Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Kızlar bugün saat 2 de transferim var. Dualarınızda bana da yer verin Allahın izniyle bebeğimi alıp geleyim ve Bnmle olsun.
Bugün transfer olacak arkadaşlar varsa bol şans, şimdiden hayırlısı olsun
Çok kolay oluyor cnm korkma .çok su içme sonra beklerken rahat edersin.Herşey yolunda gider inşallah

Kızlar bugün saat 2 de transferim var. Dualarınızda bana da yer verin Allahın izniyle bebeğimi alıp geleyim ve Bnmle olsun.
Rabbim çok güzel gecirmeni nasip etsin hayırlısı ile bebisini al gel çok su içme sonra çok sıkılışıyorsun zorlanma

Canım hayırlısı olsun inşallah bebeklerini al gel

Kızlar transfer sonrası ara ara karnimda ve kasıklarimda siskinlik ve hafif agrı hissediyorum sizde de oluyor mu yoksa benim ki psikolojik mi diye merak ettim

Kızlar transfer sonrası ara ara karnimda ve kasıklarimda siskinlik ve hafif agrı hissediyorum sizde de oluyor mu yoksa benim ki psikolojik mi diye merak ettim
O gun benimde olmustu bayagi sisti midem karnim ama ertesi gun normalim ya gaz olustu heralde stresten yada islemlerden
Biz 3 müz 8 haziranda olduk dimi kızlar :) benim de dün kasık ağrım vardı ama bugün iyiyim baya akıntım var sizde de var mı? Benim de çok gazım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…