Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Cnm ben 8.haftamdayım kese bebek kalp atışı hepsini gördük ve doktorum ilaçlara devam dedi. Bu ilaç kullanımı sanırım doktordan doktora değişiyor. Bi arkadaşın hemen kesmişti ilaçları. Galiba bnm doktorum 12.haftaya kadar kullandıracak. Cuma randevum var unutmazsam soracağım bende.

Bana 12.haftaya kadar yani 3 aylık olana kadar içilecek dediler. Kan sulandırıcı iğne prolutex iğne Estrofem vajınal jel ve vajinal fitil. Evden cıkamıorum ilaçları unuturum sırasını diye. İnşalah sag salim saglıkla kavusuruz evlatlara

cok ilginc ya bu doktorlarin hesaplari. o zaman ben turk doktorlarina gore 8. haftadayim, amerikadakilarina gore 6. hafta ..tahminim kullanilan ilac ve transfer gunleri cok farkli
özellikle tüp bebek olduğunu söyledim sekereter de doktor bey tüp bebek tedavilerinde de bu şekilde hesaplıyor dedi normal gebeliktede zaten 2 hafta fazladan oluyor mantıken

özellikle tüp bebek olduğunu söyledim sekereter de doktor bey tüp bebek tedavilerinde de bu şekilde hesaplıyor dedi normal gebeliktede zaten 2 hafta fazladan oluyor mantıken

yok canim emin senin dedigin gibidir, turkiyede kullanilan ilac ve surec amerikadakilerden farkli, o yuzden bu 2 hafta yumurta baskilama ilaclari kullandim, fark o yuzden tahminim. turkiyede dahaerken transfer gunu,burda en az 2 hafta daha uzun.

benim amerikada tedavi olsam da turk bi prof la calisiyorum, o da bana anlatirken senin trde kullandigin gibi bi surec olmayacak, ben daha farkli bi surec kullaniyorum, sansi artiriyor demisti. benim ilk tedavim Bahceci de olmustu, cok buyuk bi hayal kirikligi yasadim, bayan bi doktor vardi adini unuttum o takip etmisti...neyse doktoruma da anlattigimda Bahceci benim ogrencimdi turkiyede hocayken demisti, sonra neden farkli bi yontem izleyecegimizi anlatti. fark o yuzden yani... amerikada o yuzden son adet sorulmaz, soylesen de direk transfer gunu ve embriyo gunu soruluyor.

Canim lekelenme kesildikten sonra jel nasil geri gelmeye basladi renk olarak

Bahçeci umut tüp bebek merkezi doktorum Cem Çelik kuzum. Bizimde sperm 4 milyon morfoloji ve ileri hareket sıfır allahın izniyle ilk denemede tuttu rabbim sana da nasip etsin inşallah
Ay çok sevindim ya Allahım bizlere de nasip etsin.. Peki öncesin de tedavi oldu mu eşiniz ilaç falan kullandı mı yoksa hemen tüp bebek mi denediniz

Ay çok sevindim ya Allahım bizlere de nasip etsin.. Peki öncesin de tedavi oldu mu eşiniz ilaç falan kullandı mı yoksa hemen tüp bebek mi denediniz
Biz 1 yıl kadar vitamin kullandık bir süre keçiboynuzu kürü yaptım eşime. Daha sonra da özünü içmeye devam etti fakat bizde hiçbiri fayda etmedi malesef. Sadece son sperm testinde sperm sayısı 6 milyon olmuştu ama bunun bir önemi yoktu çünkü morfoloji ve ileri hız hiç düzelmemiş hâlâ sıfırdı. Bu şekilde tedaviye başladık eşime tedavi uygulanmadı ilk denemede tuttu çok şükür. Doktorumuz çok güven verdi morfoloji önemli değil ki takılmayın dedi. Eğer normal yolla deneseydiniz önemliydi ama şuan önemsiz demişti Darısı sizlere de kısmet olsun inşallah ❤

kızlar bende hafif kanama oldu çok kötüyüm

ya burda okudukca ben de korkmaya basladim. evde dinleniyorsunuz degil mi? . ben yataktan sadece yemek icin cikiyorum, belki o da yanlis ama doktorumda bana evde gecirceksin bugunleri, yatmak zorunda degilsin ama ev istirahati ile gececek dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…