Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Allah korur meleğini canım bol bol dinlen. Bebeğin sana kıyak yapıyor şimdiden , annesini dinlendiriyor

İnşallah canım Allahım isteyen herkese versin.. biz izmirdeyiz İstanbul zor olacak ama bakalım bi çaresi bulunur belki..
Mesafe elbette biraz sıkıntı ama aşılır sonu güzel olsun yeterki çok olmasa da biz de 2 saat kadar yol gidiyoruz kliniğe ulaşmak için

Merhaba arkadaşlar, cuma günü sağlık ocağında verdiğim tahliller hala e nabızda görünmüyor. Sizce normal mi böyle bi gecikme olması?

nasil oldun canim? Cikti mi kan sonucun?
bugünlük iyim ama inan diken üstündeyim canım kan testi sonucum 1105 devlet hastanesinde de 4 saaat bekledik vallahi dün gecem nasıl geçti anlamadım perşembe günü de vajinal ultrasonla keseyi görmek için doktorum çağırdı bende durumlar böyle kızlar ilk 3 ay tüp bebek tedavilerinde kanama sık olabiliyormuş

dün kanama bende de oldu 1 normal pedi doldurdu

oh masallah degerin guzel artmis canim, ager calisiyorsan rapor al, dinlen. insallah bunla gecmis olur, saglicakla alirsin kucagina

Kızlar merhaba benim de bugün 9. Günüm sonucumu aldım pozitif ama sabahtan beri kanamam var . İlk başta kırmızıydı sonra kahveye döndü şimdi bi kere kırmızı geldi onun harici kahve Geliyor bazen de hiç gelmiyor . Ay sonucuma sevinemedim ya

bende de aynı durum oldu kan testim pozitif kanama oldu keseyi henüz göremedikleri için tekrar kan testi istedilir değerim artmış

aayyy canım gözün aydın çok sevindim sonucuna sağlıkla kucağına alırsın inşallah. önemli birşey değildir umarım burada birçok arkadaşında oldu.hastaneye yazsaydın hemen benimde çok küçük bir kanamam olmuştu hemşire aktif bir kanama değilse telaşlanmayın normal demişti.

Pozitif olmasına çok sevindim canım hiç korkma bi çoğumuzun kanaması oldu bende dahil sürekli yat kalkma ayaklarını yüksekte tutmaya çalış doktorunu ara sana iğne söyleyebilirler bende de aynı şekilde oldu direk aradım doktoru iğne söyledi 2 ampul vuruldum ilk günde kesti şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…