Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum kaç çıktı değerin.Kızlar Bişi sorucam bhcg değerlerinizi bana yazar mısınız ? 2 günde bir artışınız hep 2 katı mı oldu ?
344 çıktı önceki 187 ydi tam ikiye katlamamış canım çok sıkıldı .Kuzum kaç çıktı değerin.
benim
9. gün 11
11. gün 40
15. gün 194 çıkmıştı.
344 çıktı önceki 187 ydi tam ikiye katlamamış canım çok sıkıldı .
Amannn dert ettiğin değere bak :) %60 yükselmesi yeterliymiş bence artış gayet ,iyi hiç takma kafana bebişi de üzme lütfen344 çıktı önceki 187 ydi tam ikiye katlamamış canım çok sıkıldı .
Yok aynı saatte gittim . Kanama olduğu için bu kadar telaş yaptım açıkçası yoksa rahat olurdumguzelim o kadar farktan bisey olmaz, farkli saatlerde verdiysen ondandir belki...
Canım benimki de tam iki katı değildi ilki 79 ikincisi 13.gun yapıldı 173 yani baya fark var gibiydi doktorum yeterli gördü. Bi hafta sonra randevum var.344 çıktı önceki 187 ydi tam ikiye katlamamış canım çok sıkıldı .
Sağ ol canim darısı başına inşallah. Vücudunu dinleme biliyorum pek elimizde olmuyo. Ben de mesela yerleşme kanaması bekledim ben de olmadı heralde dedim. İnan o minnacık bebelerin vücutta bir belirti göstermesi imkansız. Belirti dediğimiz şeyler ilaçlardan. Benim estrofem var kan sulandırıcı var Folik asit var günlük vurulan progesteron iğnesi var jel var d vitamini var. Baksana bi ton ilave var illaki vücutta bir şekilde reaksiyon gösterir. Elinde değil biliyorum ama olabildiğince belirti arama. Ve zombi gibi dolaşma :) arada olumsuz oluyordum ama genel olarak çok mutlu geçirdim bu zamanı. Pozitif düşündüm sen de pozitif olOh oh negüzel senin adına çok sevindim. Allahım kucağına almayı nasip etsin. Arkadaşım benimde göğüslerim damar damar ama transfer den öncede vardı. Sürekli uyku isteği. Bide afedersin işer gibi akıntı. Kiminde tutunma kanaması olmuş düşünüyom benim 4 gün oldu nie kanama yok. Ama herkeste olcak diye bişey yok.öyle işte arkadaşımyanapıyım heyecanlanıyorum bende. Çok istiyorum ❤sende de oldumu bilmem Bi olucak hissi oluyo neşeleniyom sonra bian olmucak hissi. İştahım kaçıyo böyle zombi gibi dolaşıyom
Sağ ol canim darısı başına inşallah. Vücudunu dinleme biliyorum pek elimizde olmuyo. Ben de mesela yerleşme kanaması bekledim ben de olmadı heralde dedim. İnan o minnacık bebelerin vücutta bir belirti göstermesi imkansız. Belirti dediğimiz şeyler ilaçlardan. Benim estrofem var kan sulandırıcı var Folik asit var günlük vurulan progesteron iğnesi var jel var d vitamini var. Baksana bi ton ilac var illaki vücutta bir şekilde reaksiyon gösterir. Elinde değil biliyorum ama olabildiğince belirti arama. Ve zombi gibi dolaşma :) arada olumsuz oluyordum ama genel olarak çok mutlu geçirdim bu zamanı. Pozitif düşündüm sen de pozitif ol
Yok aynı saatte gittim . Kanama olduğu için bu kadar telaş yaptım açıkçası yoksa rahat olurdum
İnşallah hepimizinki sağlıkla ilerlesin . Bu arada progestan iğne olan var mı ?iyi dusun iyi olsun canm, arkadaslarin da dedidigi gibi benim okugum %60 ustu artis ve uzeri normal deniyor. insallah saglicakla ilerler
ben oluyorum, hergun ama turkiyedeki ilaclardan biraz farkli galiba benim kullandigim.İnşallah hepimizinki sağlıkla ilerlesin . Bu arada progestan iğne olan var mı ?
Benim de her gün 100 mg daha 2 tanede oturamaz yatamaz oldum . Var mı Oluşan şişlikler için Bir çözüm öneriniz ?ben oluyorum, hergun ama turkiyedeki ilaclardan biraz farkli galiba benim kullandigim.
Benim de her gün 100 mg daha 2 tanede oturamaz yatamaz oldum . Var mı Oluşan şişlikler için Bir çözüm öneriniz ?
canım benimde kanamam var ve bi pedi doldurdu hastanede yatıştayım şu an sakin ol olur mu inşaallah bebişler bizimleKızlar kahverengi lekelenme arttı jeli yaptım şimdi kırmızı geldi cubuga elim ayagım titriyor cok kötüyüm.
Kıyamam ya ilk defa mı oldu. Kendi doktoruna mı geldin transferi yapan. Benimki şehir dışında oldugu için zor oluyor. Uzaktan su iğneyi yap şunu yapma diyor. Ama....canım benimde kanamam var ve bi pedi doldurdu hastanede yatıştayım şu an sakin ol olur mu inşaallah bebişler bizimle
Geçmiş olsun hemen gecer inşalah. Birden mi geldi. Ne yaptı doktorlar. Kese görmüştğn dimi sen. Ben daha kese felan görmedim dekızlar bu sabah kese için doktora muayeneye geldim kanamam başladı doktor yatış yaptı kanamakabusum oldu ya doktor kese daha küçük tutunmaya çalışıyor dedi moralim bozuldu
Kuzum çok şükür kendi doktoruna geldiğinde başlamış ya. Evde başlayınca insan şoka giriyor. Nasıl oldu o aletten korkuyorum ben de onu sokunca mı kanadı yoksa offfkızlar bu sabah kese için doktora muayeneye geldim kanamam başladı doktor yatış yaptı kanamakabusum oldu ya doktor kese daha küçük tutunmaya çalışıyor dedi moralim bozuldu