• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Bugün ben fenalardayımm yaa sürekli bişey yiyesim var bütün gün böyle geçti :KK43: ve tabikiii irademe yenik düştüğüm anlar oldu :KK43: 2 dilim kek yedim mesela :silah: oooooofff offf :mad:

Bugün ben fenalardayımm yaa sürekli bişey yiyesim var bütün gün böyle geçti :KK43: ve tabikiii irademe yenik düştüğüm anlar oldu :KK43: 2 dilim kek yedim mesela :silah: oooooofff offf :mad:
Bugün Bende oyleydım zor tuttum kendımı.
En azından ınce 1 dılım yeseymıssın keşke.
Neyse olan olmuş afıyet olsun :)

Bugün Bende oyleydım zor tuttum kendımı.
En azından ınce 1 dılım yeseymıssın keşke.
Neyse olan olmuş afıyet olsun :)
öyle kötü denk geldi ki komşu yapmış getirmiş olmasa daha sağlıklı şeyler atıştırırdım :KK43: regli dönemi yaklaşıyor ondan heralde olmadı tutamadım kendimii :işsiz:

Günün özeti :)
Kahvaltı
Omlet
Domates
Salatalık
Peynir

Akşam
Tavuk kapama
Yoğurt
2800 su
800-900 bitki çayı

Spor
1030 bölgesel hareketler 618 puan
270 sn plank 90 puan
1000 adım 15 puan
Toplam 723 puan
Beni etiketlemeyi unutmussun canim yerim bak puanini:KK70: Baska turlu gecemicez zaten

Kahvaltım
Omlet
Peynır zeytın domates salatalık

Öğlen 1 kepçe yayla çorbası

Akşam
Kıymalı bezelye yemeği cacık

Sporum
1500 adım
250 bölgesel hareket
60 sn plank
Verano_porteno Verano_porteno
192.5 puan yapio ekledim canim. Guzel menu afiyet olsun. Bezelye ozledigimi farkettim

Bende yarın oruç tutmayı düşünüyorum. Sımdıden yıyıp yatacağım.
2 yumurtadan kaşarlı omlet yapıyorum. Tarçınlı sütümü ıcerım. Peynır zeytın yerım.
Veeee bol su ıcıp yatarım.
Allah kabul etsin canım. Ben de çok istiyorum oruç tutmayı ama evvelki yıl 3. Gün taş düşürdüm (geçen sene 4-5 günlüktü oğlum ramazan başladığında, tutamadım yani)
Susuz kalmaya gelmiyor böbreklerim. kışın dedim çok su istemez bünye, bi deneyeyim, bir gün tuttum, bir süre sonra bir hafta arayla iki kez taş düşürdüm. Çok borcum var, fazlasıyla hem de. Allah affetsin. Ara ara tutarım.

Allah kabul etsin canım. Ben de çok istiyorum oruç tutmayı ama evvelki yıl 3. Gün taş düşürdüm (geçen sene 4-5 günlüktü oğlum ramazan başladığında, tutamadım yani)
Susuz kalmaya gelmiyor böbreklerim. kışın dedim çok su istemez bünye, bi deneyeyim, bir gün tuttum, bir süre sonra bir hafta arayla iki kez taş düşürdüm. Çok borcum var, fazlasıyla hem de. Allah affetsin. Ara ara tutarım.
Tutarsın ıns ileride. Bızım aılede de böbrek rahatsızlığı var. Hatta babam dıyalıze gırıyor. Cok şükür sımdılık bende bırsey yok. Sende dıkkat et.

Verano_porteno Verano_porteno
30 dk Leslie = 90 p
390 bölgesel = 234 p
240 sn plank = 80 p
Toplam = 404 puan
Plankta 90 snye çıktımm önceden 60 sn zor duruyodum vallaa :halay: spor konusunda kendimi aşınca çok seviniyorum yaa bide yememe konusunda aşsam süper olcak :KK70:
evet ya sporda kendime meydan okuyorum ben de hep:))

Tutarsın ıns ileride. Bızım aılede de böbrek rahatsızlığı var. Hatta babam dıyalıze gırıyor. Cok şükür sımdılık bende bırsey yok. Sende dıkkat et.
Geçmiş olsun canım. Bol su içiyorum tabi yormadan. Bu yüzden içilen su miktarına karışıyorum milletin :D

Geçmiş olsun canım. Bol su içiyorum tabi yormadan. Bu yüzden içilen su miktarına karışıyorum milletin :KK70:
Bazen hastalığa yakalanacaksan yakalanıyorsun. Babam kadar su ıcenı bılmıyorum ve gunde cok cok fazla yürüyüş yapıyordu.
Kaderde ne varsa o yaşanıyor. Tabı tedbırı elden bırakmamak lazım.
Helekı yaz gelıyor sen daha fazla karış su ıcmelerı konusunda uyar :)

Back