- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.140
- 398
- Konu Sahibi kremsokola
- #2.041
Teşekkür ederim cnm ellerin dert görmesinBen yaparim canim sorun deil yuruyus 1.5 saat tempolu , callan kac dk bide
![KK36 :KK36: :KK36:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk36.gif)
YURUYUs tempolu evet callen de 40 dk cıvrı suruyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim cnm ellerin dert görmesinBen yaparim canim sorun deil yuruyus 1.5 saat tempolu , callan kac dk bide
Evet saglikli sevgili doktorlar da kokusuni napcaz. Neyse daha fazla igrenclesmiyim.Burdada ayıp degıl.tamam sokakta yapmıyorlar ama yapanada bişey dıyemezsın.zıra doktorlar sağlıklı dıye tutmayın bırakın dıyor![]()
Yanı bu muhabbetin cok pis yere gıdıyorEvet saglikli sevgili doktorlar da kokusuni napcaz. Neyse daha fazla igrenclesmiyim.
90×2.5=225Teşekkür ederim cnm ellerin dert görmesin
YURUYUs tempolu evet callen de 40 dk cıvrı suruyor
Bi sikinti yok gibi amakıxlar sıtedemı sorun var benım nettemi.takılıyor sureklı yazarken
Ekledim canim siftah yaptin supersinEki Görüntüle 2135918
İyi akşamlar kızlar bugünki menüm ;
Ek olarak
Sabah 1 fincan filtre kahve
Öğle 2 bardak çay
Akşam üstü 1 Türk kahvesi şekersiz
Spor sonrası zencefil karanfil tarçınlı ıhlamur
Toplam 1 lt su
Spor yarım saat yürüyüş var 5 dakikası koşu
5 dk koşu 20 puan
25 dk tempolu yürüyüş 62.5 puan
Toplam 82.5 puanVerano_porteno
Düşük karbonhidrat+karatay bana en uygun olanı, onlardan devam ediyorumBen lahana diyetini daha çok irademi sınamak için yaptım iyi ki yapmışım şimdi gayet güzel gidiyorum, sıfır kaçamak günde en fazla 900-1000 kalori. Belki başka bi diyet deneyebilirsin![]()
Afiyet olsun, ben de sporumu bitirdim, yattımheyooo kizlar ne var ne yok? ben oglen yemeginden geldim acayip sisim ya. cok da su ictim bugun, guluk guluk ses geliyo midemden resmen![]()
Yok artıkbence amerika'da da ayip olmamasi lazim zaten, kadin erkek farketmeksizin gokgurultusuyle yarisir bi sekilde gegiriyolar zira olur olmaz yerlerde![]()
Afiyet olsun, süperIyı akşamlar efem
Yeklerimi yazayım
SAbah
MErcımek çoraba ve Karatay kahvaltısı
Akşam
2 kase kısır,ayran
Su
2,5
Spor
1:30 dk yürüyüş ve callen 2. Gün
Verano_porteno cnm hesaplamayı sen yapıyorsun ama ben yanlış hesap yaparım dıye yapmıyorum.yınede zamanın olmuyorsa yaparım
![]()
ya cok ciddiyim ne yazik kiYok artık![]()
Canım suyun çok az, 2lt yi tamamliyoruz en azından.Eki Görüntüle 2135918
İyi akşamlar kızlar bugünki menüm ;
Ek olarak
Sabah 1 fincan filtre kahve
Öğle 2 bardak çay
Akşam üstü 1 Türk kahvesi şekersiz
Spor sonrası zencefil karanfil tarçınlı ıhlamur
Toplam 1 lt su
Spor yarım saat yürüyüş var 5 dakikası koşu
5 dk koşu 20 puan
25 dk tempolu yürüyüş 62.5 puan
Toplam 82.5 puanVerano_porteno
Ya ama ya iğrenç yaya cok ciddiyim ne yazik ki4 senenin sonunda alismam lazimdi ama alttan alttan degil baya goguslerini gere gere gegirdikleri icin hala istemsiz bi sekilde de olsa gozlerimi belerterek bakiyorum aynen soyle
![]()
ayyy ne guzel menu tu tu tu masallah.Günün özeti :)
Kahvaltı
Omlet
Domates
Salatalık
Peynir
Akşam
Tavuk kapama
Yoğurt
Spor
1030 bölgesel hareketler 618 puan
270 sn plank 90 puan
1000 adım 15 puan