Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Kızlar Bişi sorucam bhcg değerlerinizi bana yazar mısınız ? 2 günde bir artışınız hep 2 katı mı oldu ?

Oh oh negüzel senin adına çok sevindim. Allahım kucağına almayı nasip etsin. Arkadaşım benimde göğüslerim damar damar ama transfer den öncede vardı. Sürekli uyku isteği. Bide afedersin işer gibi akıntı. Kiminde tutunma kanaması olmuş düşünüyom benim 4 gün oldu nie kanama yok. Ama herkeste olcak diye bişey yok.öyle işte arkadaşımya🙂napıyım heyecanlanıyorum bende. Çok istiyorum ❤sende de oldumu bilmem Bi olucak hissi oluyo neşeleniyom sonra bian olmucak hissi. İştahım kaçıyo böyle zombi gibi dolaşıyom 🤷‍♀️
Sağ ol canim darısı başına inşallah. Vücudunu dinleme biliyorum pek elimizde olmuyo. Ben de mesela yerleşme kanaması bekledim ben de olmadı heralde dedim. İnan o minnacık bebelerin vücutta bir belirti göstermesi imkansız. Belirti dediğimiz şeyler ilaçlardan. Benim estrofem var kan sulandırıcı var Folik asit var günlük vurulan progesteron iğnesi var jel var d vitamini var. Baksana bi ton ilave var illaki vücutta bir şekilde reaksiyon gösterir. Elinde değil biliyorum ama olabildiğince belirti arama. Ve zombi gibi dolaşma :) arada olumsuz oluyordum ama genel olarak çok mutlu geçirdim bu zamanı. Pozitif düşündüm sen de pozitif ol

Sağ ol canim darısı başına inşallah. Vücudunu dinleme biliyorum pek elimizde olmuyo. Ben de mesela yerleşme kanaması bekledim ben de olmadı heralde dedim. İnan o minnacık bebelerin vücutta bir belirti göstermesi imkansız. Belirti dediğimiz şeyler ilaçlardan. Benim estrofem var kan sulandırıcı var Folik asit var günlük vurulan progesteron iğnesi var jel var d vitamini var. Baksana bi ton ilac var illaki vücutta bir şekilde reaksiyon gösterir. Elinde değil biliyorum ama olabildiğince belirti arama. Ve zombi gibi dolaşma :) arada olumsuz oluyordum ama genel olarak çok mutlu geçirdim bu zamanı. Pozitif düşündüm sen de pozitif ol

Benim de her gün 100 mg daha 2 tanede oturamaz yatamaz oldum . Var mı Oluşan şişlikler için Bir çözüm öneriniz ?

canim ben kendim yaptigim icin cok sukur fazla bi sorun yasamadim. ilk yaptigimda ben de popnun uzerine yapmisim, cok agridi, sonra dogru yere yapmaya baslayinca sorun yasamadim. bazen cok yakin yerlere igneyi yaparsam sislik oldu, ona da dikkat edince sorun kalmadi.

kızlar bu sabah kese için doktora muayeneye geldim kanamam başladı doktor yatış yaptı kanamakabusum oldu ya doktor kese daha küçük tutunmaya çalışıyor dedi moralim bozuldu
Geçmiş olsun hemen gecer inşalah. Birden mi geldi. Ne yaptı doktorlar. Kese görmüştğn dimi sen. Ben daha kese felan görmedim de

kızlar bu sabah kese için doktora muayeneye geldim kanamam başladı doktor yatış yaptı kanamakabusum oldu ya doktor kese daha küçük tutunmaya çalışıyor dedi moralim bozuldu
Kuzum çok şükür kendi doktoruna geldiğinde başlamış ya. Evde başlayınca insan şoka giriyor. Nasıl oldu o aletten korkuyorum ben de onu sokunca mı kanadı yoksa offf

X