- 23 Kasım 2019
- 181
- 239
- 39
Bizim klinikte tek tek döndürüyorlar.Sizde belki birlikte dondurmuşlardır.O yüzden hepsi birlikte çözündüğü için böyle olmuştur.Hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda giderkizlAr selam bende bugun transfer oldum 5 embroyom vardi 3 unu cozmusler.. 2 tane koydular.. anlamadigim su ki neden 3 tane cozulduler ben ozellikle istemedin 2 embro koyun diye bosa gitmesin sansimiz artsin diye ikisini koyduk ikiz olma sansi var kabul ediyor musunuz dedi tabiki dedim olsunda.. ama anlamadigim su ki neden 1 embro cozmek yerine 3
Ben şuan transfer hazırlığı aşamasındayım 16sında kontrolüm var herşey normalse transfer günüm belli olacakPeki tuttu mu canım? 16sı opu olacak inşAllah nolur dua edin kızlar
Canım ben yeni yaşadım kimyasal gebelik benim belim çok ağrıyordu ayakta kalınca bir de arada hafif sızı oluyordu karnımda ama bu onun göstergesi değil bence canımYa benim bugünden karnım ağrıyor kızlar şiddetli değil hafif hayatsız edici aranızda kimyasal gebelik yaşayan var mı ? Onun belirtisi mi acaba allah korusun yarın doktoruma sorucam aklıma takıldı gece gece
Üçlü dondurmuşlardır ama o kalan tek canlılığını korursa tekrar donduruluyor canım sana bilgi verirler bu konuyla ilgili. Ben de tek istemiştim iki tane çözüldü biri transfer edildi diğeri 6. Güne devam etti ve tekrar donduruldu. Tek tek dondurulduğunu sanmıştım orda öğrendim ikili dondurulduğunukizlAr selam bende bugun transfer oldum 5 embroyom vardi 3 unu cozmusler.. 2 tane koydular.. anlamadigim su ki neden 3 tane cozulduler ben ozellikle istemedin 2 embro koyun diye bosa gitmesin sansimiz artsin diye ikisini koyduk ikiz olma sansi var kabul ediyor musunuz dedi tabiki dedim olsunda.. ama anlamadigim su ki neden 1 embro cozmek yerine 3 cozduler
Hadi bakalım hayırlısı pozitifle sonuçlansın inşallah canımBen şuan transfer hazırlığı aşamasındayım 16sında kontrolüm var herşey normalse transfer günüm belli olacakİnşallah sağlıklı yumurtaların olur taze transfer mi olacaksin
Benimde öyle sızı var karnımda yarin hemen doktora gideyim bari inşallah değildirCanım ben yeni yaşadım kimyasal gebelik benim belim çok ağrıyordu ayakta kalınca bir de arada hafif sızı oluyordu karnımda ama bu onun göstergesi değil bence canım
16sı opu yapılacak inşAllah canım. 5 tane yumurtam var. Çok erken büyüdüler hatta. Opu.nun bu kadar cabuk olacagını bilmiyodum ben. 14ü çatlatma iğnemi vurucam inşAllahBen şuan transfer hazırlığı aşamasındayım 16sında kontrolüm var herşey normalse transfer günüm belli olacakİnşallah sağlıklı yumurtaların olur taze transfer mi olacaksin
Benim 1 embriyo transfer edildi 3 yildir tedavi goruyorum baska embriyo olusturamadik 29 yasindayim vucudum erken menapoza cok yatkin yumurta olusmuyo yada gelismiyo elimdeki tek embriyom buydu tek umudum belki son umudum tüm kalbimle cok arzuluyorum ama nasip tabii
Inan canim cok uzuldum..bana belki bole denk gelmistir yorumlarda..benimde 2. Denemem negatifle sonuclandi..sizde nasil bir lekelenme oldu..
Ayni durumdayimBenimde hiç belirtim yok.Çok üzüldüm bugün çok ağladım.Eşimide üzdüm.ilk denememde hamile kaldığımda belirtilerim olmuştu.Ama düşükle sonuçlandı.O yüzden bişey olmayınca kendi kendi yedim sabahtan beri.Dondurulmuşumda kalmadı.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Çok zor çeken biliyor.
En son adet gününe göre hesaplanıyor cnmMerhaba arkadaşlar tüp bebekle oluşan gebelik için tarih hesaplama nasıl oluyor mesela transferin 11. gunu gebelik kaç haftalık sayılıyor
Canimm mesajini gördüm simdi nasılsın peki insallah korktugun gibi bir sey olmayacakBenimde öyle sızı var karnımda yarin hemen doktora gideyim bari inşallah değildir
Teşekkür ederimEn son adet gününe göre hesaplanıyor cnm
Hadi hayirlisi canim benimde sali gunu. Kacinci gunun yarinEneem buralar hamiş dolmuuuş sıra bendedir inşallaaah yarın test yapcam hadi hayırlısıyla rabbim çabalarımızın sonucunu verir
10.gün yarın canım notmaşde tahlil günü 17 ama dayanamicam sanırım ama korkuyorum da sizde belirti falan varmıHadi hayirlisi canim benimde sali gunu. Kacinci gunun yarin
Ben paso yatıyorum sabah yürüyüş yaptım biraz, kuru yemiş kayısı süt falan hep yanımda zaten öyle siz neler yapıyosunuz bakenKızlar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz?