İlk 10 gün ben kullanmamıştım canım sadece estrofem 10 günden sonra progestan fitil ve iğne kullandım ama her doktorun farklı olabliyor tedavi süreciMerhabalar daha önce tedavi gören arkadaşlar beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Rahim dinlendirme sürecindeyim. 27-28 Temmuz gibi adet olacağım ve transferim olacak. Transferden önce günlük iğne kullanılıyor mu? Bayram tatiline denk geliyor. Ailelerimize söylemek istemiyoruz tedavi olduğumuzu. Günlük iğne kullanırsam anlarlar. Ona göre bayramdan önce gidip ziyaret edeceğiz ailelerimizi.
Kızlar dün kanamam kesilmişti . Şimdi yine geldi . Kafayı yicem ya .
Ya dünkü çok fazlaydı bugün Az önce gelmeye başladı bilmiyorum ne zman kesilir . Ben de yarın test yaptırıcam ama aklım çıkıyor tuvalete girdiğimde . Bir de iğne olmama rağmen . Anlamıyorum ya . Mutsuzluğun dibine vurdumçok mu kanıyor canım? sakin ol doktorunla görüşebildin mi? hamilelikte kanama sık görülüyor bende de pazartesi kanama vardı hemen acile gittim. test vs normal dendi. yarın da keseyi alttan göreceğim inş. benim kanama pazartesi akşam 7 de başladı salı uyandığımda bitmişti. moralini yüksek tut.
Ya dünkü çok fazlaydı bugün Az önce gelmeye başladı bilmiyorum ne zman kesilir . Ben de yarın test yaptırıcam ama aklım çıkıyor tuvalete girdiğimde . Bir de iğne olmama rağmen . Anlamıyorum ya . Mutsuzluğun dibine vurdum
Doktor iğne yaptırıp bekleyeceğiz Diyor . Test sonuçları önemli dio . Dün 187 ydi yarın vericem kan ama böyle diken üstünde ne bileyim . Bişey de yapmıyorum evdeyim yatıyorum geneldedün gittin mi doktora ya da konuştun mu? kanama ile ilgili bir şey söyledi mi ya da hcg baktılar mı dün?
Doktor iğne yaptırıp bekleyeceğiz Diyor . Test sonuçları önemli dio . Dün 187 ydi yarın vericem kan ama böyle diken üstünde ne bileyim . Bişey de yapmıyorum evdeyim yatıyorum genelde
Doktor iğne yaptırıp bekleyeceğiz Diyor . Test sonuçları önemli dio . Dün 187 ydi yarın vericem kan ama böyle diken üstünde ne bileyim . Bişey de yapmıyorum evdeyim yatıyorum genelde
Cok iyi anliyorum seni bende tam kesildi derken bianda taze regl kanamasi oldu 2 gun once.. dedim ki gitti herhalde beni birakti.. hemen acile gittim sukur benimle bebegim.. maalesef yatip dinlenmekten baska bir care yok tabi bide dua etmek.. icini ferah tutmaya calis ve dua et arkadasim..Doktor iğne yaptırıp bekleyeceğiz Diyor . Test sonuçları önemli dio . Dün 187 ydi yarın vericem kan ama böyle diken üstünde ne bileyim . Bişey de yapmıyorum evdeyim yatıyorum genelde
moralini yüksek tut. dinlen bolca. yarın inş ikiye katlayınca sıkıntın geçer canım. 350 gibi bir rakam bekliyorum senden hayırlısıyla
Teşekkür ederim inşallah . Ya bugün yaptırmak istedim doktorum bugünkü bi anlam ifade etmez dedi . Ama gel de zman geçir işte . Sakin kalmaya çalışıyorum ..gecmis olsun canim, insallah kolaylikla gecer biter kanaman..bazi hamilelerde olabiliyormus boyle kanamalar. Rabbim size bagislasin bebeginizi...bol bol dinlen
Elimizden gelen başka bir şey yok zaten . Birazdan iğne yaptırmaya gideceğim . İçim rahat değil hiç . Ama yapacak da bir şey yok maalesef . Bana dua edin nolur bebeğim benimle olsun ..Cok iyi anliyorum seni bende tam kesildi derken bianda taze regl kanamasi oldu 2 gun once.. dedim ki gitti herhalde beni birakti.. hemen acile gittim sukur benimle bebegim.. maalesef yatip dinlenmekten baska bir care yok tabi bide dua etmek.. icini ferah tutmaya calis ve dua et arkadasim..
Teşekkür ederim inşallah . Ya bugün yaptırmak istedim doktorum bugünkü bi anlam ifade etmez dedi . Ama gel de zman geçir işte . Sakin kalmaya çalışıyorum ..
aynen sakin kal, ben de cok sabirsizim, hemen gorelim, testleri tekrar yapalim modundaydim.doktorum da beni uyarmisti, su an ne sen ne biz birsey yapamayiz, hamilelik bi surec ve bu sureci vicudun yonetecek...sabirla beklicez, gebelignin iyi olacagini dusun, sen vicudana guven, herseyde kotu dusunme diye...beklemek cok zor ama bol bol dua et...hepimizde var bu kaygilar, huzursuzluklar...boylede gecicek galiba hamilelik sureci..insallah saglicakla kavusur hepimiz
Keşke hiç yaşamasak şu kanamaları .. zaten çok zor yollardan geçiyoruz bu anı yaşayana kadar . Rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip erken sağlıklı da hamilelik geçirmeyi nasip etsin ..Umutsuzluğa kapılma burada da bir çok kişide kanama oldu, belki ileride yine olacak. O psikoloji çok kötü. Pazartesi test sonucumu alana kadar kafamdan olumsuz bir sürü mesaj geçti neyse ki test gelince rahatladım. İnş bu kanamalarda bitecek zamanı gelince.
Merhaba canim azonce okudum da yasadiklarini umarim karistirmiyorumdur cunku deli gibi forum okuyorum. Galiba adetinden once kirmizi kanama yasamissin bende adetime 8 gun kala taze kan seklinde kanama yasadim ve iki gun surdu kimyasal gebelikmi yasiyorum dedim test yaptim negatif cikti beni bilgilendirirmisin neler yasadin.Kizlar sonucum geldi ❤ transferin 11.gunu hcg 835
Canim kusura bakma keşke yardımcı olabilsem fakat o ben değildim karıştırdın sanırım.Merhaba canim azonce okudum da yasadiklarini umarim karistirmiyorumdur cunku deli gibi forum okuyorum. Galiba adetinden once kirmizi kanama yasamissin bende adetime 8 gun kala taze kan seklinde kanama yasadim ve iki gun surdu kimyasal gebelikmi yasiyorum dedim test yaptim negatif cikti beni bilgilendirirmisin neler yasadin.
Kusura bakma canim karistirdim galiba cok tesekkurlerCanim kusura bakma keşke yardımcı olabilsem fakat o ben değildim karıştırdın sanırım.