Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Bende bugunude belirtisiz tamamladim
Nasil olucak acaba ya hicbisey yok olmasi gerekenmi bu acaba bidunya soru isaretleri kafamda bugun icim karariyor

Çok zorlu bir süreç beklemede zor... Bnde adet olcakmsıım gibi arada hissediyorum su gibi akıntım zatn var... En iyi kalite 2 embriyo ama nedense umutsuzum

Belirtilerim vardı kuzum hafif kaşık ağrısı mide bulantısı uyku hali son 3 gündür olacak inşallah canım rabbim sonunu güzelleştirsin hepimiz için inşallah
Hiçbiri yok bende ama hadi hayırlısı inşallah olur ya valla psikolojim pert artık

Kizlar belirtilere takilmayin lutfen..ben suana kadar tek belirti olarak lekenmeyi tespit ettimm..hamile olan arkadaslardan..diger tum belirtiler ya ilaclarin etkisi..yada psikolojik..kendimizi cok dinliyoruz cunki bu surecte..takilmayinn hic..

Oksaparı ve jeli buz dolabında saklayın diyen arkadaşlar biraz araştırma yaptım buzdolabında bozulur diyorlar ne diyoraunuz doktorlarınız bu konuda ne dedi yada eczacınız?

Bizim evler 26 derece oldu bende buz dolabına koydum umarım yanlış yapmadım
canım evin içinde karanlık bir dolaba koyabilirsin zaten erimesi zor bir jel sonra donup birikmesin vajina da 12 hafta bitene kadar hayatında olacak çünkü son haftalar da baya zorluyor buzdolabı önerilmiyor kesinlikle eczane sahibi arkadaşım var bahçeci de zaten söylüyorlar oda sıcaklığında buzdolabına koymayın diye ilaç etkisini kaybediyor

Hiçbiri yok bende ama hadi hayırlısı inşallah olur ya valla psikolojim pert artık
Cnm umutsuzluğa kapılmak yok, moralimizi yüksek tutmalıyız. Henüz sonucu görmedik. Umut hep var❤

Kuzum burası antalya ve çok sıcak gün içinde oda sıcaklığı 30 dereceyi buluyor sorun olmaz mo diyorsun ?

Kıyamam inşallah olur bu sefer Rabbim yüzünü güldürsün canım

Kuzum bugün nasılsın??
Canim cok tesekkur ederimm..dun ne kdar iyiyim desemde cok sarstti beni..bugun cok iyiyimm..en azindan aklimda bazi seyler oturdu artik..nasil bir yol izliyecegimi biliyorum bundan sonra..hemen baska bir doktordan randevu aldimm..once 25 hazirana gun vermismerdi..sonra bugun aradilar bu pazartesiye baska biri randevusunu iptal edince beni aradilar..hemen pazartesi muayene olucam..bakalimm kismet..sen nasilain canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…