TabiMerhaba :) süreçten bahsedebilir misiniz, kaçıncı gün embriyosuydu, kaçıncı gün transfer yapıldı ve 333 transferden sonraki kaçıncı gün test sonucuydu?
Aminn inşallah güzel güzel artsın kan değeriniz :) sonra da sağlıkla alın yavrunuzu kucağınıza. ben de bugün transfer oldum acayip sabırsız ve heyecanlıyım :) noldu bitti ne ara bu aşamaya geldik hiç anlamadımTabi5.gün embriyomuzdu, 6 haziranda transfer oldum 10. Günüm bugün, sonucun böyle, iki gün sonra yine kan vercem inşallah rabbim sağlıkla nasip eder
Tüp bebekle ilgili olan bir doktora gidersen sorun olacağını sanmıyorum kuzum yaMaşşallah ben burda başlıycam ilk iki haftayı ama korkuyorum ya çok kalınlaşırsa doktorum burdaki anlamazsaayy üff uzak olmak nası zor
Aynen kuzucumFarklı bence canım ülke farklılıkları oluyor tabi
Kuzum yok normal jinekoloji sabri hoca ultrason fotoğraflarını bana yolluycaksın dedi .. bakalımTüp bebekle ilgili olan bir doktora gidersen sorun olacağını sanmıyorum kuzum ya
Ben bugün kendimi kötü hissediyorum olmayacak gibi hissediyorum. Gögüslerim agriyor yarin adet günüm.Benimde test gunum 20 haziran hem hemen gecsin vakit ogreneyim istiyorum hemde zaman yaklastikca kalbim sıkışıyo
Çok teşekkür ederim canım senin de bu sefer olacak inşallahhh ne zaman başlıyorsun hazırlıklara?Ne güzel bir haber canım tebrik ederim darısı başımıza inşallah
Canım regl oldum cuma randevum herhalde bu sefer 1 temmuzda olur transferimÇok teşekkür ederim canım senin de bu sefer olacak inşallahhh ne zaman başlıyorsun hazırlıklara?
Çok iyi son karar zaten sabri hocanın olacak sıkıntı olmaz böyle uzaktan takip daha önce de duymuştumKuzum yok normal jinekoloji sabri hoca ultrason fotoğraflarını bana yolluycaksın dedi .. bakalım
Hakkımızda hayırlısı olsun kuzum .. yatın haber ver banaÇok iyi son karar zaten sabri hocanın olacak sıkıntı olmaz böyle uzaktan takip daha önce de duymuştum
Haber veririm kuzum inşallah rahim kalınlığım iyidir. Geçen seferki hazırlıkta kontrole gittiğimde yetersiz demiştiHakkımızda hayırlısı olsun kuzum .. yatın haber ver bana
Canım sabah ki kasetin içini mi acıtın :)Kizlar ya blastimin 2.günü yine yaptim ben bi bakin şuna
Umutsuz olma canım nasipte varsa olur zaten doktorun tutunma şansına ne dedi önemli olan oKızlar hepinize merhaba benimde 5.günüm transferden sonra beklemek çok zor 2 embriyo transfer edildi 3.gün 1.kaliteymiş yaşım 25 genel olarak bende bi sorun yoktu morfoloji sorunumuz vardı ilk denemem ve nedense umutsuzum
Yok kusum aksam da yaptimCanım sabah ki kasetin içini mi acıtın :)
Ayy hadi inşallah hayırlı haberlerini verirsin bize sende, aynen öyle oluyo varya ne zaman başladık me zaman bitti bilmiyorum bide zaman geçmicek diye ağlıyodum çok şükür rabbim sabrını verdi su gibi aktı zamanAminn inşallah güzel güzel artsın kan değeriniz :) sonra da sağlıkla alın yavrunuzu kucağınıza. ben de bugün transfer oldum acayip sabırsız ve heyecanlıyım :) noldu bitti ne ara bu aşamaya geldik hiç anlamadım
Hayırlısı canımCanım regl oldum cuma randevum herhalde bu sefer 1 temmuzda olur transferim
Amin canim saolOlabilir canım kistin evreleri oluyomuş ondandır belki rabbim şifasını versin