Hedef 15 Haziran!

Merhaba kızlar iki gündür ipimi kopardım resmen ayaküstü atıştırmalarım cozuttu acile git eve gel nöbet tut çocugun başında derken sıfırdan başlıycam inşallah iki gün sadece sıvı tüketip detoks yapcam cumaya inşallah
Sağolun kızlar kuzum biraz daha iyi dişten ateşleniyor çocuk bugun daha iyi bende sahalara geri döndüm

Gecmis olsun canim ya yavas yavas iyilesiomus neyseki, hizli donus yap bakalim cumaya surda 2 gun kaldi

Ben de deniyim bunu yaa, pek guzel gorunuyo:)

Gerçekten çok güzel oluyor mutlaka dene, bi de yulafın içine yoğurt koyup içine sarımsak rendeliyorum üstüne de kandıracak kadar sos gezdiriyorum o da mantı yetine geçiyor, I love yulaf
ben yulafı nedense hep tatlı şeylerle yani meyveyle falan yedim tuzlu bi tat hiç aklıma gelmemişti vallaa süper olduu yarın denicem sabırsızlandım resmen

ben yulafı nedense hep tatlı şeylerle yani meyveyle falan yedim tuzlu bi tat hiç aklıma gelmemişti vallaa süper olduu yarın denicem sabırsızlandım resmen
Benim de tatlıyla hiç aram yok o yüzden yulafı hep böyle tüketiyorum deneyince bayılacaksın garanti veriyorum, yanlız hazırladıktan sonra yulafın biraz şişmesi için beklet daha lezzetli oluyor. Geri dönüş bekliyorum

A çok güzelmiş ben bunu denerim hem sağlıklı hem leziz duruyor :)

Karnabaharı zaten severim bu tarifler çok güzel kızlar :)

Kahvaltimi duzgun yapmadim mi cozutuorum. Bugun temiz bi kahvalti yaptim. Yarim avokado , yulaf, sut , yumurta ile omlet yarim greyfurt 1 muz
Kahvaltıyı sıkı yapınca diğer öğünler toparlanıyor kesinlikle , ama maalesef erken kalkınca ben yapamıyorum artık , sabahları sadece yumurta

Burada patates diyeti okudum acaba işe yarıyor mu kestirmeden gideyim diyorum dümdük
Tek tip beslenmek kesinlikle çok sağlıksız , verilen kilolar da daha sonra kolaylıkla alma eğiliminde olunan kilolar sağlıklı kilo vermek kalıcıı kilo vermek , ben tavsiye etmem patates diyetini :/

Burada patates diyeti okudum acaba işe yarıyor mu kestirmeden gideyim diyorum dümdük
Bende moda girmek için lahana çorbası diyeti yaptım bir haftada 2 kilo verdim, ayrıca moda da girdim 3 kilo gitti. Diyetin devamını getireceksen mantıklı olabiliyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…