Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Ya birde tatlimm..benim 1 yumurtam olusuyo oda 2. Kalite oluyo..yumurta kalitesini artiracak biseyler biliyomuaun..etkilii biseyler..
Ben doğal yolla hamile kalabilmek için çok araştırma yapmıştım canım arı sütü hurma poleni bal karıştırıp yiyordum yumurta kalitesini artırıyor ama benim çatlamıyordular o yüzden bi işe yaramadı bende :) sende dene bi

Kuzum burası antalya ve çok sıcak gün içinde oda sıcaklığı 30 dereceyi buluyor sorun olmaz mo diyorsun ?
Sordum eczacı arkadaşıma sorun olmaz dedi. Çekmece gibi bir yere koysun buzdolabı kesinlikle olmaz dedi

Ya birde tatlimm..benim 1 yumurtam olusuyo oda 2. Kalite oluyo..yumurta kalitesini artiracak biseyler biliyomuaun..etkilii biseyler..
Kuzum 40 yaş topiğinde hep bahsediliyor arı sütü+polen falan orayı okumanı tavsiye ediyorum

Canim cok tesekkur ederimm..dun ne kdar iyiyim desemde cok sarstti beni..bugun cok iyiyimm..en azindan aklimda bazi seyler oturdu artik..nasil bir yol izliyecegimi biliyorum bundan sonra..hemen baska bir doktordan randevu aldimm..once 25 hazirana gun vermismerdi..sonra bugun aradilar bu pazartesiye baska biri randevusunu iptal edince beni aradilar..hemen pazartesi muayene olucam..bakalimm kismet..sen nasilain canim..
Hadi bakalım tebdil-i mekanda ferahlık vardır inşallah bu sefer olacak senin gibi az yumurtası olanlara havuz uyguluyorlar Araştır biraz istersen sen Anlaradaydın değiş mi?

canım evin içinde karanlık bir dolaba koyabilirsin zaten erimesi zor bir jel sonra donup birikmesin vajina da 12 hafta bitene kadar hayatında olacak çünkü son haftalar da baya zorluyor buzdolabı önerilmiyor kesinlikle eczane sahibi arkadaşım var bahçeci de zaten söylüyorlar oda sıcaklığında buzdolabına koymayın diye ilaç etkisini kaybediyor
Bende çıkardım dolaptan dün koymuştum bişey olmamıştır herhalde 2 günde 😔

Ben doğal yolla hamile kalabilmek için çok araştırma yapmıştım canım arı sütü hurma poleni bal karıştırıp yiyordum yumurta kalitesini artırıyor ama benim çatlamıyordular o yüzden bi işe yaramadı bende :) sende dene bi
Tesekkur ederim canim..boyle yazilar cok okudum ama.sanirim herkezde ayni etkiyi goatermiyorlarmi acaba..bende mesela son 2 ay felan omepaq10 ve biesteron kullanmistim..hic bir etkiai olmadi bende..

Hadi bakalım tebdil-i mekanda ferahlık vardır inşallah bu sefer olacak senin gibi az yumurtası olanlara havuz uyguluyorlar Araştır biraz istersen sen Anlaradaydın değiş mi?
Amin insallah canimm...zaten aklimdaki o benimm...canim yani yumurta kalitesini artitip..daha cok embriyoya ulasip..ole transfer olayina girmeyi planliyorum..diger turlu dusunmuyorum..transfer felan..nasip ..kuzum...

Kuzum 40 yaş topiğinde hep bahsediliyor arı sütü+polen falan orayı okumanı tavsiye ediyorum
Ya canimm cok sey var aslinda..okadar cokki kafamda karisti..bazilarinda ise yarayan kurler bazilarinda yaramamis mesela..bende kesin etkili bisey kullanmak istiyorum..bugun bal polen ve hayit tohumu tukettim mesela..elimdeki bal saf organik ama..polende mesela neye dikkat etmeli..aktardakiler..etkilimi..bunlarda onemli..bilemiyorum..mumkun oldugunca amacim kaliteyi artirmak bu sefer ...eger oluyorsaa..bole bisey..yani sunu bilemeiyorum yumurtanin kalitesini artirabilirmiyizz....bunlari doktora sorucam bakalim pazartesi...

Kuzum o korku hep oluyor maalesef bende de şuan var arttı mı kese var mı sonra kalp atışı hep bir korku ama kontrol altında tutmaya çalışıyorum güzel olacak bitanem inşallah bol dua 🤲
Amin canım hep beraber kucaklarımıza alıp bu korkulardan kurtuluruz bir an önce, sen baktırdınmı tekrar kana

Merhaba kizlar ben 2 haziranda 5.gun embriyo transferi yaptırdım ve bugün beta hcg 421 çıktı çok şükür ama bir şey soracağım benim.iki gundur siyah çamur gibi bir şeyler geliyor peceteye böyle bir şey yaşayan var.mi bir de bu değer ikiz olabilir mi

Merhaba kizlar ben 2 haziranda 5.gun embriyo transferi yaptırdım ve bugün beta hcg 421 çıktı çok şükür ama bir şey soracağım benim.iki gundur siyah çamur gibi bir şeyler geliyor peceteye böyle bir şey yaşayan var.mi bir de bu değer ikiz olabilir mi

Masallah canim cok guzel bi deger...:halay:ikiz olabilir :nazar: :nazar: :emir_bebek:

Crinone jel yapar canım eğer kullanıyorsan hayırlı olsun 🤗

Ayy nasıl güzel bi haber bize de dua et🙏🏻 Kahverengi ve siyah lekeler tutunma işaretleri canım rahat ol, hayırlı uğurlu olsun gebeliğin darısı başımıza inşallah

Hadi hayırlısıyla sağlıkla artar sonuçların canım bende bi test yapıp yapmamak arası gidip geliyorum🙄
İdrar testi yanıltıcı olabiliyor canım. Benim ikinci transferimde 7 değerle silik çıkmıştı yukselmedi sonra değer. Bence biraz bekleyip kan vermen daha sağlıklı

X