- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
- #2.421
Bu aralar grupta pek hareket yok, demirbaşlar arada uğruyor, ben de üç gündür yoğundum ugrayamadim pek. Diğerleri de sagolsunlar pek gelmiyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hedef 57 58.. insalllah haziran da görmüş olurum. 60 dan sonra benim çok zor gidio .Hmm profil resminden 10 kilo gönderdiğin anlaşılıyor. Peki şimdiki hedef ne
Oysa ki aktif bir grup insanı çok Motive ediyor. Ben iki bebeynen anca bu vakitte fırsat buluyorm daBu aralar grupta pek hareket yok, demirbaşlar arada uğruyor, ben de üç gündür yoğundum ugrayamadim pek. Diğerleri de sagolsunlar pek gelmiyorlar
Evet yaa bi eksildikk hadi haftasonu die tamamda yinede kaçaklar varBu aralar grupta pek hareket yok, demirbaşlar arada uğruyor, ben de üç gündür yoğundum ugrayamadim pek. Diğerleri de sagolsunlar pek gelmiyorlar
Evet canım yaa, iyiydik aslında biz de nolduysa nazar nazarOysa ki aktif bir grup insanı çok Motive ediyor. Ben iki bebeynen anca bu vakitte fırsat buluyorm da
Hedef 52 mi.. boyun kaç. Sanirim iyi de spor yapiosun. Ben de 25 dk bisiklet sürdüm 10 dk koşu bandinda tempolu yürüys m var . BugunWalla ben artik cok umitsizlesiorum, bu spora bu yemeye gitmio arkadas. 60 larda takildim kaldim. Ptsi 1 kilocuk gitse baska bisey istemem. Sen ne alemdesin koleracim cozutmadin dimi haftasonu
Oluur oluur bende senin kilona ulaşmak için çırpınıyorumm meselaaHedef 57 58.. insalllah haziran da görmüş olurum. 60 dan sonra benim çok zor gidio .
Var canım, listeye baktım da çıkanlar olmuş. Bi Medine'yi farkettim, başka kim çıktı kremsokola ?Evet yaa bi eksildikk hadi haftasonu die tamamda yinede kaçaklar var
Canim medine, parte ve dennisim hic gelmedikleri icin cikardim. Gelmeye karar verirlerse tekrar eklerim ama:)Var canım, listeye baktım da çıkanlar olmuş. Bi Medine'yi farkettim, başka kim çıktı kremsokola ?
Ay bişey kalmamış yaa, hazirana verirsin rahat, birakmazsan ipin ucunu. Ben de 62 de takıldım bir aydır yaaHedef 57 58.. insalllah haziran da görmüş olurum. 60 dan sonra benim çok zor gidio .
biri daha vardı yaa gelmiyor aklımaa şuan ismiVar canım, listeye baktım da çıkanlar olmuş. Bi Medine'yi farkettim, başka kim çıktı kremsokola ?
hehhh partee ayy sağolasın vallaa beni geçmişe bakmaktan kurtardınCanim medine, parte ve dennisim hic gelmedikleri icin cikardim. Gelmeye karar verirlerse tekrar eklerim ama:)
Amaan amaan sakın kaçırma ipin ucunu bak ne güzel eksilmişsinnn . bakalım ben pazartesi kaç artı çıkıcamBen geldiiim. Pedikur yaptiriyorum elim bosken yaziyim dedim:)
Bu sabah cok guzel bi eksi gordum insallah boyle devam eder. Aksam cigkofte partisine gidicem gerci, cozuturum diye korkuyorum
Bugün Arada baktım fakat yazamadım. Çok işim vardı.gonulll hemşerim nerelerdesin? Nasıl gidiyor?
Rakiplerim degisimdonusum ve Verano_porteno ya sizlerin nasıl gidiyor?
Regl oldum carsamba, ondan sonra iniverdi kilolar:) darisi basinaAmaan amaan sakın kaçırma ipin ucunu bak ne güzel eksilmişsinnn . bakalım ben pazartesi kaç artı çıkıcam
Hoşgeldin :)Ben geldiiim. Pedikur yaptiriyorum elim bosken yaziyim dedim:)
Bu sabah cok guzel bi eksi gordum insallah boyle devam eder. Aksam cigkofte partisine gidicem gerci, cozuturum diye korkuyorum
ayyy inşallaaah bi olsam rahatlıcaam nazlanıo benimkisiiRegl oldum carsamba, ondan sonra iniverdi kilolar:) darisi basina