• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Merhaba kızlar iki gündür ipimi kopardım resmen ayaküstü atıştırmalarım cozuttu:mad::mad: acile git eve gel nöbet tut çocugun başında derken sıfırdan başlıycam inşallah iki gün sadece sıvı tüketip detoks yapcam cumaya inşallah :21:
Sağolun kızlar kuzum biraz daha iyi dişten ateşleniyor çocuk bugun daha iyi bende sahalara geri döndüm:cool:

Merhaba kızlar iki gündür ipimi kopardım resmen ayaküstü atıştırmalarım cozuttu:mad::mad: acile git eve gel nöbet tut çocugun başında derken sıfırdan başlıycam inşallah iki gün sadece sıvı tüketip detoks yapcam cumaya inşallah :21:
Sağolun kızlar kuzum biraz daha iyi dişten ateşleniyor çocuk bugun daha iyi bende sahalara geri döndüm:cool:
Gecmis olsun canim ya yavas yavas iyilesiomus neyseki, hizli donus yap bakalim cumaya surda 2 gun kaldi

Kuzucum senin kalori hesaplarında bir hata var gibi ya
Keske olsa tatlim, bakabilirsin asagidaki kalori hesabina. Panera oglen yemegine gittigim yerin adi, direk onlarin kendi kalori hesabi yani.
upload_2018-4-11_10-28-49.png

Kesinlikle katılıyorum karnabahar kısırı çok güzel kim bulduysa sağolsun varolsun :kk77: kış bitti diye üzülüyorum valla. Bide yulaf böreği var ben sık sık yapıyorum o da çok güzel oluyor tarifini vereyim hemen: 3 yemek karşıyı yulafı rondodan geçirin toz haline gelsin içine 2 yumurta bir çay kaşığının ucuyla kabartma tozu istediğiniz çeşit peynir ve maydanoz, bunları karıştırıp 15 dk bekletiyoruz daha sonra az yağlı tavada kaşık kaşık pişiriyoruz hepsi bu kadar . Yapanlara afiyet olsun :halay:
Ben de deniyim bunu yaa, pek guzel gorunuyo:)

Gerçekten çok güzel oluyor mutlaka dene, bi de yulafın içine yoğurt koyup içine sarımsak rendeliyorum üstüne de kandıracak kadar sos gezdiriyorum o da mantı yetine geçiyor, I love yulaf :KK45::KK70:
ben yulafı nedense hep tatlı şeylerle yani meyveyle falan yedim tuzlu bi tat hiç aklıma gelmemişti vallaa süper olduu yarın denicem sabırsızlandım resmen:D

ben yulafı nedense hep tatlı şeylerle yani meyveyle falan yedim tuzlu bi tat hiç aklıma gelmemişti vallaa süper olduu yarın denicem sabırsızlandım resmen:KK70:
Benim de tatlıyla hiç aram yok o yüzden yulafı hep böyle tüketiyorum :halay: deneyince bayılacaksın :kk77: garanti veriyorum, yanlız hazırladıktan sonra yulafın biraz şişmesi için beklet daha lezzetli oluyor. Geri dönüş bekliyorum :KK54:

Kesinlikle katılıyorum karnabahar kısırı çok güzel kim bulduysa sağolsun varolsun :kk77: kış bitti diye üzülüyorum valla. Bide yulaf böreği var ben sık sık yapıyorum o da çok güzel oluyor tarifini vereyim hemen: 3 yemek karşıyı yulafı rondodan geçirin toz haline gelsin içine 2 yumurta bir çay kaşığının ucuyla kabartma tozu istediğiniz çeşit peynir ve maydanoz, bunları karıştırıp 15 dk bekletiyoruz daha sonra az yağlı tavada kaşık kaşık pişiriyoruz hepsi bu kadar . Yapanlara afiyet olsun :halay:
A çok güzelmiş ben bunu denerim hem sağlıklı hem leziz duruyor :)

yok cnm.ben zaten Karatay yapıyordum ondada şeker yasak.normaldede şekerle aram Yok.ılk başlarda zorlanman normal .dayanabılırsen devam et bence❤️❤️

Yaptım vede yedım:kk77:gözum aç çok yapmışım kalanı yarın yıyecem artık:KK70:
cnm karnabaharı yıkadım rondodan gecırdım sonra içine az bişey yağ koyup kavurdum.sonra ıcıne bıraz salca koydum bır kaç dakıkada salçayla kavurdum bır kaba boşalttım soğumaya bıraktım.o sırada ıcıne hangı sebzelerı koymak istersen damak tadına göre artık doğra soğuyan karnabaharla karıştır baharat ekle afıyetle ye:KK72:
Ben içine 1 diş sarımsak rendeledım.sarımsagıda cok sevıyorum
Karnabaharı zaten severim bu tarifler çok güzel kızlar :)

Kahvaltimi duzgun yapmadim mi cozutuorum. Bugun temiz bi kahvalti yaptim. Yarim avokado , yulaf, sut , yumurta ile omlet yarim greyfurt 1 muz
Kahvaltıyı sıkı yapınca diğer öğünler toparlanıyor kesinlikle , ama maalesef erken kalkınca ben yapamıyorum artık , sabahları sadece yumurta

Burada patates diyeti okudum acaba işe yarıyor mu :KK22:kestirmeden gideyim diyorum dümdük :KK23:
Tek tip beslenmek kesinlikle çok sağlıksız , verilen kilolar da daha sonra kolaylıkla alma eğiliminde olunan kilolar sağlıklı kilo vermek kalıcıı kilo vermek , ben tavsiye etmem patates diyetini :/

Burada patates diyeti okudum acaba işe yarıyor mu :KK22:kestirmeden gideyim diyorum dümdük :KK23:
Bende moda girmek için lahana çorbası diyeti yaptım bir haftada 2 kilo verdim, ayrıca moda da girdim 3 kilo gitti. Diyetin devamını getireceksen mantıklı olabiliyor bence :halay:

Back