- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 598
- Konu Sahibi kremsokola
- #2.381
Hafta sonu Die galiba günaydın. Geç ve cis coslu bi kahvaltı yaptım.Bu saat olmuş daha kimse uğramamış nerdesiniz be ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hafta sonu Die galiba günaydın. Geç ve cis coslu bi kahvaltı yaptım.Bu saat olmuş daha kimse uğramamış nerdesiniz be ya
Hemen eritmeye başlamalısın. Hoşgeldin bu arada.Hafta sonu Die galiba günaydın. Geç ve cis coslu bi kahvaltı yaptım.
Hmm profil resminden 10 kilo gönderdiğin anlaşılıyor. Peki şimdiki hedef neHafta sonu Die galiba günaydın. Geç ve cis coslu bi kahvaltı yaptım.
ne sınavı canımSınavdan geldim bendee yarın da hem sabahtan hem öğlen var bende çok aktif olamıcam bu hafta sonu. reglimde nazlanıyor sabah geliyor gibiydi bakalım hayırlısıı bugün olsamda sancısı yarına kalmasa bariii yoksa sınavlar yalan olur
Açıköğretim sınavı canım ikinci üniversiteyi okuyorum da yanii okumaya çalışıyorum diyelimne sınavı canım
Walla ben artik cok umitsizlesiorum, bu spora bu yemeye gitmio arkadas. 60 larda takildim kaldim. Ptsi 1 kilocuk gitse baska bisey istemem. Sen ne alemdesin koleracim cozutmadin dimi haftasonuSenin puanlar uçmuş zaten. Ne spormuş be. Ptesi sıra bizde kızlar eksiden kurtulmamız lazım
Verano_porteno sen ve ben
Oh ne guzel cok iyi yapmissinAçıköğretim sınavı canım ikinci üniversiteyi okuyorum da yanii okumaya çalışıyorum diyelim
Walla puanlari baska bi yerden aldik, normal bisiklet yazmadigi icin kondiyonla ayni saydik simdiye kadar 3 puan yaniNormal bisiklet kaç pyan acaba. Parmagim kirik binebilr miyim tam bilmiorum ama . Spor olarak ben de katılmak istiyorum.
Sekerpareeeee en sevdigim bidee kalburabasti :))Slm Canlar.sabah aılece kahvaltıya gittik ,bırazda alışverış yaptım geldım şimdi temizlik yapıp ders e koyulacağım.yarın da pikniğe çağırıldık bakalım belkı 1-2 saatlıgıne uğrar gelırım.
Spor için akşam cocuklar uyuduktan sonra Leslie yapmayı planlıyorum .gun içinde ugrayamayabılırım kusuruma bakmayın.kızım mathe ve fizikte zorlanıyor mecbur bırlıkte yapıyorum.
Kacamak yapmayın haftasonu diye yoksa üzülürsünüz pazartesi
Şeker diyetı yapan arkadaşlar nasıl gidiyor .benimki şimdilik iyi ama dün resmen şekerpare aşerdim neyseki zaman yoktu yapmaya
Hadi beni özleyin anacığım
Yok yok cozutmadım. Ya biraz tutsam fazla kilom yok. Niye kendime bunu yapıyorsam 51 olsam bitecek dikkat etsem 1 ayda veririm ama nefis işte. Neyse bu haftasonu güzel gidiyor şimdiye kadar. Eksi gelirim diye düşünüyorumWalla ben artik cok umitsizlesiorum, bu spora bu yemeye gitmio arkadas. 60 larda takildim kaldim. Ptsi 1 kilocuk gitse baska bisey istemem. Sen ne alemdesin koleracim cozutmadin dimi haftasonu
Puan olarak az ama çok yorucu bu sporlar. Ben geçen hafta 2 gün üst üste yaptım da Pertim çıktı yaKizlar bu sabah erkenden salona geldim gurup dersleri sabah cunku 60 dk aletli aerobic, 60 dk zumba 420 puan bugun adim da olur baya :)
Valla yaptık işte bişiler canım boş durmaktansa okuyalım dedik belki bi gün işimize yararOh ne guzel cok iyi yapmissin
Aslında ben de çok istiyorum ama bi türlü yapamadım şu işi. Elim gitmedi Yani. Ben okumayı çok seviyorum ya, 2 bölüm bitirdim demek çok güzelValla yaptık işte bişiler canım boş durmaktansa okuyalım dedik belki bi gün işimize yarar
Aynen zumba neyse de digerinde pertim cikti. Ilk defa gecen gun katilmistim hala agrilarim devam edio.Puan olarak az ama çok yorucu bu sporlar. Ben geçen hafta 2 gün üst üste yaptım da Pertim çıktı ya
Sporunu yaptım kuzum sabah günü de minimum ile kapadım ama çok oldu yine deTeşekkürler canım
Sabahları aç karnına daha faydalı oluyor uyandır uyanmaz metabolizmayı çalıştırıyor :)
Ah ah ben de ne zaman diyete başlasam anneciğim su böreği yapardı ye kızım aç kalma diye
Dayannnn en fazla bi ısırık al nefis terbiyesi :)) yedikten sonra sporla yakmanı tavsiye ederim bozma
Off şu şerbetli tatlılar ben de hiç sevmiyorum çok ağır oluyor
Canım hedef 56.5
Teşekkürler
Afiyet olsun canım ben beğendimBugunku menum
Oglen: 1 tabak hindi sote, haslama sebze (icinde misir da vardi), cikolatali hindistan cevizli bi kurabiye, 4 tane frambuaz
Aksam: tereyagli balik fileto, haslanmis kuskonmaz, avokadolu kuru borulceli salata, 1 bardak kefir
Toplam: 1650 kalori
Ne okuosunValla yaptık işte bişiler canım boş durmaktansa okuyalım dedik belki bi gün işimize yarar