye odun çayı bile içiyoruz ya,hakkımız ödenmez valla
Yorgunluk tan uyuyaklamisim. Yazamadım. Şimdi süt sagiyoreee. Yavrum var 4buck aylık. Yarın okul varrr oyyyyiiNe kacamaklar yaptin vorones , hep iyi menu yazilmaz kotulerimizi de yazicaz bak kremsokola nerden bulduysa amerigada cigkofte partisini yemis bi suru ama saklamio
Wuuu 3 saat çok güzel . Ben de yarın binerim inşallah. 1 saat Max. Olur benimEki Görüntüle 2137144 İyi akşamlar kızlar bugünki menüm
@Verano_porteno 3 saat doğada bisiklet sürüşü 540 puan
Sacda ekmek dedin ben burda bittmSabah
Ilık limonlu su
Saat 11.00 peynir ve yeşillik sarılı lavastan dürüm . ( k. Valide sac da ince ekmek yaptı ona sararak ) 1 buçuk olabilir
Aksam 17.30 piknikte
7 köfte ceyrek ekmekle domates
Ayran
Çay 21.00 saçmalık ti . Yazmim. Bisküvi kuruyemiş Vs. Spor yok bol hareketli bi gündü
Su 2 lt
Ya sorma yapinca engel olamadımSacda ekmek dedin ben burda bittm
Ay ona kim engel olabilir kiYa sorma yapinca engel olamadım
Ben diyim 10, sen de 15Kim bilir kaç tane yedin