Bende 3 hazirann bugün erken gebelik deneyecektim vazgeçtim çıkmaz diye düşğndümAynı gün transfer olmuşuzbende bugün kan verdim öğleye çıkar erken oldu ama tutmuşsa belli olur
Yazarım inşallah canımHayırlı haberler alın inşallah mutlaka sonucu aldığınızda yazar mısınız
Benimki tam çılgınlık canım bu defa çok rahatım onun vermiş olduğu cesaret sanırımBende 3 hazirann bugün erken gebelik deneyecektim vazgeçtim çıkmaz diye düşğndüm
Normalde 14 u test günümBende 3 hazirann bugün erken gebelik deneyecektim vazgeçtim çıkmaz diye düşğndüm
Kaçıncı gun embriyosuydu canım senin bana test günü 12si demişlerdiNormalde 14 u test günüm
6. Gün canımKaçıncı gun embriyosuydu canım senin bana test günü 12si demişlerdi
Cok heyecanli ciktimi sonuc :)6. Gün canım
Yok canım daha çıkmadıCok heyecanli ciktimi sonuc :)
Merakla bekliyoruzYok canım daha çıkmadıbende heyecan yaptım 12 den sonra çıkar aile hekimliginde verdim
İnşallah hepimiz mutlu oluruz canlarımMerakla bekliyoruz
Çok kolay oluyor cnm korkma .çok su içme sonra beklerken rahat edersin.Herşey yolunda gider inşallahKızlar bugün saat 2 de transferim var. Dualarınızda bana da yer verinAllahın izniyle bebeğimi alıp geleyim ve Bnmle olsun.
Bugün transfer olacak arkadaşlar varsa bol şans, şimdiden hayırlısı olsun
Rabbim yüzünü güldürsün canım inşallah tutunsunlarKızlar bugün saat 2 de transferim var. Dualarınızda bana da yer verinAllahın izniyle bebeğimi alıp geleyim ve Bnmle olsun.
Rabbim çok güzel gecirmeni nasip etsin hayırlısı ile bebisini al gelKızlar bugün saat 2 de transferim var. Dualarınızda bana da yer verinAllahın izniyle bebeğimi alıp geleyim ve Bnmle olsun.
Canım hayırlısı olsun inşallah bebeklerini al gelKızlar bugün saat 2 de transferim var. Dualarınızda bana da yer verinAllahın izniyle bebeğimi alıp geleyim ve Bnmle olsun.
Hadi Allah isini rast gidersin canım. Bebegini alip gelKızlar bugün saat 2 de transferim var. Dualarınızda bana da yer verinAllahın izniyle bebeğimi alıp geleyim ve Bnmle olsun.
O gun benimde olmustu bayagi sisti midem karnim ama ertesi gun normalim ya gaz olustu heralde stresten yada islemlerdenKızlar transfer sonrası ara ara karnimda ve kasıklarimda siskinlik ve hafif agrı hissediyorum sizde de oluyor mu yoksa benim ki psikolojik mi diye merak ettim
Kızlar transfer sonrası ara ara karnimda ve kasıklarimda siskinlik ve hafif agrı hissediyorum sizde de oluyor mu yoksa benim ki psikolojik mi diye merak ettim
Biz 3 müz 8 haziranda olduk dimi kızlar :) benim de dün kasık ağrım vardı ama bugün iyiyim baya akıntım var sizde de var mı? Benim de çok gazım varO gun benimde olmustu bayagi sisti midem karnim ama ertesi gun normalim ya gaz olustu heralde stresten yada islemlerden