Haziranda embriyo transfer yapacaklar

bende de aynı durum oldu kan testim pozitif kanama oldu keseyi henüz göremedikleri için tekrar kan testi istedilir değerim artmış
Ben de perşembe vereceğim tekrar
aayyy canım gözün aydın çok sevindim sonucuna sağlıkla kucağına alırsın inşallah. önemli birşey değildir umarım burada birçok arkadaşında oldu.hastaneye yazsaydın hemen benimde çok küçük bir kanamam olmuştu hemşire aktif bir kanama değilse telaşlanmayın normal demişti.
çok teşekkür ederim aradım sabah çamaşırımı komple batırdı o derece gelmişti az önce şu meşhur iğnelerden ben de oldum bakalım hayırlısı
Pozitif olmasına çok sevindim canım hiç korkma bi çoğumuzun kanaması oldu bende dahil sürekli yat kalkma ayaklarını yüksekte tutmaya çalış doktorunu ara sana iğne söyleyebilirler bende de aynı şekilde oldu direk aradım doktoru iğne söyledi 2 ampul vuruldum ilk günde kesti şükür
benim bi geldi bi gelmedi en son iğneye giderken kesilmişti inşallah canım ya böyle hayat geçer mi her tuvalete gidiş korku filmi

benim bi geldi bi gelmedi en son iğneye giderken kesilmişti inşallah canım ya böyle hayat geçer mi her tuvalete gidiş korku filmi
[/QUOTE]
Bende de öyle oldu sıkıntı etme geçer inşallah canım

[/QUOTE]
İnşallah . Bu sayfada çoğu kişi yaşamış . Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin . Benim ilk gebeliğimde De Olmuştu Kanama onun için o günleri hatırladım hep Kabus gibi sonu da iyi olmadı . 9 ay kanaması olup sağlıkla doğuran çok kişi de var .Rabbim bir Daha hiç birimize yaşatmasın . Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah .

İnşallah . Bu sayfada çoğu kişi yaşamış . Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin . Benim ilk gebeliğimde De Olmuştu Kanama onun için o günleri hatırladım hep Kabus gibi sonu da iyi olmadı . 9 ay kanaması olup sağlıkla doğuran çok kişi de var .Rabbim bir Daha hiç birimize yaşatmasın . Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah .
[/QUOTE]
Amin inşallah canım benim içerde kanama alanı daha duruyor keseden büyük bide varsa yiyeceği ekmeği Rabbim yaşatır yoksa da diyecek bişeyim yok 2 hafta sonraya randevu verdi doktor inşallah kanama azalmış olur

Amin inşallah canım benim içerde kanama alanı daha duruyor keseden büyük bide varsa yiyeceği ekmeği Rabbim yaşatır yoksa da diyecek bişeyim yok 2 hafta sonraya randevu verdi doktor inşallah kanama azalmış olur
[/QUOTE]
Aslında işin gerçeği o da işte insan bazen bunu unutuyor . İnşallah geçer ve bir daha da hiç yaşamazsın

Aslında işin gerçeği o da işte insan bazen bunu unutuyor . İnşallah geçer ve bir daha da hiç yaşamazsın
[/QUOTE]
İnşallah Allahım yardım etsin hepimize bu zor zamanlarda

Kızlar benim de tansiyon bi türlü düşmüyor ya 13 e 9 dolanıyorum kalbim de 120 lerde doktorum tansiyon yükselmesine normal demişti ama yani iyi bisey de değil ve ne yaptıysam kâr etmiyor acaba bu yaptırdığımız iğneler mi tetikliyor diyorum siz de de tansiyon sikintiai yasayan var mi

Kızlar benim de tansiyon bi türlü düşmüyor ya 13 e 9 dolanıyorum kalbim de 120 lerde doktorum tansiyon yükselmesine normal demişti ama yani iyi bisey de değil ve ne yaptıysam kâr etmiyor acaba bu yaptırdığımız iğneler mi tetikliyor diyorum siz de de tansiyon sikintiai yasayan var mi
Benimde nefesim yetmiyor gibi oluyor. Biraz yürüyeyim diyorum nefes nefese kalıyorum. İlaçlar yapıyor canım

gecmis olsun canim, daha once tansiyonla ilgili bisey olmus muydu? Hamilelik ile mi cikti?

Ne gibi belirtiler yaşadınız. Biraz saçma ama benim 2 gün oldu transfer olalı belirti arıyom 😃

canim ben ilk hamilelik ihtimalini yumurtlama testlerinden anladim, transferden sonra 2.gun ve sonrasinda her sabah elimde kalan yumurtlama testlerini kullandim. 2. gun cok hafif bi cizgi vardi, 3. gun biraz koyulasti, 4. gun kontrol ile ayni koyuluktaydi, 5. gun direk pozitif cikti. sonra cesaretimi toplayip hamilelik testi yaptim, pozitif cikti net bi sekilde. beklemedigim icin cok sasirdim, erken cikmisti, ama bunyeden bunye cok fark edebiliyor. bu arada 3.gunun aksami silince cok cok acik pembe bi akinti oldu, cok dikkat etmesem fark edilmeyecek kadar acik renkti. o da benim icin en net belirtiydi, benim hic olmazdi normalde. diger seyler huyku hali falan 6-7.gun basladi. Insallah guzel sonuc alirsin. :KK200: :nazar:

Son düzenleme:
[/QUOTE]
Doktorunu bilgilendirin mi canım ne dedi
bilgilendirdim canım progesteron (25mgx2) inin yerine 50 mg kalçadan vurul dedi perşembe günüde vajinal muayeneyle keseyi görmek için gideceğim ben hamile kalınca rahatlarız dedim ama işin içine girince bin türlü şey çıkıyor o_O o_O

Ne gibi belirtiler yaşadınız. Biraz saçma ama benim 2 gün oldu transfer olalı belirti arıyom 😃
göğsümün kahverengi renginin olduğu yerde kabarcıklar oldu, siyah akıntı geldi, sabah aç karnına midem bulanıyormuş gibi oldu , kasıklarıma kramplar girmişti canım herkesin belirtileri farklıdır tabi:KK66:

X