ben kullandım sıkıntı olmadı
Merhaba pozitif mi sonuçlandı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kullandım sıkıntı olmadı
evet şükür kan testinde 1105 i gördümMerhaba pozitif mi sonuçlandı
Ben de perşembe vereceğim tekrarbende de aynı durum oldu kan testim pozitif kanama oldu keseyi henüz göremedikleri için tekrar kan testi istedilir değerim artmış
çok teşekkür ederim aradım sabah çamaşırımı komple batırdı o derece gelmişti az önce şu meşhur iğnelerden ben de oldum bakalım hayırlısıaayyy canım gözün aydın çok sevindim sonucuna sağlıkla kucağına alırsın inşallah. önemli birşey değildir umarım burada birçok arkadaşında oldu.hastaneye yazsaydın hemen benimde çok küçük bir kanamam olmuştu hemşire aktif bir kanama değilse telaşlanmayın normal demişti.
benim bi geldi bi gelmedi en son iğneye giderken kesilmişti inşallah canım ya böyle hayat geçer mi her tuvalete gidiş korku filmiPozitif olmasına çok sevindim canım hiç korkma bi çoğumuzun kanaması oldu bende dahil sürekli yat kalkma ayaklarını yüksekte tutmaya çalış doktorunu ara sana iğne söyleyebilirler bende de aynı şekilde oldu direk aradım doktoru iğne söyledi 2 ampul vuruldum ilk günde kesti şükür
Bende de öyle oldu sıkıntı etme geçer inşallah canımbenim bi geldi bi gelmedi en son iğneye giderken kesilmişti inşallah canım ya böyle hayat geçer mi her tuvalete gidiş korku filmi
İnşallah . Bu sayfada çoğu kişi yaşamış . Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin . Benim ilk gebeliğimde De Olmuştu Kanama onun için o günleri hatırladım hep Kabus gibi sonu da iyi olmadı . 9 ay kanaması olup sağlıkla doğuran çok kişi de var .Rabbim bir Daha hiç birimize yaşatmasın . Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah .Bende de öyle oldu sıkıntı etme geçer inşallah canım
Amin inşallah canım benim içerde kanama alanı daha duruyor keseden büyük bide varsa yiyeceği ekmeği Rabbim yaşatır yoksa da diyecek bişeyim yok 2 hafta sonraya randevu verdi doktor inşallah kanama azalmış olurİnşallah . Bu sayfada çoğu kişi yaşamış . Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin . Benim ilk gebeliğimde De Olmuştu Kanama onun için o günleri hatırladım hep Kabus gibi sonu da iyi olmadı . 9 ay kanaması olup sağlıkla doğuran çok kişi de var .Rabbim bir Daha hiç birimize yaşatmasın . Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah .
Aslında işin gerçeği o da işte insan bazen bunu unutuyor . İnşallah geçer ve bir daha da hiç yaşamazsınAmin inşallah canım benim içerde kanama alanı daha duruyor keseden büyük bide varsa yiyeceği ekmeği Rabbim yaşatır yoksa da diyecek bişeyim yok 2 hafta sonraya randevu verdi doktor inşallah kanama azalmış olur
Ne gibi belirtiler yaşadınız. Biraz saçma ama benim 2 gün oldu transfer olalı belirti arıyomevet şükür kan testinde 1105 i gördüm
Doktorunu bilgilendirin mi canım ne dedidün kanama bende de oldu 1 normal pedi doldurdu
Benimde nefesim yetmiyor gibi oluyor. Biraz yürüyeyim diyorum nefes nefese kalıyorum. İlaçlar yapıyor canımKızlar benim de tansiyon bi türlü düşmüyor ya 13 e 9 dolanıyorum kalbim de 120 lerde doktorum tansiyon yükselmesine normal demişti ama yani iyi bisey de değil ve ne yaptıysam kâr etmiyor acaba bu yaptırdığımız iğneler mi tetikliyor diyorum siz de de tansiyon sikintiai yasayan var mi
Kızlar benim de tansiyon bi türlü düşmüyor ya 13 e 9 dolanıyorum kalbim de 120 lerde doktorum tansiyon yükselmesine normal demişti ama yani iyi bisey de değil ve ne yaptıysam kâr etmiyor acaba bu yaptırdığımız iğneler mi tetikliyor diyorum siz de de tansiyon sikintiai yasayan var mi
Ne gibi belirtiler yaşadınız. Biraz saçma ama benim 2 gün oldu transfer olalı belirti arıyom
Bende de öyle oldu sıkıntı etme geçer inşallah canımbenim bi geldi bi gelmedi en son iğneye giderken kesilmişti inşallah canım ya böyle hayat geçer mi her tuvalete gidiş korku filmi
bilgilendirdim canım progesteron (25mgx2) inin yerine 50 mg kalçadan vurul dedi perşembe günüde vajinal muayeneyle keseyi görmek için gideceğim ben hamile kalınca rahatlarız dedim ama işin içine girince bin türlü şey çıkıyorDoktorunu bilgilendirin mi canım ne dedi
vallahi tüp bebek anne adayıyız diye mi ya bütün bunlarBu nasil işti bi toparlayamadık bi stres bi korku Allah sonumuzu hayra çıkarsın insallah
göğsümün kahverengi renginin olduğu yerde kabarcıklar oldu, siyah akıntı geldi, sabah aç karnına midem bulanıyormuş gibi oldu , kasıklarıma kramplar girmişti canım herkesin belirtileri farklıdır tabiNe gibi belirtiler yaşadınız. Biraz saçma ama benim 2 gün oldu transfer olalı belirti arıyom
Yok kuzum genelde çok nadir yükselirdi ama böyle olunca dedim genel yan etkilerden mi acabagecmis olsun canim, daha once tansiyonla ilgili bisey olmus muydu? Hamilelik ile mi cikti?