Ben 9.gunun sandım. Evet bekle biraz daha. Ne güzel geçmiş günlerin8. Günüm canım bugün durcam biraz daha bakim sen kaçtasın
Dularim sizinle canım inşallahAnladım cnm çok sağol. Tekrar hayırlı olsun sonucun bize de dua et olur mu? Test için gün sayıyorum bnde
Bana da ayın 17sine verdi tahlili ben öncesine asla yapmicam diyodum ama baktım burda yapanlar falan var demek çıkıyo dedim beklemek daha zor ya yapiyim gerçekle yüzleşiyim dedim, zaman çabuk geçti aslında ama şimdi durmuş gibiBen 9.gunun sandım. Evet bekle biraz daha. Ne güzel geçmiş günlerininsallah pozitifi paylaşacaksın bizimle
Bnm çarşamba saat 2 de oldu transferim, sanirim 3. Gunum oluyor bugun. 9.gun yaparim test diyorum. Doktor 14. Gun tahlil ver dedi ama dayanamam o kadar sanırım
En iyisi yapıp yüzleşmek 9 ya da 10.gün varsa çıkar bence. 3 gündür evdeyim geçmedi zaman 1 hafta ibi geldi 3 günBana da ayın 17sine verdi tahlili ben öncesine asla yapmicam diyodum ama baktım burda yapanlar falan var demek çıkıyo dedim beklemek daha zor ya yapiyim gerçekle yüzleşiyim dedim, zaman çabuk geçti aslında ama şimdi durmuş gibi
Sizin sorun neydi canım ne zaman istiyosunuz hatırlıyorum adını daha önce konuşmuştuk sanırım yada gördüm topiklerdeEn iyisi yapıp yüzleşmek 9 ya da 10.gün varsa çıkar bence. 3 gündür evdeyim geçmedi zaman 1 hafta ibi geldi 3 gün
Daha önce yazıştık diye hatırlıyorum bnde.Sizin sorun neydi canım ne zaman istiyosunuz hatırlıyorum adını daha önce konuşmuştuk sanırım yada gördüm topiklerde
Hadi inşallah Allah kimseye aratmasın, şu sebepsiz illeti çok kötü ya sorun olsa üstüne gidilir ama sorun yokken el kol bağlanıyo bizde de durumlar aynı malesefDaha önce yazıştık diye hatırlıyorum bnde.
Sebepsiz infertelite bi sorun görünmedi tüm tahlilleri iyi cıktı. 4 yılı geçti bebek istiyoruz ama hiç gebelik oluşmadı cnm. Subat ayindan 2 embriyom vardı 5.gün, 1 tanesini transfer ettik. Inşallah kavuşacağız bebeklerimize
Lütfen moralinizi bozmayın bende hiç belirti yaşamadım ama çok şükür pozitif olduKizlar belirtileriniz varmi bisey hissetmedikce moralim bozuluyor
Ahh insallah canimLütfen moralinizi bozmayın bende hiç belirti yaşamadım ama çok şükür pozitif oldu
Bende de hiçbir belirti yok canımKizlar belirtileriniz varmi bisey hissetmedikce moralim bozuluyor
Beni arada ateş basıyor stresten galiba oda :)Kizlar belirtileriniz varmi bisey hissetmedikce moralim bozuluyor
Canim benim 2 denememde de lekelenmem olduKizlarr hic takilmayinn..ben cok arastirdim belirtiai olanda olmayanda hamile kalmis..sadece sey dikkatimi cekti..lekelenmesi olan kisilerin hepsi hamile kalmiss..belki bana bole denk geldi bilemiyorum..ama bu su dmek degil tbikide..lekelenmesi olmayan hamile kalmicak gibi bisey yok..sadece demek istedigim lekelenme varsa bu kesin bir belirti olabiliyo..onun disindaki tum belirtiler boş belirtiler..cogu ilactan yada psikolojik..kendimizi bu surecte cok dinledigimizden..hersey olacagina variyor..insallah hepiniz bebislerinizi en kisa zamnda kucaginiza alirsinizz..
Evet gercekten gecmiyor pazar pazartesi nasil gecer bilmiyorum sali gununde ogrenicem.Bende de hiçbir belirti yok canımDün bi video izledim bu sürecte cok yogun ilac igne takviyesi uygulandigi icin Bu ilaclarin bazi yan etkilerini belirti sanmak durumu da olabiliyormus zaten. Bi belirti hissetmemek cok normal diyordu ama yinede insan umudunu arttiracak bikac belirti hissetmek istiyo tabii birde vakit hiiiiiccc gecmiyo catlayacağım
Ben estrofemin normal hapini kullaniyorum canim fitil olarak da progestan caps kullaniyorum onda aynen dedigin gibi geri geliyo. Kan sualndirici ve Progestan ignede kullaniyorum gobek iyice morardi zorluyo artik. Su emeklerimizin karsiligini olumlu bi sekilde alsaydik hayirlsisiylaEvet gercekten gecmiyor pazar pazartesi nasil gecer bilmiyorum sali gununde ogrenicem.
Yun ipler aldim onlarla oyalaniyorum
Bide estrofem fitil kullaniyorum mahvetti oldugu gibi geri geliyor sanki