Haziranda embriyo transfer yapacaklar

İnşallahh benim salı günü 9.günüm oluyor bakalım inşallah hepimizin pozitif olur

Reactions: 3A3
16sı opu yapılacak inşAllah canım. 5 tane yumurtam var. Çok erken büyüdüler hatta. Opu.nun bu kadar cabuk olacagını bilmiyodum ben. 14ü çatlatma iğnemi vurucam inşAllah
Ben çatlatma iğnemi 10. Gün vurmuştum canım senin kaçıncı gün oluyor yani kaç gün iğne kullandın ilaç dozuna ve bünyenin vereceği tepkiye göre değişiyor süre. Inşallah hayırlısı olur hakkında

Hadi inşallah sende de belirtidir bu uyku halleri, bende erken kalkıyorum iğneye gittiğimden bide sıcaktan uyanıyorum malum 35 derece bizim burakar hep
Sıcakmış sizin orası, burda da bir yağmur var etraf sel oldu resmen. Hadi inşallah hepimizin tutunmustur, buralar hep bebek olsun.

Bende de hicbir belirti yok beybiler. Evdeyim sıkılmaktan bile sıkıldım zaman hic gecmiyo carsamba gunu calismaya baslayacagim raporum bitiyo bakalim belki o zaman daha hizli gecer zaman birde internette soyle bisey buldum ama burada yazan belirtiler bizim icin yinede erkendir sanirim siz ne dusunursunuz bi atayim fotoyu bakin

Eklentiler

• IMG-20200612-WA0020.jpg
    105,8 KB · Görüntüleme: 31
Hamile olan arkadaşlar yerleşme kanaması gördünüz mü ?

Merhaba arkadaşlar ben de tüp bebekle hamile olduğumu öğrendim .ama 10. Gün değerim 124 12. Gün değerim 138 15. Gün değerim 490 çıktı.dengesiz şekilde artış var.bu şekilde olup sonrasında olumlu sonuç alan oldu mu hiç

6 gün iğne vuruldu canım. 5 gun kendim vurdum 6cıyı hastanedeki hemşire yaptı kendisi. Bugun çatlatma iğnem var. Bugun adetimin 9cu günü. 5 yumurtam var. Salı günü opu. Olacak inşAllah

6 gün iğne vuruldu canım. 5 gun kendim vurdum 6cıyı hastanedeki hemşire yaptı kendisi. Bugun çatlatma iğnem var. Bugun adetimin 9cu günü. 5 yumurtam var. Salı günü opu. Olacak inşAllah
Anladım canım peki kaç ünite vurmuştun? Önemli olan sağlıklı olmaları sayıya falan takılayım deme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…