Ben çok.tedirginim ya panik atak anksiyete var bende antidepresani da bıraktım yaş da 38 korkuyorumhamileliğinin keyfini çıkar cnm
aHayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunur sana bebisin. Sana kabızlık için ilaç yazmadilar mi canım bana kabız olursam diye ilaç yazmışlardı istersen doktorunu ara ıkınmayaya dikkat etKizlar dun trasnfer oldugundan beri tuvalete cikamadim.Kabiz mi oldum nedir anlamadim.Ayni ilaclara devam ediyorum hic kabizlik yapmamisti bugun noldu da kabiz oldum ki.Bi de adet agrisi var kasiklarimda hicbisi anlamadim
29du canım dozu. Sayı az mı ki? Neden öyle söyledin canım?Anladım canım peki kaç ünite vurmuştun? Önemli olan sağlıklı olmaları sayıya falan takılayım deme sakın
Merhaba cevaplarsanız sevinirim. Benimde transferim olacak ancak otarihte eşim burada değil. Merkez illa baba da olması gerekiyor diyor. Ve ertelemek istiyor. Sizin transfer gününde eşiniz de var mıydı?Benim 1 haziran inşallah dondurulmuş transferim, eşimin görevi çıktı bide tek gitcem hemse şehir dışına bana dua edin
Hangi merkez canım seninMerhaba cevaplarsanız sevinirim. Benimde transferim olacak ancak otarihte eşim burada değil. Merkez illa baba da olması gerekiyor diyor. Ve ertelemek istiyor. Sizin transfer gününde eşiniz de var mıydı?
Evet olmak zorunda imza attırılıyor çünkü canım devlete gidiyor evraklar .Merhaba cevaplarsanız sevinirim. Benimde transferim olacak ancak otarihte eşim burada değil. Merkez illa baba da olması gerekiyor diyor. Ve ertelemek istiyor. Sizin transfer gününde eşiniz de var mıydı?
Evet vardi. Imza aldilar.Merhaba cevaplarsanız sevinirim. Benimde transferim olacak ancak otarihte eşim burada değil. Merkez illa baba da olması gerekiyor diyor. Ve ertelemek istiyor. Sizin transfer gününde eşiniz de var mıydı?
İzmir de benim İrenbe. Eşim asker olduğu için görevde imza bırakayım dedi ama yinede burda olması gerekiyormuş.Hangi merkez canım senin
O zaman bayaaa bir süre erteleme iz gerekiyor.Evet olmak zorunda imza attırılıyor çünkü canım devlete gidiyor evraklar .
Sizin merkez neresiydiHangi merkez canım senin
Doktorun yapılmayacağını söylüyorsa doğrudurO zaman bayaaa bir süre erteleme iz gerekiyor. İmzaları göreve gitmeden verdi ama yinede şart koşuluyolar.
Evet, evraklara imza atılıyor o yüzden olması gerekiyor. Merkeziniz yardımcı olmaya çalışmıyor mu?Merhaba cevaplarsanız sevinirim. Benimde transferim olacak ancak otarihte eşim burada değil. Merkez illa baba da olması gerekiyor diyor. Ve ertelemek istiyor. Sizin transfer gününde eşiniz de var mıydı?
Hımm üzüldüm canım yasal olarak durum bu bizim de görevden dolayı yapmıcaklardı baya uğraştık eşim evrak kürek uğraştı bana anca öyle yaptılar sağolsun bi hemşire çok yardımcı oldu ama heryer yapmayabilir dilekçe yazdım bende mesuliyet bende falan diyeİzmir de benim İrenbe. Eşim asker olduğu için görevde imza bırakayım dedi ama yinede burda olması gerekiyormuş.
Dilekçeyi bizde teklif ettik malesef kabul etmediler. Şans işte nasipHımm üzüldüm canım yasal olarak durum bu bizim de görevden dolayı yapmıcaklardı baya uğraştık eşim evrak kürek uğraştı bana anca öyle yaptılar sağolsun bi hemşire çok yardımcı oldu ama heryer yapmayabilir dilekçe yazdım bende mesuliyet bende falan diye
Malesef karar alınmış diyor dilekçe verelim dedik biz alıyoruz sorumluluğu diye onuda kabul etmediler. Merkezi de değiştirmek istemiyorum. Bir yandan da çok heyecanlıyım bir an önce olsun istiyorum. Nasip artıkEvet, evraklara imza atılıyor o yüzden olması gerekiyor. Merkeziniz yardımcı olmaya çalışmıyor mu?
Öyle canım belki hayırlısı böyledir üzülme geç olsun güç olmasın inşallahDilekçeyi bizde teklif ettik malesef kabul etmediler. Şans işte nasip
Malesef karar alınmış diyor dilekçe verelim dedik biz alıyoruz sorumluluğu diye onuda kabul etmediler. Merkezi de değiştirmek istemiyorum. Bir yandan da çok heyecanlıyım bir an önce olsun istiyorum. Nasip artık