Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Yanlis yazdim progrstan geri geliyor bende estrofem hapi aliyorum :)
Ayy kafam karisti valla artik gobegim mosmor sabah aksam igneden yer kalmadi artik mor yerlere vuruyorum
Ne cekiyoru ya insallah evlatlar kiymetimizi bilir :))))

Hayirli olsun canimm iste tutunucaksa tutunurmus ya kimisi yatarak kimisi ayakta tutunuyor :)

Ayy kafam karisti valla artik gobegim mosmor sabah aksam igneden yer kalmadi artik mor yerlere vuruyorum
Yumuşak kapsül mü kullanıyorsun eğer onu kullanıyorsan aldıktan sonra yarım saat bir saat uzanarak yat o zaman erimiş oluyor içerde geri gelmiyor canım

Yumuşak kapsül mü kullanıyorsun eğer onu kullanıyorsan aldıktan sonra yarım saat bir saat uzanarak yat o zaman erimiş oluyor içerde geri gelmiyor canım
Evet canim oylede denedim geliyor dun hepsi geri geldi bende agizdan aldim telafi icin ,:)) biguzel uyuttu

Hayırlı olsun cnm. Inşallah bebek haberleri ile dolduracağız buraları ❤❤❤

Rabbim hayırlı etsin sana sıkı sıkı tutunsun bebişin inşallah benim doktorum döne döne sakın 3gun banyo yapma sonra da ilik suyla ayakta duş al dedi sana da söylemek istedim istersen sende dikkat et canim

İlaclar o kadar cok ki karistirmak normal demi ama anne olma ümidiyle bile neler yasiyoruz bosuna cennet anaların ayakları altında değil progestan igne de kullaniyomusun canım

İlaclar o kadar cok ki karistirmak normal demi ama anne olma ümidiyle bile neler yasiyoruz bosuna cennet anaların ayakları altında değil ❣ progestan igne de kullaniyomusun canım
Evet canim progrstan igne sabah aksam. Bonevit , coraspirin, estrofem gunde 3 kez 2 defa bide fitiller var
Ama az kaldi şükür, senin kac tane embriyo transfer etmislerdi

Canim benim 2 denememde de lekelenmem oldu ama negatif sonuclandi. Kisiden kisiye degisiyor bence. Kisti olan insanlarda lekelenme oluyor onuda belirti saniyoruz
Inan canim cok uzuldum..bana belki bole denk gelmistir yorumlarda..benimde 2. Denemem negatifle sonuclandi..sizde nasil bir lekelenme oldu..

Evet canim progrstan igne sabah aksam. Bonevit , coraspirin, estrofem gunde 3 kez 2 defa bide fitiller var
Ama az kaldi şükür, senin kac tane embriyo transfer etmislerdi
Benim 1 embriyo transfer edildi 3 yildir tedavi goruyorum baska embriyo olusturamadik 29 yasindayim vucudum erken menapoza cok yatkin yumurta olusmuyo yada gelismiyo elimdeki tek embriyom buydu tek umudum belki son umudum tüm kalbimle cok arzuluyorum ama nasip tabii

Benim de hic belirtim yok. Sanki hicbir sey olmamis gibi
Canim moralinide bozsan bozmasanda sadece sunu bil hersey olacagina variyor ..sana tavsiyem bunlarin hicbirini dusunme...filmini izle ne biliyim sosyal aktivite yap normal hayatina don kuzum..2 kere negatif deneyimim oldu tup bebebkte..olcagi varaa oluyo..birde doktorlar bu surecte basari yuzdesi veriyo basari yuzden ne kadar fazlaysa hamile olma olasigilin okadar arrtiriyor..yuzden fazlaysada kafani cok yorma tatlim...inan hicbie belirtisi olmayan bayan arkadaslar sanki daha cok hamile kalmiss..buna inan..ben anneme sormustum mesela anne dedim bende hic belirtin olmusmjydu..ilk haftalrda asla demisti ..ole dusun...

Doktor olasilik vermedi. Dogru diyorsun dogal yoldan hamile kalip da cok sonra anlayanlar oluyor. Nasip ama insan aklina kalbine söz geciremiyor. Bugün öglene kadar hep olacakmis gibi hissettim hayaller kurdum zaman çabucak gecsin istedim ama aksam olunca bir hüzün çöktü icime. Olsa sanki bütün dertlerim bitecek ama öylede olamayacak iste biliyorum. Nasip kısmet diyorum. Allah çabamizi görsün. Dua kapilarimiz açılsin dualarimiz kabul olsun

Aynen canimmmm....hep mutlu ol kuzum..bu surecte en onemli seylerden biride huzurr....insallah guzel haberlerini alicaz

Ya benim bugünden karnım ağrıyor kızlar şiddetli değil hafif hayatsız edici aranızda kimyasal gebelik yaşayan var mı ? Onun belirtisi mi acaba allah korusun yarın doktoruma sorucam aklıma takıldı gece gece

kizlAr selam bende bugun transfer oldum 5 embroyom vardi 3 unu cozmusler.. 2 tane koydular.. anlamadigim su ki neden 3 tane cozulduler ben ozellikle istemedin 2 embro koyun diye bosa gitmesin sansimiz artsin diye ikisini koyduk ikiz olma sansi var kabul ediyor musunuz dedi tabiki dedim olsunda.. ama anlamadigim su ki neden 1 embro cozmek yerine 3 cozduler

Benimde hiç belirtim yok.Çok üzüldüm bugün çok ağladım.Eşimide üzdüm.ilk denememde hamile kaldığımda belirtilerim olmuştu.Ama düşükle sonuçlandı.O yüzden bişey olmayınca kendi kendi yedim sabahtan beri.Dondurulmuşumda kalmadı.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Çok zor çeken biliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…