Canim sakin ol benimde dun olmustu bugun hic bisey yok doktorunu aradin mi ben hemen crinone jel yaptim prolutex vurdum gobekten yerlesme kanamasi olabilir dedi doktorumkızlar bende hafif kanama oldu çok kötüyüm
Bende okudukca korkmustum hatta bi sure girip bakmasam mi falan dedim kendime ama iste olacaksa oluyor sonu iyi olsun insallah hicbirimiz uzulmeyelim rabbim mucizesini bizden esirgemesinya burda okudukca ben de korkmaya basladim. evde dinleniyorsunuz degil mi? . ben yataktan sadece yemek icin cikiyorum, belki o da yanlis ama doktorumda bana evde gecirceksin bugunleri, yatmak zorunda degilsin ama ev istirahati ile gececek dedi.
Bende okudukca korkmustum hatta bi sure girip bakmasam mi falan dedim kendime ama iste olacaksa oluyor sonu iyi olsun insallah hicbirimiz uzulmeyelim rabbim mucizesini bizden esirgemesin
Tamam kotu dusunmuyoruz bak hepimizin basina geldi, insallah bisi olmicak.. bebeklerimiz bizden daha guclu.. ne renk kanaman? Bisi yaptin da mi oldu yoksa bianda mi? Benim mesela yuruyuo geldikten sonra olmustu canim. Biliyorum cok zor beni de birda sagolsun arkadaslar sakinlestirmisti, sakin kalmaya ve iyi dusunmeye caliskızlar bende hafif kanama oldu çok kötüyüm
Çalışanlar için cok zor yatmak. Bide raporu sorun ediyor doktorlar vermiyorlar sanki kolay hamile kalıyoruz. Çekenin halinden çeken anlar. Burada bu süreçte hem çalışan hem de hamile olanlar var mı acaba
Ay ne güzel. Evden calısma bide harika.haklisin, cok zor calisirken....ben normalde calisiyorum, ama yillik izindeyim su an, insallah 9-10.haftaya kadar da evde olucam, belki arada giderim bir kac saatlik. Sonrasi mumkun olursa evden calisicam..
daha netlesmedi canim ama virusten dolayi evden calisma ihtimali yuksek dediler, insallah oyle olurAy ne güzel. Evden calısma bide harika.
Aynen Amerika sıkıntı demi. Şimdi bile orada sayılar yüksek hastaneye felan iyi gidiyorsunuz. Gecen Bi arkadasım hamileydş amerikada dogum bile yaptı. Biz burda bile korkuyoruz size de bize de Allah kolaylık versin. Eylül ekim gibi buradada artar diyorlar. İnşalah hamilelere rapor verirlerdaha netlesmedi canim ama virusten dolayi evden calisma ihtimali yuksek dediler, insallah oyle olur
Anladım kuzum sağol2 tane vuruyorum canim
Eğer prolutex kullanırsam 4 ilacı aynı anda vurmam gerekiyormus 100 mg vurmuş olmak içinBen gunde 1prolutex kullaniyorum
Aynen Amerika sıkıntı demi. Şimdi bile orada sayılar yüksek hastaneye felan iyi gidiyorsunuz. Gecen Bi arkadasım hamileydş amerikada dogum bile yaptı. Biz burda bile korkuyoruz size de bize de Allah kolaylık versin. Eylül ekim gibi buradada artar diyorlar. İnşalah hamilelere rapor verirler
Bende çalışıyorum ama ofisteyim rahat diye ne rapor nede izin kullandım. Cuma günü ultrason var hayırlısıyla bir netlessin artik duruma göre bende izine ayrilicam nasil olsa bu sene pandemi yuzunden bide durumumdan dolayı tatilde yapmıyoruz bari dinlenirim evdeÇalışanlar için cok zor yatmak. Bide raporu sorun ediyor doktorlar vermiyorlar sanki kolay hamile kalıyoruz. Çekenin halinden çeken anlar. Burada bu süreçte hem çalışan hem de hamile olanlar var mı acaba
Tek embriyo transferi oldu canım. Çoğul olması mümkün olmayacak kadar az bir ihtimal bu yüzden . İnşallah önemli birşey değildir. Burada okuyorum kasık ağrısı ve lekelenme olursa düşük falan diye. Sonra off okumasaydım keşke diyorum.Uzulme kuzum insallah bisey olmaz belki coğul gebelik yasiosundur her vücut farkli tepki verio benimde tramsferin7.gunu kahve rengi akintim olmustu ilk dr.a gittim bisey ifade etmio demisti sonra iki tane kese gorundu benim ikinci kese kayboldu ama sende oyle olmaz insallah bence suan yasadigin kanama onemli bi sorun degildir gecer bol bol su tüket
Arkadaslar iyi geceler, az once acilden geldik ve maalesef ciddi kanamam oldu saat 10 gibi.. doktorumu aradin acile yonlendirdi. Sukur bebek yerinde, kalp atisini da duyduk ancak istirahat etmek zorundaymisim, kanama demek dusuk riski demekmis ve bu kadar sık olmasi da hos degilmis.. oksapari da kes dedi, yarin itibari ile onu da birakicam.. dua ediyorum hepimize, icinde de kendime.. bitsin su kanamalarimiz ve biraz keyfini cikaralim istiyorum normal kadinlar gibi.. Allah hepimizin yardimcisi olsun..
Çalışanlar için cok zor yatmak. Bide raporu sorun ediyor doktorlar vermiyorlar sanki kolay hamile kalıyoruz. Çekenin halinden çeken anlar. Burada bu süreçte hem çalışan hem de hamile olanlar var mı acaba
işe gidiyorum bu tarz kanamalar olabiliyormuş ama insan korkuyor kan testi yaptırdım 4 saattir hastanedeyim mahvoldum inan daha keseyi bile görmedik yahu ne zor işmişya burda okudukca ben de korkmaya basladim. evde dinleniyorsunuz degil mi? . ben yataktan sadece yemek icin cikiyorum, belki o da yanlis ama doktorumda bana evde gecirceksin bugunleri, yatmak zorunda degilsin ama ev istirahati ile gececek dedi.
bi anda oldu ilk önce siyah pıhtı geldi sonra kanama adet günümden de 2 gün geçmişti 4 saattir hastanedeyim kan testi sonucunu çıkmasını bekledim çok yoruldum inanTamam kotu dusunmuyoruz bak hepimizin basina geldi, insallah bisi olmicak.. bebeklerimiz bizden daha guclu.. ne renk kanaman? Bisi yaptin da mi oldu yoksa bianda mi? Benim mesela yuruyuo geldikten sonra olmustu canim. Biliyorum cok zor beni de birda sagolsun arkadaslar sakinlestirmisti, sakin kalmaya ve iyi dusunmeye calis❤
Ama hersey nasip .Bebisinin vakti varmiş henuz demek kiYeni sonucum da 0.17 çıktı. Kesin yok yanibenim ilk denememdi inşallah 2. De olur. İlk denemesi tutmayan arkadaşlar size nedeni konusunda bilgi verildi mi? Ne gibi açıklama yaptılar?
Günaydın canım bende takipteyim kasık ağrısı olan lekelenme olan tutmuyor bazı bazı ama hiç bir belirtisi olmayanında tutmadı burda. İlaçlarını düzenli kullan Allahın izniyle nasipse tutucakTek embriyo transferi oldu canım. Çoğul olması mümkün olmayacak kadar az bir ihtimal bu yüzden . İnşallah önemli birşey değildir. Burada okuyorum kasık ağrısı ve lekelenme olursa düşük falan diye. Sonra off okumasaydım keşke diyorum.inşallah kötü birşey yoktur. Allahım evlatlarımıza kavuşmayı onları kucağıma aldığımız günleri görmeyi nasip etsin.