Canım Bi acile gitsen mi ki. Hem için rahatlar.Kızlar kahverengi lekelenme arttı jeli yaptım şimdi kırmızı geldi cubuga elim ayagım titriyor cok kötüyüm.
Canım doktorunu bilgilendir acile git. Tabii her kanama Allah korusun kötü olacak diye bir şey yok. Çoğu kişide oluyoKızlar kahverengi lekelenme arttı jeli yaptım şimdi kırmızı geldi cubuga elim ayagım titriyor cok kötüyüm.
Acile git bencede canim insallah kötü bişey değildirKızlar kahverengi lekelenme arttı jeli yaptım şimdi kırmızı geldi cubuga elim ayagım titriyor cok kötüyüm.
Acile gitme dedi doktor canım. Proluteks kullanıyorum zaten vurundum.acile gidince yapılacak seyi yaptın diyor. Allahım yardım etsin inşalah. Cok zormuş eşim bile süzüldü morali gittiAcile git bencede canim insallah kötü bişey değildir
Acile gitme dedi doktor canım. Proluteks kullanıyorum zaten vurundum.acile gidince yapılacak seyi yaptın diyor. Allahım yardım etsin inşalah. Cok zormuş eşim bile süzüldü morali gitti.Canım doktorunu bilgilendir acile git. Tabii her kanama Allah korusun kötü olacak diye bir şey yok. Çoğu kişide oluyo
Kanaman nasıl bitmiştir inşallah ? Bana da doktorum yapılabilecek şeyi yaptık İğne yapıyoruz bhcg ye bakıp bekleyeceğiz dediAcile gitme dedi doktor canım. Proluteks kullanıyorum zaten vurundum.acile gidince yapılacak seyi yaptın diyor. Allahım yardım etsin inşalah. Cok zormuş eşim bile süzüldü morali gitti
koyu kahve olmuş canım. İnşalah n tekrar etmez öldüm dirildim. İğne olarak ne kullanıyorsun ve kaç gune birKanaman nasıl bitmiştir inşallah ? Bana da doktorum yapılabilecek şeyi yaptık İğne yapıyoruz bhcg ye bakıp bekleyeceğiz dedi
Benim öyle olmuyor canım paketini aç aşşağa doğru salla sonra yan tut öyle kapağını aç dık tutmaKızlar bu vajinal jelin kapağını kırınca 3de 1 i vajinaya gidene kadar dişarı fıskırıveriyor. Çaresi yokmu. Başına gelenler nasıl baş etti. Uclarını yukarı dogru koydum yine açınca fıskırıveriyor
Benim aslında naturel transferdi jel ve folik asit harici bişey kullanmıyordum iki gündür kanama olunca progestan yaptırıyor doktor 100 mg lık. İki gün üst üste oldum bugünkü durum belirleyecekkoyu kahve olmuş canım. İnşalah n tekrar etmez öldüm dirildim. İğne olarak ne kullanıyorsun ve kaç gune bir
Belirti aramayın diyorlardı bende dinlemedim sizin gibi. Akıntı, gögüs agrısı, kasık ağrısı hepsini yaşadım ama malesef negatif sonuçlandı. İçini ferah tut ve belirti arama canımBayanlar bana cevap verin içim rahatlasın biraztransferin 4.günü bugün siz belirti yaşadınız mı yoksa belirti için erkenmi
Canım kiminde belirti var ama sonuç negatif kiminde tık yok ama sonucu pozitif. Yani inan bunun bi kuralı şartı yok. Benim de sadece beşinci gün birden kasiklarima bi ağrı girdi. Bir de ilgisi var mı bilmiyorum ama ateşim normalden biraz yüksekti onun dışında hiçbir farklı bir şey hissetmedim vücudumda. Sonucum pozitifBayanlar bana cevap verin içim rahatlasın biraz ☹transferin 4.günü bugün siz belirti yaşadınız mı yoksa belirti için erkenmi
Oh oh negüzel senin adına çok sevindim. Allahım kucağına almayı nasip etsin. Arkadaşım benimde göğüslerim damar damar ama transfer den öncede vardı. Sürekli uyku isteği. Bide afedersin işer gibi akıntı. Kiminde tutunma kanaması olmuş düşünüyom benim 4 gün oldu nie kanama yok. Ama herkeste olcak diye bişey yok.öyle işte arkadaşımyaCanım kiminde belirti var ama sonuç negatif kiminde tık yok ama sonucu pozitif. Yani inan bunun bi kuralı şartı yok. Benim de sadece beşinci gün birden kasiklarima bi ağrı girdi. Bir de ilgisi var mı bilmiyorum ama ateşim normalden biraz yüksekti onun dışında hiçbir farklı bir şey hissetmedim vücudumda. Sonucum pozitif
Biliyorum canım senide hep takip ettim o süre zarfında. Allahım sabır versin inşallah dondurulmuşun vardır o içine su serper.Belirti aramayın diyorlardı bende dinlemedim sizin gibi. Akıntı, gögüs agrısı, kasık ağrısı hepsini yaşadım ama malesef negatif sonuçlandı. İçini ferah tut ve belirti arama canım
Var çok şükür kalanlarla yola devamBiliyorum canım senide hep takip ettim o süre zarfında. Allahım sabır versin inşallah dondurulmuşun vardır o içine su serper.
Şu jel benim kapağını kırınca akıyor bayası hemen elimdeyken canım. Sen nasıl çare buldunBenim aslında naturel transferdi jel ve folik asit harici bişey kullanmıyordum iki gündür kanama olunca progestan yaptırıyor doktor 100 mg lık. İki gün üst üste oldum bugünkü durum belirleyecek
Dil tutunca akmaz dışarı diye dik tutuyordum ben. Yan mı tutulacak. OfBenim öyle olmuyor canım paketini aç aşşağa doğru salla sonra yan tut öyle kapağını aç dık tutma
Evet arkadaşım paketinden çıkardınDil tutunca akmaz dışarı diye dik tutuyordum ben. Yan mı tutulacak. Of