• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Ay benim gece karnım guruldadı tam buğday iki dilim ekmeğe iki salamla beyaz peynir koyup yedim valla :eek: ama bunu yedikten de 4 saat sonra uyudum. Uyumadan hemen önce yemedim yani. Bu arada ben dayanamayıp tartıldım 50.0 çıktım :halay: hedef 49.5 cumaya kadar
Asıl hedefın ne cnm.❤️

Ay ben de yapıcam akşam çok harika bir şey afiyet olsun şimdiden

Benim de şu an aynı kaloride ve akşamı hafif tutmalıyım malesef

Allahım ne kadar tatlı ne kadar harika bir kilo o öyle boyun kaçtı
Herkes aynı şeyı söylüyor.heyecanlandım şimdi,kısır hastasıyım.hergun yıyebılırım yanı o derece:kk77:

Kesinlikle katılıyorum karnabahar kısırı çok güzel kim bulduysa sağolsun varolsun :kk77: kış bitti diye üzülüyorum valla. Bide yulaf böreği var ben sık sık yapıyorum o da çok güzel oluyor tarifini vereyim hemen: 3 yemek karşıyı yulafı rondodan geçirin toz haline gelsin içine 2 yumurta bir çay kaşığının ucuyla kabartma tozu istediğiniz çeşit peynir ve maydanoz, bunları karıştırıp 15 dk bekletiyoruz daha sonra az yağlı tavada kaşık kaşık pişiriyoruz hepsi bu kadar . Yapanlara afiyet olsun :halay:

sende baş ağrısı oluyormu ? şekersiz gün çok zormuş yaa ders dinleyemiyorum başa alıp duruyorum :63::63:
yok cnm.ben zaten Karatay yapıyordum ondada şeker yasak.normaldede şekerle aram Yok.ılk başlarda zorlanman normal .dayanabılırsen devam et bence❤️❤️

Ben de aynen ve kocaman böyle kocaman bir kapta yesen bile 250 3ü0 kcal

Ahahah saçmalama kız ne biçim laf öyle o :KK70:
Yaptım vede yedım:kk77:gözum aç çok yapmışım kalanı yarın yıyecem artık:KK70:
Tarifi ben de alabilir miyim acaba ? :kk77:
cnm karnabaharı yıkadım rondodan gecırdım sonra içine az bişey yağ koyup kavurdum.sonra ıcıne bıraz salca koydum bır kaç dakıkada salçayla kavurdum bır kaba boşalttım soğumaya bıraktım.o sırada ıcıne hangı sebzelerı koymak istersen damak tadına göre artık doğra soğuyan karnabaharla karıştır baharat ekle afıyetle ye:KK72:
Ben içine 1 diş sarımsak rendeledım.sarımsagıda cok sevıyorum

Son düzenleme:
:halay:Bir de tüyo vereyim, mesela diyet çorba ya da tencere yemeği yaptınız bi tık bol yapın, sıcakken kavanoza koyup yeni bi kapakla sıkıca kapatın, soğuyunca buzdolabına kaldırın istediğiniz zaman tüketin. Çok üşendim bugünde makarna yiyeyim demez diyetinize devam edersiniz :KK76::KK54:

:halay:Bir de tüyo vereyim, mesela diyet çorba ya da tencere yemeği yaptınız bi tık bol yapın, sıcakken kavanoza koyup yeni bi kapakla sıkıca kapatın, soğuyunca buzdolabına kaldırın istediğiniz zaman tüketin. Çok üşendim bugünde makarna yiyeyim demez diyetinize devam edersiniz :KK76::KK54:
Az önce yaptım daha koca bi tencere, sonra yerim diye koydum :D

yok cnm.ben zaten Karatay yapıyordum ondada şeker yasak.normaldede şekerle aram Yok.ılk başlarda zorlanman normal .dayanabılırsen devam et bence❤️❤️

Yaptım vede yedım:kk77:gözum aç çok yapmışım kalanı yarın yıyecem artık:KK70:
cnm karnabaharı yıkadım rondodan gecırdım sonra içine az bişey yağ koyup kavurdum.sonra ıcıne bıraz salca koydum bır kaç dakıkada salçayla kavurdum bır kaba boşalttım soğumaya bıraktım.o sırada ıcıne hangı sebzelerı koymak istersen damak tadına göre artık doğra soğuyan karnabaharla karıştır baharat ekle afıyetle ye:KK72:
Ben içine 1 diş sarımsak rendeledım.sarımsagıda cok sevıyorum
Afiyetler olsun ;)

Kesinlikle katılıyorum karnabahar kısırı çok güzel kim bulduysa sağolsun varolsun :kk77: kış bitti diye üzülüyorum valla. Bide yulaf böreği var ben sık sık yapıyorum o da çok güzel oluyor tarifini vereyim hemen: 3 yemek karşıyı yulafı rondodan geçirin toz haline gelsin içine 2 yumurta bir çay kaşığının ucuyla kabartma tozu istediğiniz çeşit peynir ve maydanoz, bunları karıştırıp 15 dk bekletiyoruz daha sonra az yağlı tavada kaşık kaşık pişiriyoruz hepsi bu kadar . Yapanlara afiyet olsun :halay:
vaaay bu tarif çok hoşuma gittiiii en kısa zamandaa denicemmm teşekkürleer canımm :halay:

vaaay bu tarif çok hoşuma gittiiii en kısa zamandaa denicemmm teşekkürleer canımm :halay:
Gerçekten çok güzel oluyor mutlaka dene, bi de yulafın içine yoğurt koyup içine sarımsak rendeliyorum üstüne de kandıracak kadar sos gezdiriyorum o da mantı yetine geçiyor, I love yulaf :KK45::KK70:

Back