Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Kızlar bugün saat 2 de transferim var. Dualarınızda bana da yer verin 🙏🙏 Allahın izniyle bebeğimi alıp geleyim ve Bnmle olsun.
Bugün transfer olacak arkadaşlar varsa bol şans, şimdiden hayırlısı olsun 🙏🙏
Çok kolay oluyor cnm korkma .çok su içme sonra beklerken rahat edersin.Herşey yolunda gider inşallah🤲

Kızlar bugün saat 2 de transferim var. Dualarınızda bana da yer verin 🙏🙏 Allahın izniyle bebeğimi alıp geleyim ve Bnmle olsun.
Rabbim çok güzel gecirmeni nasip etsin hayırlısı ile bebisini al gel 🤲çok su içme sonra çok sıkılışıyorsun zorlanma

Canım hayırlısı olsun inşallah bebeklerini al gel 🙏🏻🙏🏻

Kızlar transfer sonrası ara ara karnimda ve kasıklarimda siskinlik ve hafif agrı hissediyorum sizde de oluyor mu yoksa benim ki psikolojik mi diye merak ettim😊

Kızlar transfer sonrası ara ara karnimda ve kasıklarimda siskinlik ve hafif agrı hissediyorum sizde de oluyor mu yoksa benim ki psikolojik mi diye merak ettim😊
O gun benimde olmustu bayagi sisti midem karnim ama ertesi gun normalim ya gaz olustu heralde stresten yada islemlerden :-)
Biz 3 müz 8 haziranda olduk dimi kızlar :) benim de dün kasık ağrım vardı ama bugün iyiyim baya akıntım var sizde de var mı? Benim de çok gazım var 😂

X