• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Ben seviorum yaa lahana kokusu da guzel , bu kis marul pahali die lahana koydum hep salatalara. Muhtesemem bisey. Selulite iyi geliomus ve de meme rahim kanseri vs korunmak icin de iyiymis bilginize
gaz mevzusunu napicaz peki verano, ona da bisey diyeydin:KK70: biyolojik silah gibi geziom ortalarda lahana yiyince:KK70:

Kaloriyi cok azaltmak hic mantikli deil, omur boyu diyete mahkum oluosun. Tum metabolizma altust oluo azcik fazla yeyince kilo aliosun. Ben de sokola tarzini mantikli buluorum. Gunluk ihtiyacindan 200 kalori fln kesip sporla da kalori acigi yaratmak en mantiklisi. Kilo vercez die sistemi bozmak mantikli deil
cok dogru diyosun. iki tane beslenme bozuklugu olan tanidigim var ne yazik ki... metabolizmalari allak bullak, cok cok zayiflar ama artik salata yeseler kilo alir oldular

Ya ben lahana diyetini iki gün denedim ama ne eksildim ne arttim. Bugün bıraktım ben de.
Ben lahana diyetini daha çok irademi sınamak için yaptım iyi ki yapmışım şimdi gayet güzel gidiyorum, sıfır kaçamak günde en fazla 900-1000 kalori. Belki başka bi diyet deneyebilirsin :KK54:

cok dogru diyosun. iki tane beslenme bozuklugu olan tanidigim var ne yazik ki... metabolizmalari allak bullak, cok cok zayiflar ama artik salata yeseler kilo alir oldular
Ben de cok bozdum metabolizmami malesef. Ki cok agir diyet vs yapmadim. 2 defa makul surelerde 10 kiloya yakin verdim ve artik normal beslensem de kilo aliorum. Duzeltmeye calisiorum artik ama sanirim koruma evresinde duzelecek ancak

Kahvaltimi duzgun yapmadim mi cozutuorum. Bugun temiz bi kahvalti yaptim. Yarim avokado , yulaf, sut , yumurta ile omlet yarim greyfurt 1 muz
afıyet olsun cnm ❤️

Burada patates diyeti okudum acaba işe yarıyor mu :KK22:kestirmeden gideyim diyorum dümdük :KK23:
bence yapma,sağlıklı beslen 1 hafta kaybet sorun degıl.önemlı olan sağlık

bence gelmiyo yaa, ben de bayiliyorum karnibahar kisirina:kk77:
Yok cnm gelmıyor koku
Kızlar eve ancak geldim ben , yarım saat yürüyüş yapmam lazım birazdan . Umarım bu düzene alışabilirim :KK43:
kolay gelsin cnm

Afiyet bal şeker olsun canım

Çok fazla ya çok üzücü cidden :KK43: kilo verenişiyormusun bu şekilde kalori alınca
Teşekkür ederım.❤️❤️bayagıda tok tuttu benı 3:30 du yedım hıc acıkmadım
Bu arada bugünü 572 kalori ile kapattım kendimi tebrik ediyorum :halay: :KK70:
az olmuş sankı :KK14:

Ben seviorum yaa lahana kokusu da guzel , bu kis marul pahali die lahana koydum hep salatalara. Muhtesemem bisey. Selulite iyi geliomus ve de meme rahim kanseri vs korunmak icin de iyiymis bilginize
bende sevıyorum lahanayı kokusunu vede suyunu.her turlu gideri var yani:KK70:

gaz mevzusunu napicaz peki verano, ona da bisey diyeydin:KK70: biyolojik silah gibi geziom ortalarda lahana yiyince:KK70:
:KK70::KK70:

bence amerika'da da ayip olmamasi lazim zaten, kadin erkek farketmeksizin gokgurultusuyle yarisir bi sekilde gegiriyolar zira olur olmaz yerlerde:KK70:
Aynen yaa :KK70: cinin bi bolgesinde ayip deilmis. Esimin okulun kutuphanesinde cocugun biri normal bisey gibi birakiodu. Kimse de donup bakmadi ben disinda. Ben baktim tabi :KK33:

afıyet olsun cnm ❤️

bence yapma,sağlıklı beslen 1 hafta kaybet sorun degıl.önemlı olan sağlık

Yok cnm gelmıyor koku
kolay gelsin cnm

Teşekkür ederım.❤️❤️bayagıda tok tuttu benı 3:30 du yedım hıc acıkmadım
az olmuş sankı :KK14:

bende sevıyorum lahanayı kokusunu vede suyunu.her turlu gideri var yani:KK70:

:KK70::KK70:
Afiyet olsun canım benim o zaman

Aynen yaa :KK70: cinin bi bolgesinde ayip deilmis. Esimin okulun kutuphanesinde cocugun biri normal bisey gibi birakiodu. Kimse de donup bakmadi ben disinda. Ben baktim tabi :KK33:
Burdada ayıp degıl.tamam sokakta yapmıyorlar ama yapanada bişey dıyemezsın.zıra doktorlar sağlıklı dıye tutmayın bırakın dıyor:KK70:

Iyı akşamlar efemHoppa
Yeklerimi yazayım
SAbah
MErcımek çoraba ve Karatay kahvaltısı
Akşam
2 kase kısır,ayran
Su
2,5
Spor
1:30 dk yürüyüş ve callen 2. Gün
Verano_porteno Verano_porteno cnm hesaplamayı sen yapıyorsun ama ben yanlış hesap yaparım dıye yapmıyorum.yınede zamanın olmuyorsa yaparım :KK36:
Ben yaparim canim sorun deil yuruyus 1.5 saat tempolu , callan kac dk bide

Back