• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Aslında ben de çok istiyorum ama bi türlü yapamadım şu işi. Elim gitmedi Yani. Ben okumayı çok seviyorum ya, 2 bölüm bitirdim demek çok güzel
bu sene yaptır canım sende kayıt 2 yıllık falan meselaa. zaten okumayıda seviyorsun hiç zorlanmazsın bunu bi düşün bencee daha vaktin çok nasılsa ;)

Neyse artık yarın sabah yapıcam kesin hatta not yazıcam şimdi kendime unutmamak için :KK70:
gerçekten tatlı konusunda şaka gibi bi gün geçirdim en son dayımda tatlı getirince yoooooook artık diye bi kahkaha patlattım :KK70: neyseki baklava olduğunu görünce bi ohh çektim :KK70: komşuda helvayı hazırlardan alıp yapmış sanırım öyle olduğunu farkettim de yemedim yoksa ondan bi kaşık ucundan yerdim ama tahinli çöreğe nasıl hayır dedim ben hala ona şaşkınım yani :KK70: :KK70:
:KK71:Eywahh kaç kaç

Sabah
Bir şey yemedim kahve içtim

Öğle misafirlikte
1 dilim ıslak kek
5 6 tane kuru pasta
2 tatar böreği
2 yk kısır
3 kare caramio mudur nedir

Akşam yok
:KK57::KK57:
O kadar da spor yapmışsın bunları yemeseydin kim bilir ne kadar verirdin

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar
Bugün ugrayamadim hiç kusura bakmayın.
Sabah kahvaltıya gittik baraj kenarında bi yere. Sonra da yürüyüş yaptık baraj kenarında yavaş tempoda. Oradan avm ye gittik vs. Sabah 11.30da çıktık, 17.30da dönüşe geçtik. 6 saatin bir buçuk saatini oturduk varsaydim kahvaltıda. Dört buçuk saat yavaş tempo yürüyüş 270 puan. İki gündür spor yapamıyorum. Bu gece telafi etmek istiyorum ama sanırım biraz bahar çarptı, boğazım falan da ağrıyor ama yok sporumu yapacağım.

BFFC2D0D-82C1-41C4-B86F-E45B3C4320DD.png
İyi akşamlar kızlar bugünki menüme ek sabah kahvaltısında yeşillik salata domates vardı kalorisini yok saydığım için yazmadım , şekersiz kahve var bir de
@Verano_porteno 2 saat toplamda 24 km bisiklet sürdüm 120x3=360 puan
1280 kalori yakmışım yokuşlu parkurları vardı ondan bu kadar yüksek çıkmış olabilir
Ödül olarak Atatürk orman çiftliğinin sade dondurmasını yedim 100gr bişiycik :dua:

Eki Görüntüle 2136832 İyi akşamlar kızlar bugünki menüme ek sabah kahvaltısında yeşillik salata domates vardı kalorisini yok saydığım için yazmadım , şekersiz kahve var bir de
@Verano_porteno 2 saat toplamda 24 km bisiklet sürdüm 120x3=360 puan
1280 kalori yakmışım yokuşlu parkurları vardı ondan bu kadar yüksek çıkmış olabilir
Ödül olarak Atatürk orman çiftliğinin sade dondurmasını yedim 100gr bişiycik :dua:
2 saat bisiklet sürmek ve de 24 km süper.

Back