Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Bizim klinikte tek tek döndürüyorlar.Sizde belki birlikte dondurmuşlardır.O yüzden hepsi birlikte çözündüğü için böyle olmuştur.Hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda gider

Ya benim bugünden karnım ağrıyor kızlar şiddetli değil hafif hayatsız edici aranızda kimyasal gebelik yaşayan var mı ? Onun belirtisi mi acaba allah korusun yarın doktoruma sorucam aklıma takıldı gece gece
Canım ben yeni yaşadım kimyasal gebelik benim belim çok ağrıyordu ayakta kalınca bir de arada hafif sızı oluyordu karnımda ama bu onun göstergesi değil bence canım

Üçlü dondurmuşlardır ama o kalan tek canlılığını korursa tekrar donduruluyor canım sana bilgi verirler bu konuyla ilgili. Ben de tek istemiştim iki tane çözüldü biri transfer edildi diğeri 6. Güne devam etti ve tekrar donduruldu. Tek tek dondurulduğunu sanmıştım orda öğrendim ikili dondurulduğunu

Ben şuan transfer hazırlığı aşamasındayım 16sında kontrolüm var herşey normalse transfer günüm belli olacak İnşallah sağlıklı yumurtaların olur taze transfer mi olacaksin
Hadi bakalım hayırlısı pozitifle sonuçlansın inşallah canım

Canım ben yeni yaşadım kimyasal gebelik benim belim çok ağrıyordu ayakta kalınca bir de arada hafif sızı oluyordu karnımda ama bu onun göstergesi değil bence canım
Benimde öyle sızı var karnımda yarin hemen doktora gideyim bari inşallah değildir

Ben şuan transfer hazırlığı aşamasındayım 16sında kontrolüm var herşey normalse transfer günüm belli olacak İnşallah sağlıklı yumurtaların olur taze transfer mi olacaksin
16sı opu yapılacak inşAllah canım. 5 tane yumurtam var. Çok erken büyüdüler hatta. Opu.nun bu kadar cabuk olacagını bilmiyodum ben. 14ü çatlatma iğnemi vurucam inşAllah

(( Okadar iyi anliyorum ki seni. Bunlari yasamayan kimse anlayamaz eslerimiz bile tek umide baglanmak

Ayni durumdayim tedaviye en bastan baslicam tutmazsa 2 gundur surekli agliyorum gozlerim sisti zaman yaklastikca korkuyorum testin sonucundan

Merhaba arkadaşlar tüp bebekle oluşan gebelik için tarih hesaplama nasıl oluyor mesela transferin 11. gunu gebelik kaç haftalık sayılıyor

Kızlar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…