- 22 Şubat 2022
- 25
- 7
- 1
- 29
- Konu Sahibi atanamayanlarxd
Merhaba arkadaşlar eşimle 6 yıllık sevgililiğimizin ardından evlendik yaklaşık 6 aydırda evliyiz oturduğumuz yer hem kayınvalideme hem anneme yakın konumda önceden de çalışıyordum evlenincede çalışmaya devam ediyorum evlendiğimizden beri eşimle aşamadığımız bir sorunumuz var okuyanlar allah başka dert vermesin diyebilir kfşdşdşd ama şu durumdan artık kurtulmak istiyoruz alfa yorumlarınızı bekliyorum… konuya gireyim; evlendiğimizden beri ikimizde işlerimize devam ediyoruz fakat kayınvalidem ve anneme haftada 1-1 olacak şekilde gidiyoruz görüyoruz fakat çalıştığımız için haftanın 2 gününü bu şekilde ayırmak bizi aşırı yoruyor geri kalan günlerde de 2 gün dışarı çıktık arkadaş görüşmesi yaptık kafa dağıttık desek 1-2 günüde temizliğe, evin düzenine ayırdık desek iyice yoruluyoruz dışarı çıkmasak ayrı dert insan biraz arkadaşlarıylada görüşüp stres atmak istiyor çünkü evdeyken yorgunluktan sürekli yatıyoruz ben zaten engellilerle bir hastanede çalışıyorum bütün ilgimi onlara verdiğim için işten ölü gibi çıkıyorum direk evime gitmek istiyorum eşimde aynı şekilde yorucu farklı bir işte çalışıyor. yemek yapmayı evlendiğimde öğrendim fakat gocunmuyorum bana gayet basit geliyor asıl mevzu şu ben yemekle uğraşmayayım diye aslında çağırıyolar annem ve kayınvalidem bizlerde onları görmek istiyoruz tabiiki ama aşırı yoruluyoruz böyle olunca diğer günler de de dışarı çıkmak değilde evde vakit gecirip dinlenmek istiyoruz çünkü haftanın iki günü zaten evde olmuyoruz işten sonra birde şans eseri bazen ikisinden birine 1 gün daha fazla gidince oluyor bize haftada 3 gün annede veya kayınvalide çok nadirde olsa…. ikisinide çok seviyoruz fakat kendi evimizde dinlenebiliyoruz sadece yeri geliyo yemek masada kalıyor ve yorgunluktan uyuyoruz fakat onlara gittiğimizde illaki oturur pozisyonda sohbet muhabbet eşliğinde geçiyor ve bu bizi yoruyor… Nasıl bir dille ya da hareketle şu sorunu çözebiliriz yardım edin prenseslerim bana…. amacım asla asla onları üzmemek fakat böylede çok yoruluyor ve yıpranıyoruz amacım gidip görmemek değil de şöyle 2 haftada bir gitsek veya bir hafta bi tarafa bir hafta bi tarafa falan güzel olur :)))))
Son düzenleme: