- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 358
- 34
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #2.021
gaz mevzusunu napicaz peki verano, ona da bisey diyeydinBen seviorum yaa lahana kokusu da guzel , bu kis marul pahali die lahana koydum hep salatalara. Muhtesemem bisey. Selulite iyi geliomus ve de meme rahim kanseri vs korunmak icin de iyiymis bilginize
Ben 1 mayısa 50lere inmek isti artık yaa. Bir aydır bu kilolardayim, misafirkerden, gezmekten tozmaktan. Kalan 19 günü iyi değerlendirmem lazım.Yüklenme bu kadar ya. Sakin ol senin aşırı aşırı kilon yok.
Kimyon beybi yapcak bisey yok, o sulfurler sana sifa olurken iyiydi gazina gelince mi kotu oldugaz mevzusunu napicaz peki verano, ona da bisey diyeydinbiyolojik silah gibi geziom ortalarda lahana yiyince
cok dogru diyosun. iki tane beslenme bozuklugu olan tanidigim var ne yazik ki... metabolizmalari allak bullak, cok cok zayiflar ama artik salata yeseler kilo alir oldularKaloriyi cok azaltmak hic mantikli deil, omur boyu diyete mahkum oluosun. Tum metabolizma altust oluo azcik fazla yeyince kilo aliosun. Ben de sokola tarzini mantikli buluorum. Gunluk ihtiyacindan 200 kalori fln kesip sporla da kalori acigi yaratmak en mantiklisi. Kilo vercez die sistemi bozmak mantikli deil
yok yani benim icin bi sakincasi yok da yoga dersinde sekilden sekile girerken etrafim yavas yavas bosalcak diye korkuyorumKimyon beybi yapcak bisey yok, o sulfurler sana sifa olurken iyiydi gazina gelince mi kotu oldu
Ben lahana diyetini daha çok irademi sınamak için yaptım iyi ki yapmışım şimdi gayet güzel gidiyorum, sıfır kaçamak günde en fazla 900-1000 kalori. Belki başka bi diyet deneyebilirsinYa ben lahana diyetini iki gün denedim ama ne eksildim ne arttim. Bugün bıraktım ben de.
Ben de cok bozdum metabolizmami malesef. Ki cok agir diyet vs yapmadim. 2 defa makul surelerde 10 kiloya yakin verdim ve artik normal beslensem de kilo aliorum. Duzeltmeye calisiorum artik ama sanirim koruma evresinde duzelecek ancakcok dogru diyosun. iki tane beslenme bozuklugu olan tanidigim var ne yazik ki... metabolizmalari allak bullak, cok cok zayiflar ama artik salata yeseler kilo alir oldular
yaza bikini mi giycen aç yaşıyon sen yaaBu arada bugünü 572 kalori ile kapattım kendimi tebrik ediyorum
yaza bikini mi giycen aç yaşıyon sen yaa
Verano_porteno 200 dakika hızlı tempolu yürüyüş 450 puan
Kızlar akşam da yemek yemedim latte machiato mudur nedir ondan içtim dışarda
Yogada da riskli gercektenyok yani benim icin bi sakincasi yok da yoga dersinde sekilden sekile girerken etrafim yavas yavas bosalcak diye korkuyorum
Tamam canim duzeltiorumVerano_porteno 500 puan canım 450 değil yanlış yazmışım
bence amerika'da da ayip olmamasi lazim zaten, kadin erkek farketmeksizin gokgurultusuyle yarisir bi sekilde gegiriyolar zira olur olmaz yerlerdeYogada da riskli gercektenbizim ulkemizde bu ayip deil tamam mi dersin sonra da salla bi ulke. Millet diversity gorsun
afıyet olsun cnmKahvaltimi duzgun yapmadim mi cozutuorum. Bugun temiz bi kahvalti yaptim. Yarim avokado , yulaf, sut , yumurta ile omlet yarim greyfurt 1 muz
bence yapma,sağlıklı beslen 1 hafta kaybet sorun degıl.önemlı olan sağlıkBurada patates diyeti okudum acaba işe yarıyor mukestirmeden gideyim diyorum dümdük
Yok cnm gelmıyor kokubence gelmiyo yaa, ben de bayiliyorum karnibahar kisirina
kolay gelsin cnmKızlar eve ancak geldim ben , yarım saat yürüyüş yapmam lazım birazdan . Umarım bu düzene alışabilirim
Teşekkür ederım.Afiyet bal şeker olsun canım
Çok fazla ya çok üzücü ciddenkilo verenişiyormusun bu şekilde kalori alınca
az olmuş sankıBu arada bugünü 572 kalori ile kapattım kendimi tebrik ediyorum
bende sevıyorum lahanayı kokusunu vede suyunu.her turlu gideri var yaniBen seviorum yaa lahana kokusu da guzel , bu kis marul pahali die lahana koydum hep salatalara. Muhtesemem bisey. Selulite iyi geliomus ve de meme rahim kanseri vs korunmak icin de iyiymis bilginize
gaz mevzusunu napicaz peki verano, ona da bisey diyeydinbiyolojik silah gibi geziom ortalarda lahana yiyince
Aynen yaabence amerika'da da ayip olmamasi lazim zaten, kadin erkek farketmeksizin gokgurultusuyle yarisir bi sekilde gegiriyolar zira olur olmaz yerlerde
Afiyet olsun canım benim o zamanafıyet olsun cnm
bence yapma,sağlıklı beslen 1 hafta kaybet sorun degıl.önemlı olan sağlık
Yok cnm gelmıyor koku
kolay gelsin cnm
Teşekkür ederım.bayagıda tok tuttu benı 3:30 du yedım hıc acıkmadım
az olmuş sankı
bende sevıyorum lahanayı kokusunu vede suyunu.her turlu gideri var yani
Burdada ayıp degıl.tamam sokakta yapmıyorlar ama yapanada bişey dıyemezsın.zıra doktorlar sağlıklı dıye tutmayın bırakın dıyorAynen yaacinin bi bolgesinde ayip deilmis. Esimin okulun kutuphanesinde cocugun biri normal bisey gibi birakiodu. Kimse de donup bakmadi ben disinda. Ben baktim tabi
Ben yaparim canim sorun deil yuruyus 1.5 saat tempolu , callan kac dk bideIyı akşamlar efem
Yeklerimi yazayım
SAbah
MErcımek çoraba ve Karatay kahvaltısı
Akşam
2 kase kısır,ayran
Su
2,5
Spor
1:30 dk yürüyüş ve callen 2. Gün
Verano_porteno cnm hesaplamayı sen yapıyorsun ama ben yanlış hesap yaparım dıye yapmıyorum.yınede zamanın olmuyorsa yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?