İnşallah canım benim herkese nasip olsunİnşAllah sağ salim gelsin kuzucuk yaa
Sağol canım inşallahMaşallah kat kat katlansın cnm
Yok olmuyordu canımMerhaba canım kistten dolayi kahverengi lekelenmelerin oluyo muydu adet başlarken ve biterken
İnşallah canımmm sizin de olacakOohh gozunn aydin canim masallahdarisi da bizlere insallah
Benim neden oluyo ya cildircam tüpte sıvı birikmesi vardı doktor ondanda olabilir dedi laparoskopi oldum yine gecmediYok canım hiç öyle lekem olmadı benim adette bazen oluyodu kahve yada koyu kırmızı gibi onun harici hiç yaşamadım
İnsallah canim valla korkuyorum yarin gidip kan vermeye hayirlisi artikYok yok umutsuz olma sen. İnsallah seninde guzel haberini alırız. Belirti hissedemiyorum diye bende de bugun biraz karamsarlik var ama test yapmadan hicbisey belli degil sonucta. Biz pozitif olalim ki sonuclarimizda pozitif olsun insallah
Baktır yine canım tekrarlamış olabilir mi başka doktora da görünBenim neden oluyo ya cildircam tüpte sıvı birikmesi vardı doktor ondanda olabilir dedi laparoskopi oldum yine gecmedi
Hayırlı olsun cnm .Sağlıcakla kucağına almak nasip olsun.Belirti yaşamışmıydın cnmKızlar kan verdim sonucum 166 çıktı
Hayirli olsun canim. Darisi bizllerin basina. Benim de 4gün sonra test yapmam gerek. Allah bize de nasip etsin insallahhhKızlar kan verdim sonucum 166 çıktı
Canim bende oluyordu , tupumu aldirdim yine oluyor kist var ondan dedi doktorBenim neden oluyo ya cildircam tüpte sıvı birikmesi vardı doktor ondanda olabilir dedi laparoskopi oldum yine gecmedi
Merhaba, benim gibi dondurulmus embriyo transferi icin bekliyen kac kisi var?
benim bugün tek embriyo transferim oldu :) 10 gün sonra gebelik testi, çok heyecanlıyım :)
Sağol canım darısı başınıza inşallahHayırlı olsun cnm .Sağlıcakla kucağına almak nasip olsun.Belirti yaşamışmıydın cnm
İnşallahhhh isteyen herkese nasip etsin allahım canımHayirli olsun canim. Darisi bizllerin basina. Benim de 4gün sonra test yapmam gerek. Allah bize de nasip etsin insallahhh
Adetin 12.günü son muayene 18.günü de transfer demişti doktorun, benim de dondurulmuş 5.gün emnriyosu. 12.gün hem prolaktinim çok yüksek çıktı hem rahim duvarı kalınlığı yeterli değildi ilaç dozlarını arttırıp yeni ilaçlar ekledi. Bugün, yani 21.gün transferim gerçekleştiBenim ilk transferim adetin yaklasik 20. yada 21. günüydü dondurulmuş 5.gun embriyosuydu
Ayyyyy resmen ben burdayim annisimmmm dio bu bebikkk yerim ben onuuuuukizlar biliorum cok yeni ve cok sacmaaa daha 48 saatimiz dolmadi embriyoşumla ama dayanamadim yaptim bi bakar misiniz testime
Bence hayalet bir çizgi var canım benim değerim 14,6 çıktığında aynı böyle hayalet çizgi vardı seninki ikinci gün gayet güzel her gün yap derimEki Görüntüle 2649017
Yaptımmm kızlaaaar bu gerçek olabilirmi doğrumudur gözlerim mi çift görüyo yoksa benim
Ne güzel bir haber canım tebrik ederim darısı başımıza inşallahKızlar bu da benim 8 haziranda dondurulmuş transferdiŞükürler olsun
Bende de cikolata kisti var dedim doktota tuptende olabilir dedi tupum bağlandı yine devam ediyorda ondan endişelerim böyle tup bebek tutar mı canım yaa lekelenme gleince ondan canım sıkılıyorCanim bende oluyordu , tupumu aldirdim yine oluyor kist var ondan dedi doktor
Sizde mi tup bebek yaptırdınızBende de cikolata kisti var dedim doktota tuptende olabilir dedi tupum bağlandı yine devam ediyorda ondan endişelerim böyle tup bebek tutar mı canım yaa lekelenme gleince ondan canım sıkılıyor
Benim transferim 2 ay sonra artık laparoskopi olduğum için beklicemBende de cikolata kisti var dedim doktota tuptende olabilir dedi tupum bağlandı yine devam ediyorda ondan endişelerim böyle tup bebek tutar mı canım yaa lekelenme gleince ondan canım sıkılıyor
Tekrarlaması imkansız çünkü daha salı günü oldum laparoskopi canım kistten oluyor herlade lekelenmeBaktır yine canım tekrarlamış olabilir mi başka doktora da görün
Benimde test gunum 20 haziran hem hemen gecsin vakit ogreneyim istiyorum hemde zaman yaklastikca kalbim sıkışıyoHayirli olsun canim. Darisi bizllerin basina. Benim de 4gün sonra test yapmam gerek. Allah bize de nasip etsin insallahhh
Merhaba :) süreçten bahsedebilir misiniz, kaçıncı gün embriyosuydu, kaçıncı gün transfer yapıldı ve 333 transferden sonraki kaçıncı gün test sonucuydu?Kızlar kan sonucum çıktı 333,7 nasıl sizce
Olabilir canım kistin evreleri oluyomuş ondandır belki rabbim şifasını versinTekrarlaması imkansız çünkü daha salı günü oldum laparoskopi canım kistten oluyor herlade lekelenme