- 1 Ocak 2020
- 619
- 797
Merhaba canım öncelikle tedavin hayırlı olsun en kısa sürede evladını sağlıkla al kucağına inşallah. Herkesin tedavisine özgü ilaçları fakat doktorun kan sulandırıcı iğne falan vermezse transfer öncesi herhangi bir iğne kullanman gerekmiyor ama yine de en net cevabı doktorun verirMerhabalar daha önce tedavi gören arkadaşlar beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Rahim dinlendirme sürecindeyim. 27-28 Temmuz gibi adet olacağım ve transferim olacak. Transferden önce günlük iğne kullanılıyor mu? Bayram tatiline denk geliyor. Ailelerimize söylemek istemiyoruz tedavi olduğumuzu. Günlük iğne kullanırsam anlarlar. Ona göre bayramdan önce gidip ziyaret edeceğiz ailelerimizi.
Canım benimde 20 sinde transferim var .Bugünden itibaren Progestan kullanmaya başladım ama göbekten .Yani hastaneye gitmeden kendin yapıyorsun ve kimse anlamaz .Merhabalar daha önce tedavi gören arkadaşlar beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Rahim dinlendirme sürecindeyim. 27-28 Temmuz gibi adet olacağım ve transferim olacak. Transferden önce günlük iğne kullanılıyor mu? Bayram tatiline denk geliyor. Ailelerimize söylemek istemiyoruz tedavi olduğumuzu. Günlük iğne kullanırsam anlarlar. Ona göre bayramdan önce gidip ziyaret edeceğiz ailelerimizi.
Bende de öyle oldu sıkıntı etme geçer inşallah canım
Canimm rahat ol insallah oluruna birak cok dua et, insallah bebegin seninledirKızlar bende beşinci gündeyim geçmiyor günler
Amin canım benim dün aksam nefesimi kesecek şekilde batmalarım agrım oldu birde boyle baskı yapıyordu hala ayaga kalkınca oluyor lekede geldı kir gibiBenim sukur lekelenmem kesildi bugun, o taraf cok cok daha iyi ama ciddi kabizligim ve asiri otesi mide bulantim var.. ve gozum devamli yatakta.. malum evden calisiyorum ben mesai bitsede yatsam diye bekliyorum suanda resmenallahim insallah bu sefer yuzumuze guler
Cok uzuldum canım inşallah atlatıcaz saglıcakla bu gunleriArkadaslar iyi geceler, az once acilden geldik ve maalesef ciddi kanamam oldu saat 10 gibi.. doktorumu aradin acile yonlendirdi. Sukur bebek yerinde, kalp atisini da duyduk ancak istirahat etmek zorundaymisim, kanama demek dusuk riski demekmis ve bu kadar sık olmasi da hos degilmis.. oksapari da kes dedi, yarin itibari ile onu da birakicam.. dua ediyorum hepimize, icinde de kendime.. bitsin su kanamalarimiz ve biraz keyfini cikaralim istiyorum normal kadinlar gibi.. Allah hepimizin yardimcisi olsun..
İnşallah canım belirti aramamak için uğraş bulmaya çalışıyorumCanimm rahat ol insallah oluruna birak cok dua et, insallah bebegin seninledir
Oo maşallah artış cosmuş 2transfer mi oldu. Ne gun cagırdı doktor kuzumMerhaba kızlar 30 haziranda transferim yapıldı ve 9 temmuz da pozitif haberini aldık çok şükürilk değerim 170 iki gün sonra 495 ve 4 gün sonra 2638 nasıl gidiyor sizce
Ugras ne buluyorsunuz bu surecte cok lazım banaİnşallah canım belirti aramamak için uğraş bulmaya çalışıyorum
kitap okuyorum Tess gerritsen çok iyi bir solukta bitiyor kitapları. Mandala terapi kitabı aldım sürekli boyuyorum ve memleketiime geldim ailemle daha iyi geçiyor ve puzzle :)beş gün kolayca geçtiUgras ne buluyorsunuz bu surecte cok lazım banazaman gecmior
Ay ne guzel. Transferden cıkınca mı memlekete gittin hemen kaç saatti ki. Ben de gitsem iyi olur du da iğneler var korktum orada hastane felan uzak diye. Şanslısınkitap okuyorum Tess gerritsen çok iyi bir solukta bitiyor kitapları. Mandala terapi kitabı aldım sürekli boyuyorum ve memleketiime geldim ailemle daha iyi geçiyor ve puzzle :)beş gün kolayca geçti
Ben de netflixden birşeyler bulmaya çalışıyorum yoksa tvde birsey yok. Ama Netflixde +18 cokkitap okuyorum Tess gerritsen çok iyi bir solukta bitiyor kitapları. Mandala terapi kitabı aldım sürekli boyuyorum ve memleketiime geldim ailemle daha iyi geçiyor ve puzzle :)beş gün kolayca geçti
Evet 2 transferOo maşallah artış cosmuş 2transfer mi oldu. Ne gun cagırdı doktor kuzum