Bizim evler 26 derece oldu bende buz dolabına koydum umarım yanlış yapmadımOksapar da jel de normal oda sıcaklığında muhafaza edilmeli arkadaşlar umarım hepiniz güzel sonuçlar alırsınız
Malesef canim..benim negatifle sonuclandi..pazartesi randevu aldim baska bir doktordan..bakalim..hayirlisi artik..Sonucunuz cıktımı, birdebreath12 merak ettim.. Bende yakın zamanda baslıyrm yeniden. Allah hayırlı güzel sonuclar nasıp etsin
Hiçbiri yok bende ama hadi hayırlısı inşallah olur ya valla psikolojim pert artıkBelirtilerim vardı kuzum hafif kaşık ağrısı mide bulantısı uyku hali son 3 gündürolacak inşallah canım rabbim sonunu güzelleştirsin hepimiz için inşallah
Allah büyüktür ne desem bilemiyorum inşallah mutlu haberi alacagın günde gelirMalesef canim..benim negatifle sonuclandi..pazartesi randevu aldim baska bir doktordan..bakalim..hayirlisi artik..
Cok tesekkur ediyorum canim...aynen buyukk..amin insallah..canim.Allah büyüktür ne desem bilemiyorum inşallah mutlu haberi alacagın günde gelir
Bende haftaya baslıyrm yeni tedavıye bakalım biz neler yapıcaz.Allah büyüktür ne desem bilemiyorum inşallah mutlu haberi alacagın günde gelir
Rahat ol kuzum herkeste belirti olmuyor ki her bünye çok farklı bu tutmadığı anlamına gelmiyorHiçbiri yok bende ama hadi hayırlısı inşallah olur ya valla psikolojim pert artık
canım evin içinde karanlık bir dolaba koyabilirsin zaten erimesi zor bir jel sonra donup birikmesin vajina da 12 hafta bitene kadar hayatında olacak çünkü son haftalar da baya zorluyor buzdolabı önerilmiyor kesinlikle eczane sahibi arkadaşım var bahçeci de zaten söylüyorlar oda sıcaklığında buzdolabına koymayın diye ilaç etkisini kaybediyorBizim evler 26 derece oldu bende buz dolabına koydum umarım yanlış yapmadım
Cnm umutsuzluğa kapılmak yok, moralimizi yüksek tutmalıyız. Henüz sonucu görmedik. Umut hep var❤Hiçbiri yok bende ama hadi hayırlısı inşallah olur ya valla psikolojim pert artık
Kuzum burası antalya ve çok sıcak gün içinde oda sıcaklığı 30 dereceyi buluyor sorun olmaz mo diyorsun ?canım evin içinde karanlık bir dolaba koyabilirsin zaten erimesi zor bir jel sonra donup birikmesin vajina da 12 hafta bitene kadar hayatında olacak çünkü son haftalar da baya zorluyor buzdolabı önerilmiyor kesinlikle eczane sahibi arkadaşım var bahçeci de zaten söylüyorlar oda sıcaklığında buzdolabına koymayın diye ilaç etkisini kaybediyor
Öyle tabi içimdeki korku dinmicek teste kadarRahat ol kuzum herkeste belirti olmuyor ki her bünye çok farklı bu tutmadığı anlamına gelmiyor
İnsallahKaçıncı gün oldugunun bi önemi yok ki Kuzum rabbim ol dedikten sonra olur beşinci gün olup tutmayanda çok nasip işi bu inşallah üç beş hepimizin ki tutar :)
Kıyamam inşallah olur bu sefer Rabbim yüzünü güldürsün canım@Aslimuu93 sorun belli bende18 yasinda endometriozis hastaligi sag yumurtaligin % 80 i alindi uzerine tekrar kistler hormonlar vs. En son sag tupumu aldilar sadece sol var orda da kistler var. 2 bucuk senedir tup bebek yaptiriyorum devlettede ozelde de yaptirdim, her seferinde bu son diyip basladim ama yine gozyasiyla bitti. En bastan hep ignelerle dondurulmusumda yok 2 embriyom vardi 5aa 4bb ikisinide transfer etti doktor. Allah ol derse olur insallah
Kuzum bugün nasılsın??Dolaba koymalisiniz..disarda muhafaza etmeyinn...
Canim cok tesekkur ederimm..dun ne kdar iyiyim desemde cok sarstti beni..bugun cok iyiyimm..en azindan aklimda bazi seyler oturdu artik..nasil bir yol izliyecegimi biliyorum bundan sonra..hemen baska bir doktordan randevu aldimm..once 25 hazirana gun vermismerdi..sonra bugun aradilar bu pazartesiye baska biri randevusunu iptal edince beni aradilar..hemen pazartesi muayene olucam..bakalimm kismet..sen nasilain canim..Kuzum bugün nasılsın??