Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Bi gebelik haberi daha çok sevindim canım allah kucağına almayı nasip etsin ikiz olma olasılığı çok yüksek . Bide hemen sorularımı sorayım belirti yaşadın mı

Cnm hayırlı uğurlu olsun.Çok güzel değerin .Tek embriyoda da bu değerler çıkabiliyor.Allah gönlüne göre versin

Cnm hayırlı uğurlu olsun.Çok güzel değerin .Tek embriyoda da bu değerler çıkabiliyor.Allah gönlüne göre versin
Teşekkür ederim canım doktor da telefonda sanmıyorum ikiz olduğunu dedi ne bileyim iki embriyo koyuldu diye dedim sağlıkla olsun da kaç olursa olsun hepimizin tabi sağlıkla

Bi gebelik haberi daha çok sevindim canım allah kucağına almayı nasip etsin ikiz olma olasılığı çok yüksek . Bide hemen sorularımı sorayım belirti yaşadın mı
Teşekkür ederim canım belirti olarak mı ilaclaedan mi bilemem ama benim transferden birkaç gün sonra jeli sürünce pembe olarak geri geldi ve göğüslerim inanilmaz.aciyor hala çok şiddetli bir de şişkinlik ama bunlar adet için de olabilen şeyler Allah hepimize nasip etsin

Hayırlı olsun cnm, sağlıkla kucağına almak nasip olur insallah

Ne güzel haberr hayırlısı olsun canım bize de dua et

Cnm jel pembe şekilde geri geldi demissin ya sürekli mi oldu yoksa bir iki kere mi ??

Tebrikler Allah kucağınıza almayı nasip etsin

Cnm jel pembe şekilde geri geldi demissin ya sürekli mi oldu yoksa bir iki kere mi ??
Birkaç gün pembe geldi dün de siyah parçalar.geldi bir onceki gün de biraz kanama oldu ama jelle alakası yok hatta ben regl oluyorum sandım eşim çok üzüldü falan sonra doktor test yap dedi ve sonuç cikti

İdrar testi yanıltıcı olabiliyor canım. Benim ikinci transferimde 7 değerle silik çıkmıştı yukselmedi sonra değer. Bence biraz bekleyip kan vermen daha sağlıklı
İdrarda bakıp giderim ben ya kendimi hazırlamış giderim en azından bir iki gün daha bekliyip yapiyim bari artıkın

Birkaç gün pembe geldi dün de siyah parçalar.geldi bir onceki gün de biraz kanama oldu ama jelle alakası yok hatta ben regl oluyorum sandım eşim çok üzüldü falan sonra doktor test yap dedi ve sonuç cikti
Anladım cnm çok sağol. Tekrar hayırlı olsun sonucun bize de dua et olur mu? Test için gün sayıyorum bnde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…