- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
Amiin hayırlısı ile inşallah çok teşekkür ederimHadi bakalım hayırlısı pozitifle sonuçlansın inşallah canım
İnşallahh benim salı günü 9.günüm oluyor bakalımOh ne güzel yapmışsınız. Bnde çıkalım gezelim istiyorum ama hep yağmur var burda, bugün sapan 30 dakika dışarı çıkıp yürüdük. O bile iyi geldi. Bnde de var kasık ağrısı ama normal zamanda da oluyordu o yuzden önemsemiyorum.
Şöyle 9. 10. Günlerimizi görsekte test yapsak, pozitifi görsekte rahatlasak. Allahım nasıp et.. amin.
Ben çatlatma iğnemi 10. Gün vurmuştum canım senin kaçıncı gün oluyor yani kaç gün iğne kullandın16sı opu yapılacak inşAllah canım. 5 tane yumurtam var. Çok erken büyüdüler hatta. Opu.nun bu kadar cabuk olacagını bilmiyodum ben. 14ü çatlatma iğnemi vurucam inşAllah
Sıcakmış sizin orası, burda da bir yağmur var etraf sel oldu resmen. Hadi inşallah hepimizin tutunmustur, buralar hep bebek olsun.Hadi inşallah sende de belirtidir bu uyku halleri, bende erken kalkıyorum iğneye gittiğimden bide sıcaktan uyanıyorum malum 35 derece bizim burakar hep
O bendede oluyo kesinlikle yatmaktanKan testi yaptiricaksin dimi idrarda kacinci gunde cikiyor acaba bende hic belirti yok sadece belimin kalcama dogru olan kisimlarinda sizlama var oda yatmaktan sanirim
Sağol canım benim üşütmüşüm galiba ishalde oldum karın ağrım o yüzdenmiş dikkat etmedim heraldeCanimm mesajini gördüm simdi nasılsın peki insallah korktugun gibi bir sey olmayacak
Yaaa masallah ne guzelBen yaptım canım çok şükür pozitif çıktırabbim sana da tatdirsin senden de güzel haberler alalım inşallah
Kayisi falan cok mu tukettin acaba canim aman dikkat et kendineSağol canım benim üşütmüşüm galiba ishalde oldum karın ağrım o yüzdenmiş dikkat etmedim heralde
Ayy inşallah baya hamiş var bizde ekleniriz onlara inşallahSıcakmış sizin orası, burda da bir yağmur var etraf sel oldu resmen. Hadi inşallah hepimizin tutunmustur, buralar hep bebek olsun.
Inşallah, cokkkk âminAyy inşallah baya hamiş var bizde ekleniriz onlara inşallah
Komposto yapmıştım kabız olmayayım diye çok içtim heralde içmeyi bıraktım zaten midemi bozdum yoktan yere :)Kayisi falan cok mu tukettin acaba canim aman dikkat et kendine
Hayırlı olsun canımBen yaptım canım çok şükür pozitif çıktırabbim sana da tatdirsin senden de güzel haberler alalım inşallah
Saol canım darısı sana da inşallahHayırlı olsun canımpozitifleri duyunca moral buluyorum valla
Inşallah, cokkkk âminAyy inşallah baya hamiş var bizde ekleniriz onlara inşallah
Saol canım amin inşallah sizden de güzel haberler alırız inşallahYaaa masallah ne guzeldarisi bizlerin basina insallah
6 gün iğne vuruldu canım. 5 gun kendim vurdum 6cıyı hastanedeki hemşire yaptı kendisi. Bugun çatlatma iğnem var. Bugun adetimin 9cu günü. 5 yumurtam var. Salı günü opu. Olacak inşAllahBen çatlatma iğnemi 10. Gün vurmuştum canım senin kaçıncı gün oluyor yani kaç gün iğne kullandınilaç dozuna ve bünyenin vereceği tepkiye göre değişiyor süre. Inşallah hayırlısı olur hakkında
Anladım canım peki kaç ünite vurmuştun? Önemli olan sağlıklı olmaları sayıya falan takılayım deme sakın6 gün iğne vuruldu canım. 5 gun kendim vurdum 6cıyı hastanedeki hemşire yaptı kendisi. Bugun çatlatma iğnem var. Bugun adetimin 9cu günü. 5 yumurtam var. Salı günü opu. Olacak inşAllah