• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Bende moda girmek için lahana çorbası diyeti yaptım bir haftada 2 kilo verdim, ayrıca moda da girdim 3 kilo gitti. Diyetin devamını getireceksen mantıklı olabiliyor bence :halay:
3 sene once bi denemistim lahana corbasi diyetini. erkek arkadasim hala anlatir "butun ev lahana kokuyodu, ne menem bi diyetti o oyle" diye:KK70::KK70:

yok cnm.ben zaten Karatay yapıyordum ondada şeker yasak.normaldede şekerle aram Yok.ılk başlarda zorlanman normal .dayanabılırsen devam et bence❤️❤️

Yaptım vede yedım:kk77:gözum aç çok yapmışım kalanı yarın yıyecem artık:KK70:
cnm karnabaharı yıkadım rondodan gecırdım sonra içine az bişey yağ koyup kavurdum.sonra ıcıne bıraz salca koydum bır kaç dakıkada salçayla kavurdum bır kaba boşalttım soğumaya bıraktım.o sırada ıcıne hangı sebzelerı koymak istersen damak tadına göre artık doğra soğuyan karnabaharla karıştır baharat ekle afıyetle ye:KK72:
Ben içine 1 diş sarımsak rendeledım.sarımsagıda cok sevıyorum
Afiyet bal şeker olsun canım
Keske olsa tatlim, bakabilirsin asagidaki kalori hesabina. Panera oglen yemegine gittigim yerin adi, direk onlarin kendi kalori hesabi yani.
Eki Görüntüle 2135836
Çok fazla ya çok üzücü cidden :( kilo verenişiyormusun bu şekilde kalori alınca

Afiyet bal şeker olsun canım

Çok fazla ya çok üzücü cidden :KK43: kilo verenişiyormusun bu şekilde kalori alınca
1800 civari alinca yavas da olsa verebiliyorum, ama bazen 2000-2500 arasina ciktigim oluyo o zaman veremiyorum. 1600 falan aldigimda gayet hizli ve guzel veriyorum aslinda da hep o kalorilerde kalamiyorum ne yazik ki:))

1800 civari alinca yavas da olsa verebiliyorum, ama bazen 2000-2500 arasina ciktigim oluyo o zaman veremiyorum. 1600 falan aldigimda gayet hizli ve guzel veriyorum aslinda da hep o kalorilerde kalamiyorum ne yazik ki:))
Kaloriyi cok azaltmak hic mantikli deil, omur boyu diyete mahkum oluosun. Tum metabolizma altust oluo azcik fazla yeyince kilo aliosun. Ben de sokola tarzini mantikli buluorum. Gunluk ihtiyacindan 200 kalori fln kesip sporla da kalori acigi yaratmak en mantiklisi. Kilo vercez die sistemi bozmak mantikli deil

tadi neyse de kokusu kotu cidden ya. o kadar lahanayi yedikten sonrasi da baya kotu:KK70::KK70:
Ben seviorum yaa lahana kokusu da guzel , bu kis marul pahali die lahana koydum hep salatalara. Muhtesemem bisey. Selulite iyi geliomus ve de meme rahim kanseri vs korunmak icin de iyiymis bilginize

Kaloriyi cok azaltmak hic mantikli deil, omur boyu diyete mahkum oluosun. Tum metabolizma altust oluo azcik fazla yeyince kilo aliosun. Ben de sokola tarzini mantikli buluorum. Gunluk ihtiyacindan 200 kalori fln kesip sporla da kalori acigi yaratmak en mantiklisi. Kilo vercez die sistemi bozmak mantikli deil
Kesinlikle katılıyorum, mesela ben günde 900-1000 kaloriyi geçmiyorum ama kilo vermem çok yavaş çünkü spor yapamıyorum :bicak:

İsveç dümdük Verdiriyor valla. Asla yapamam ben herhalde. Sen çok iradelisin maşallah.
İsvece yani düşük karbonhidrat diyetine alıştım canım. Hafif oluyor, iyi verdiriyor. Tabi ben isvecle beraber karatayi da uyguluyorum. Daha iyj oluyor, gerçi bende uygulayanların çoğu gibi aman aman gitmiyor ama gidenlerin de kalıcı olduğunu biliyorum, yani geri almıyorum abanmazsam. Fiziken de belli ediyor. Yapabilirsem haftaya 5-6 günlük sıvı diyeti yapmayi düşünüyorum.

İsvece yani düşük karbonhidrat diyetine alıştım canım. Hafif oluyor, iyi verdiriyor. Tabi ben isvecle beraber karatayi da uyguluyorum. Daha iyj oluyor, gerçi bende uygulayanların çoğu gibi aman aman gitmiyor ama gidenlerin de kalıcı olduğunu biliyorum, yani geri almıyorum abanmazsam. Fiziken de belli ediyor. Yapabilirsem haftaya 5-6 günlük sıvı diyeti yapmayi düşünüyorum.
Yüklenme bu kadar ya. Sakin ol senin aşırı aşırı kilon yok.

Olsun geç olsun güç olmasın az da ola kayıp olması çok iyi bence

Kesinlikle katılıyorum, mesela ben günde 900-1000 kaloriyi geçmiyorum ama kilo vermem çok yavaş çünkü spor yapamıyorum :bicak:
1000 kalori altini benim kalori sayacim bile kabul etmio . Onu kirmamak icin biseyler daha yiorum. Benim suan hedefim hep 1400 civari bazi gunler 1200 e iniorum. Daha 5 kilo verebildim ocaktan beri ama cok inceldim spor 1 haftada bile farkedio.

Back