Haziranda embriyo transfer yapacaklar

8. Günüm canım bugün durcam biraz daha bakim sen kaçtasın
Ben 9.gunun sandım. Evet bekle biraz daha. Ne güzel geçmiş günlerin insallah pozitifi paylaşacaksın bizimle
Bnm çarşamba saat 2 de oldu transferim, sanirim 3. Gunum oluyor bugun. 9.gun yaparim test diyorum. Doktor 14. Gun tahlil ver dedi ama dayanamam o kadar sanırım

Bana da ayın 17sine verdi tahlili ben öncesine asla yapmicam diyodum ama baktım burda yapanlar falan var demek çıkıyo dedim beklemek daha zor ya yapiyim gerçekle yüzleşiyim dedim, zaman çabuk geçti aslında ama şimdi durmuş gibi

En iyisi yapıp yüzleşmek 9 ya da 10.gün varsa çıkar bence. 3 gündür evdeyim geçmedi zaman 1 hafta ibi geldi 3 gün

En iyisi yapıp yüzleşmek 9 ya da 10.gün varsa çıkar bence. 3 gündür evdeyim geçmedi zaman 1 hafta ibi geldi 3 gün
Sizin sorun neydi canım ne zaman istiyosunuz hatırlıyorum adını daha önce konuşmuştuk sanırım yada gördüm topiklerde

Sizin sorun neydi canım ne zaman istiyosunuz hatırlıyorum adını daha önce konuşmuştuk sanırım yada gördüm topiklerde
Daha önce yazıştık diye hatırlıyorum bnde.
Sebepsiz infertelite bi sorun görünmedi tüm tahlilleri iyi cıktı. 4 yılı geçti bebek istiyoruz ama hiç gebelik oluşmadı cnm. Subat ayindan 2 embriyom vardı 5.gün, 1 tanesini transfer ettik. Inşallah kavuşacağız bebeklerimize

Hadi inşallah Allah kimseye aratmasın, şu sebepsiz illeti çok kötü ya sorun olsa üstüne gidilir ama sorun yokken el kol bağlanıyo bizde de durumlar aynı malesef

Kizlar belirtileriniz varmi bisey hissetmedikce moralim bozuluyor
Bende de hiçbir belirti yok canımDün bi video izledim bu sürecte cok yogun ilac igne takviyesi uygulandigi icin Bu ilaclarin bazi yan etkilerini belirti sanmak durumu da olabiliyormus zaten. Bi belirti hissetmemek cok normal diyordu ama yinede insan umudunu arttiracak bikac belirti hissetmek istiyo tabii birde vakit hiiiiiccc gecmiyo catlayacağım

Kizlarr hic takilmayinn..ben cok arastirdim belirtiai olanda olmayanda hamile kalmis..sadece sey dikkatimi cekti..lekelenmesi olan kisilerin hepsi hamile kalmiss..belki bana bole denk geldi bilemiyorum..ama bu su dmek degil tbikide..lekelenmesi olmayan hamile kalmicak gibi bisey yok..sadece demek istedigim lekelenme varsa bu kesin bir belirti olabiliyo..onun disindaki tum belirtiler boş belirtiler..cogu ilactan yada psikolojik..kendimizi bu surecte cok dinledigimizden..hersey olacagina variyor..insallah hepiniz bebislerinizi en kisa zamnda kucaginiza alirsinizz..

Canim benim 2 denememde de lekelenmem oldu ama negatif sonuclandi. Kisiden kisiye degisiyor bence. Kisti olan insanlarda lekelenme oluyor onuda belirti saniyoruz

Evet gercekten gecmiyor pazar pazartesi nasil gecer bilmiyorum sali gununde ogrenicem.
Yun ipler aldim onlarla oyalaniyorum
Bide estrofem fitil kullaniyorum mahvetti oldugu gibi geri geliyor sanki

Evet gercekten gecmiyor pazar pazartesi nasil gecer bilmiyorum sali gununde ogrenicem.
Yun ipler aldim onlarla oyalaniyorum
Bide estrofem fitil kullaniyorum mahvetti oldugu gibi geri geliyor sanki
Ben estrofemin normal hapini kullaniyorum canim fitil olarak da progestan caps kullaniyorum onda aynen dedigin gibi geri geliyo. Kan sualndirici ve Progestan ignede kullaniyorum gobek iyice morardi zorluyo artik. Su emeklerimizin karsiligini olumlu bi sekilde alsaydik hayirlsisiyla

Benim doktorum transfer yaparken rahim ağzını temizliyorum kanama gibi küçük şeyler görürsen aldırış etme olabilir demişti

Kizlar saat 15 te bir adet blast embriyoşumuzu transfer ettik.Cok basit bi islemdi fazla sıkışık girmedim.İşlemden yarim saat sonra tuvalete girdim ve ciktik.Ev icin biraz alisveris yapip geldik.Doktorum rahat ol tutunacaksa maraton da kossan bisey olmaz dedi ve iliski yasagi disinda ozel hicbisey onermedi.Normal hayatina hemen don dedi.Ben de aciksasi cok rahatim.Bekleyip gorucez bakalim 24 haziran test tarihim

Kızlar ben bugün kontrole gittim 3 gün gonalf vurmuştum 300 doz bugün merional de ekledi bir de çatlamaması icin olan ilaçtan 10 mm ölçtüğü yumurtalar oldu diğerleri daha küçüktü iyi bir şey dimi bu bilmediğim için her şeyden korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…