Cnm ben 8.haftamdayım kese bebek kalp atışı hepsini gördük ve doktorum ilaçlara devam dedi. Bu ilaç kullanımı sanırım doktordan doktora değişiyor. Bi arkadaşın hemen kesmişti ilaçları. Galiba bnm doktorum 12.haftaya kadar kullandıracak. Cuma randevum var unutmazsam soracağım bende.Kızlar merak ettiğim birşey var ; benim kese ve kalp atışı için randevuyu transferden 24 gün sonraya verdiler. Estrofem progestan ve kan sulandırıcı iğneyi keseyi göreceğimiz güne kadar içmemi söylediler . Sizde içiyor musunuz? Yani süre çok uzun geldi bana biz sürekli böyle içecekmiyiz bu ilaçları
Bana 12.haftaya kadar yani 3 aylık olana kadar içilecek dediler. Kan sulandırıcı iğne prolutex iğne Estrofem vajınal jel ve vajinal fitil. Evden cıkamıorum ilaçları unuturum sırasını diye. İnşalah sag salim saglıkla kavusuruz evlatlaraKızlar merak ettiğim birşey var ; benim kese ve kalp atışı için randevuyu transferden 24 gün sonraya verdiler. Estrofem progestan ve kan sulandırıcı iğneyi keseyi göreceğimiz güne kadar içmemi söylediler . Sizde içiyor musunuz? Yani süre çok uzun geldi bana biz sürekli böyle içecekmiyiz bu ilaçları
özellikle tüp bebek olduğunu söyledim sekereter de doktor bey tüp bebek tedavilerinde de bu şekilde hesaplıyor dedicok ilginc ya bu doktorlarin hesaplari. o zaman ben turk doktorlarina gore 8. haftadayim, amerikadakilarina gore 6. hafta..tahminim kullanilan ilac ve transfer gunleri cok farkli
inşaallah canım haberlerini bekliyorumO zaman bana da yasak değildir canım aynı merkez olduğu için, rahatladım şimdiYaaa Diyarbakır mı İnşallah. Bu ayın sonunda bende güzel haberleri alırım inşalalh
özellikle tüp bebek olduğunu söyledim sekereter de doktor bey tüp bebek tedavilerinde de bu şekilde hesaplıyor dedinormal gebeliktede zaten 2 hafta fazladan oluyor mantıken
Canim lekelenme kesildikten sonra jel nasil geri gelmeye basladi renk olarakBenim sukur lekelenmem kesildi bugun, o taraf cok cok daha iyi ama ciddi kabizligim ve asiri otesi mide bulantim var.. ve gozum devamli yatakta.. malum evden calisiyorum ben mesai bitsede yatsam diye bekliyorum suanda resmenallahim insallah bu sefer yuzumuze guler
Canim ben jel kullanmiyorum, hic kullanmadim acikcasiCanim lekelenme kesildikten sonra jel nasil geri gelmeye basladi renk olarak
Evet epey bi devam etti ama şimdi yokMor_cicek ya canım senin gögüs hassasiyetin devam etti mi adet olana kadar. Benim uçlar ve yanlar hala acıyo
Ben transferden 5 gun once basladim jele uzun bir surede kullanicam sanirim hem prolutex hem jelCanim ben jel kullanmiyorum, hic kullanmadim acikcasi
Ay çok sevindim ya Allahım bizlere de nasip etsin.. Peki öncesin de tedavi oldu mu eşiniz ilaç falan kullandı mı yoksa hemen tüp bebek mi denedinizBahçeci umut tüp bebek merkezi doktorum Cem Çelik kuzum. Bizimde sperm 4 milyon morfoloji ve ileri hareket sıfır allahın izniyle ilk denemede tuttu rabbim sana da nasip etsin inşallah
Biz 1 yıl kadar vitamin kullandık bir süre keçiboynuzu kürü yaptım eşime. Daha sonra da özünü içmeye devam etti fakat bizde hiçbiri fayda etmedi malesef. Sadece son sperm testinde sperm sayısı 6 milyon olmuştu ama bunun bir önemi yoktu çünkü morfoloji ve ileri hız hiç düzelmemiş hâlâ sıfırdı. Bu şekilde tedaviye başladık eşime tedavi uygulanmadı ilk denemede tuttu çok şükür. Doktorumuz çok güven verdi morfoloji önemli değil ki takılmayın dedi. Eğer normal yolla deneseydiniz önemliydi ama şuan önemsiz demiştiAy çok sevindim ya Allahım bizlere de nasip etsin.. Peki öncesin de tedavi oldu mu eşiniz ilaç falan kullandı mı yoksa hemen tüp bebek mi denediniz
Ben de prolutex ve oksapar kullaniyorum bi de folik asitBen transferden 5 gun once basladim jele uzun bir surede kullanicam sanirim hem prolutex hem jel
Kuzum prolutexi kaç tane vuruyorsun aynı anda?Ben de prolutex ve oksapar kullaniyorum bi de folik asit
Emeklerimiz bosa gitmesin rabbim yuzumuzu guldursunde kullanalim varsinBen de prolutex ve oksapar kullaniyorum bi de folik asit
2 tane vuruyorum canimKuzum prolutexi kaç tane vuruyorsun aynı anda?
Aminnn canim aminn tek istegimiz o zatenEmeklerimiz bosa gitmesin rabbim yuzumuzu guldursunde kullanalim varsin
Ben gunde 1prolutex kullaniyorumKuzum prolutexi kaç tane vuruyorsun aynı anda?
kızlar bende hafif kanama oldu çok kötüyüm