Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Yok canım hiç öyle lekem olmadı benim adette bazen oluyodu kahve yada koyu kırmızı gibi onun harici hiç yaşamadım
Benim neden oluyo ya cildircam tüpte sıvı birikmesi vardı doktor ondanda olabilir dedi laparoskopi oldum yine gecmedi

Yok yok umutsuz olma sen. İnsallah seninde guzel haberini alırız. Belirti hissedemiyorum diye bende de bugun biraz karamsarlik var ama test yapmadan hicbisey belli degil sonucta. Biz pozitif olalim ki sonuclarimizda pozitif olsun insallah
İnsallah canim valla korkuyorum yarin gidip kan vermeye hayirlisi artik

Hayırlı olsun cnm .Sağlıcakla kucağına almak nasip olsun.Belirti yaşamışmıydın cnm
Sağol canım darısı başınıza inşallah kasık ağrısı oluyor arada onun dışında yaşamadım hiç
Hayirli olsun canim. Darisi bizllerin basina. Benim de 4gün sonra test yapmam gerek. Allah bize de nasip etsin insallahhh
İnşallahhhh isteyen herkese nasip etsin allahım canım

Benim ilk transferim adetin yaklasik 20. yada 21. günüydü dondurulmuş 5.gun embriyosuydu
Adetin 12.günü son muayene 18.günü de transfer demişti doktorun, benim de dondurulmuş 5.gün emnriyosu. 12.gün hem prolaktinim çok yüksek çıktı hem rahim duvarı kalınlığı yeterli değildi ilaç dozlarını arttırıp yeni ilaçlar ekledi. Bugün, yani 21.gün transferim gerçekleşti

Ayyyyy resmen ben burdayim annisimmmm dio bu bebikkk yerim ben onuuuuu kizlar biliorum cok yeni ve cok sacmaaadaha 48 saatimiz dolmadi embriyoşumla ama dayanamadim yaptim bi bakar misiniz testime
Eki Görüntüle 2649017
Yaptımmm kızlaaaar bu gerçek olabilirmi doğrumudur gözlerim mi çift görüyo yoksa benim
Bence hayalet bir çizgi var canım benim değerim 14,6 çıktığında aynı böyle hayalet çizgi vardı seninki ikinci gün gayet güzel her gün yap derim

Bende de cikolata kisti var dedim doktota tuptende olabilir dedi tupum bağlandı yine devam ediyorda ondan endişelerim böyle tup bebek tutar mı canım yaa lekelenme gleince ondan canım sıkılıyor
Benim transferim 2 ay sonra artık laparoskopi olduğum için beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…