Beni tarif ediyorsun gibi hissettimBen paso yatıyorum sabah yürüyüş yaptım biraz, kuru yemiş kayısı süt falan hep yanımda zaten öyle siz neler yapıyosunuz baken
Napalım valla vakit geçmiyo bide daha gebe kalmadan transfer sürecinde 1kilo aldım bile hamilelikte ne olurum bilmemBeni tarif ediyorsun gibi hissettimbende aynı şekildeyim
3 haziranda transfer oldum 11. Gün oluyor sanırım bende aldım kilo yaa birde göbeğim 3 aylık hamile gibiNapalım valla vakit geçmiyo bide daha gebe kalmadan transfer sürecinde 1kilo aldım bile hamilelikte ne olurum bilmemvarmı bi belirti falan kaçıncı gündesin
Ben paso yatıyorum sabah yürüyüş yaptım biraz, kuru yemiş kayısı süt falan hep yanımda zaten öyle siz neler yapıyosunuz baken
Bence 10.günde çıkar canım ben de salı günü test yapmayı düşünüyorum10.gün yarın canım notmaşde tahlil günü 17 ama dayanamicam sanırım ama korkuyorum da sizde belirti falan varmı
Ben geçen hafta hep dinlenme halindeydim canım dün eşimle gezmeye çıktık iyi geldiKızlar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz?
Test yapmıcakmısın canım senin de baya olmuş bende 9.gündeyim yarın yapcam heralde, bide çok hapşırıyorum ben ya polen alerjim var bu havalarda aşırı hapşırırum korkuyorum ondan bide3 haziranda transfer oldum 11. Gün oluyor sanırım bende aldım kilo yaa birde göbeğim 3 aylık hamile gibi
Ben yaptım canım çok şükür pozitif çıktıTest yapmıcakmısın canım senin de baya olmuş bende 9.gündeyim yarın yapcam heralde, bide çok hapşırıyorum ben ya polen alerjim var bu havalarda aşırı hapşırırum korkuyorum ondan bide
Bende akşamları bi halsizlik uyku çökmesi oluyo hafif ağrılar o kadar, bide baya akıntı, ama hapşırma iyi değil diye biliyorum ben aşırı hapşırıyorum ya alerjidenbnde aynı sen gibiyim, ye iç yat, ara ara yürüyüş yapıyorum. Belirti aramiyorum hiç çünkü uydurduğumu düşünüyorum.
Kan testi yaptiricaksin dimi idrarda kacinci gunde cikiyor acaba bende hic belirti yok sadece belimin kalcama dogru olan kisimlarinda sizlama var oda yatmaktan sanirimTest yapmıcakmısın canım senin de baya olmuş bende 9.gündeyim yarın yapcam heralde, bide çok hapşırıyorum ben ya polen alerjim var bu havalarda aşırı hapşırırum korkuyorum ondan bide
Anaaa ee kız oldu bu iş niye bekliyosun kan verdin mi ayy çok sevindim hadi darısı başıma ne zaman yaptınBen yaptım canım çok şükür pozitif çıktırabbim sana da tatdirsin senden de güzel haberler alalım inşallah
İdrar yapcam önce bakcam ona göre kana gitcem canım benim belimde hiçbişey yok millet hep göğüs bel ağrısı hissediyo ama ben ne adette ne şimdi hiç göğüs ağrısı çekmedim bakalım inş benimkinin belirtileri de akıntı uyku falandırKan testi yaptiricaksin dimi idrarda kacinci gunde cikiyor acaba bende hic belirti yok sadece belimin kalcama dogru olan kisimlarinda sizlama var oda yatmaktan sanirim
Çok sağol canımAnaaa ee kız oldu bu iş niye bekliyosun kan verdin mi ayy çok sevindim hadi darısı başıma ne zaman yaptın
İyi yapıyosun canım sağlıkla kucaklarsın inşallah hep yattınmı transferden sonra neler yaptın başkaÇok sağol canım❤ ben önce ayin 9da idrar testlerinden yaptım silik çizgi çıktı sonra 11de ve 13de kan tahlili verdim çok şükür şuan için herşey yolunda ama ben yinede yatiyorum dikkat ediyorum
Bende hicbirsey hissetmiyordum kimseyle kendini kıyaslama ve modunu düşürme canımİdrar yapcam önce bakcam ona göre kana gitcem canım benim belimde hiçbişey yok millet hep göğüs bel ağrısı hissediyo ama ben ne adette ne şimdi hiç göğüs ağrısı çekmedim bakalım inş benimkinin belirtileri de akıntı uyku falandır
İnşallah canım evet hep yattım ara ara kalktım evde yavaş hareketlerle yürüdüm birde bir hafta dus almadim onun dışında birşey yapmadımİyi yapıyosun canım sağlıkla kucaklarsın inşallah hep yattınmı transferden sonra neler yaptın başka
Oh ne güzel yapmışsınız. Bnde çıkalım gezelim istiyorum ama hep yağmur var burda, bugün sapan 30 dakika dışarı çıkıp yürüdük. O bile iyi geldi. Bnde de var kasık ağrısı ama normal zamanda da oluyordu o yuzden önemsemiyorum.Bence 10.günde çıkar canım ben de salı günü test yapmayı düşünüyorum
Ben geçen hafta hep dinlenme halindeydim canım dün eşimle gezmeye çıktık iyi geldibeslenmeme dikkat ediyorum bu arada ben de kasık ağrısı ara ara çok oluyor bakalım artık
Ya hapşırmadan bisi olmaz diye okudum bnde içini ferah tut bisi olmaz yani. Seninkiler belirti olmuş sanki hadi inşallah. Bn de dün ilk defa öğleden sonra uykum geldi,1 saatten fazla uyumusum. Normalde uyuyamam öğlen. Ama sabahlari 8 gibi uyanıyorum.Bende akşamları bi halsizlik uyku çökmesi oluyo hafif ağrılar o kadar, bide baya akıntı, ama hapşırma iyi değil diye biliyorum ben aşırı hapşırıyorum ya alerjiden
Yok canım dinlemiyorum öyle pek kendimiBende hicbirsey hissetmiyordum kimseyle kendini kıyaslama ve modunu düşürme canım
Hadi inşallah sende de belirtidir bu uyku halleri, bende erken kalkıyorum iğneye gittiğimden bide sıcaktan uyanıyorum malum 35 derece bizim burakar hepYa hapşırmadan bisi olmaz diye okudum bnde içini ferah tut bisi olmaz yani. Seninkiler belirti olmuş sanki hadi inşallah. Bn de dün ilk defa öğleden sonra uykum geldi,1 saatten fazla uyumusum. Normalde uyuyamam öğlen. Ama sabahlari 8 gibi uyanıyorum.
Bende yattım genel olarak ama kalkıp yemek vs yaptım yani hep yatmiyim diye iğneye gittim geldim evde yürüdüm öyle geçirdimİnşallah canım evet hep yattım ara ara kalktım evde yavaş hareketlerle yürüdüm birde bir hafta dus almadim onun dışında birşey yapmadım