- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.757
Anladım canım teşekkürlerBenim doktorum da izin vermemisti.. cinsellik yok ve sakin yasa demisti..
transferden önce cinsel ilişki yasak değil diye biliyorum bize transferden 1 gün önce cinsel ilişkide bulunabilirsiniz demişti doktorKızlar dondurulmuş embriyo transferi öncesi ilişki yasak mı ?Bir hafta var transfere , doktor herhangi bir şey söylemedi ve bizde sormayı unuttuk
nasıl Bi doktor Bi doktormuş direk oyle bişi soyleyebiliyor tövbe yarabbim sizde cok dıkkat edın yatın dınlenın babada 10 gun sonra gel dediler inş gecerİğneyi 5+6 da vurdurdum 6+5 deyim bugün gittim doktora şehirde bir tane özel hastahane var başka gidecek hastahane yok devlete kalsak zaten canlı bebeği alacaklar dua etmekten başka çare yok bekleyecez
bende de durum aynı canım haftaya keseye görmeye gideceğiz o zmana kadar 1 ilaç 2 iğne 1 fitil devamKızlar merak ettiğim birşey var ; benim kese ve kalp atışı için randevuyu transferden 24 gün sonraya verdiler. Estrofem progestan ve kan sulandırıcı iğneyi keseyi göreceğimiz güne kadar içmemi söylediler . Sizde içiyor musunuz? Yani süre çok uzun geldi bana biz sürekli böyle içecekmiyiz bu ilaçları
Her doktor farklı söylüyor Ya nasıl iş anlamadım .Sırf merakından internette araştırdm orda da hiçbirşey bulamadımtransferden önce cinsel ilişki yasak değil diye biliyorum bize transferden 1 gün önce cinsel ilişkide bulunabilirsiniz demişti doktor
Amin inşallah canım tek duamızInsallah temiz cikacak ve bu syrec saglikla ilerleyecek
ben bahçeci tüp bebek merkezine gittim canım şu an kan testim pozitif bu aşamada kesinlikle cinsel ilişki yasak dediler transfer öncesi serbest demişlerdi bende bu şekil ilerlediHer doktor farklı söylüyor Ya nasıl iş anlamadım .Sırf merakından internette araştırdm orda da hiçbirşey bulamadım
Bende Diyarbakır bahçecideyim canım .Ne güzel Rabbim bana da nasip eder inşalalhben bahçeci tüp bebek merkezine gittim canım şu an kan testim pozitif bu aşamada kesinlikle cinsel ilişki yasak dediler transfer öncesi serbest demişlerdi bende bu şekil ilerledi
Diğer doktor da yürüyüş yap dinlediğin için kanama dışarı çıkmamış diyor haftaya çarşamba günü çağırdı beni de kese düşmesin de her şey yoluna girer inşallah yatıyorum sürekli bir tek bugün ayağa kalktım hastaneye gitmek içinnasıl Bi doktor Bi doktormuş direk oyle bişi soyleyebiliyor tövbe yarabbim sizde cok dıkkat edın yatın dınlenın babada 10 gun sonra gel dediler inş gecer
Estrofem kalp atışına kadar içiliyor diye biliyorum onun dışında doktorum progestan iğneyi ve crinone jeli 12. Haftaya kadar kullanacaksın demiştiKızlar merak ettiğim birşey var ; benim kese ve kalp atışı için randevuyu transferden 24 gün sonraya verdiler. Estrofem progestan ve kan sulandırıcı iğneyi keseyi göreceğimiz güne kadar içmemi söylediler . Sizde içiyor musunuz? Yani süre çok uzun geldi bana biz sürekli böyle içecekmiyiz bu ilaçları
Bende bahçeciye gidiyorum bana ilişki yasak demişlerdi öncesindeben bahçeci tüp bebek merkezine gittim canım şu an kan testim pozitif bu aşamada kesinlikle cinsel ilişki yasak dediler transfer öncesi serbest demişlerdi bende bu şekil ilerledi
bana hemşire demişti transfer öncesi cinsel ilişki yasak değil diye.Benim de diyarbakır bahçeci zeki akkum canımBende Diyarbakır bahçecideyim canım .Ne güzel Rabbim bana da nasip eder inşalalhTransfer sonrası yasak olduğunu biliyorum ama öncesi için doktor herhangi bir şey söylemediğine göre yasak değil demek ki
O zaman bana da yasak değildir canım aynı merkez olduğu için, rahatladım şimdibana hemşire demişti transfer öncesi cinsel ilişki yasak değil diye.Benim de diyarbakır bahçeci zeki akkum canım...inşaallah rabbim sana da nasip edecek sen rahat ol yeter ki
Benim sukur lekelenmem kesildi bugun, o taraf cok cok daha iyi ama ciddi kabizligim ve asiri otesi mide bulantim var.. ve gozum devamli yatakta.. malum evden calisiyorum ben mesai bitsede yatsam diye bekliyorum suanda resmenAmin inşallah canım tek duamızhepimiz burada kucagımıza aldıgımız gunleri de paylaşırız inşallah sen nasıl oldun
Bildigim kadariyla sadece opu dan 2-3 gun once yasak var oda esinizin spermi icin alinan bir onlem..onun disinda bole bisey banada soylenmedi..transfer oncesiKızlar dondurulmuş embriyo transferi öncesi ilişki yasak mı ?Bir hafta var transfere , doktor herhangi bir şey söylemedi ve bizde sormayı unuttuk
kızlar bugün kadın doğum doktoruna gittim haftaya keseyi görmek için çağırdı hamileliğin 1.gününü adetin ilk günü baz aldı bende durumlar böyle
Benim sukur lekelenmem kesildi bugun, o taraf cok cok daha iyi ama ciddi kabizligim ve asiri otesi mide bulantim var.. ve gozum devamli yatakta.. malum evden calisiyorum ben mesai bitsede yatsam diye bekliyorum suanda resmenallahim insallah bu sefer yuzumuze guler
Estrofem kalp atışına kadar içiliyor diye biliyorum onun dışında doktorum progestan iğneyi ve crinone jeli 12. Haftaya kadar kullanacaksın demişti
Bende bahçeciye gidiyorum bana ilişki yasak demişlerdi öncesindeşuan için birşey demediler sonucu aldıktan sonra yasak mı değil mi bilemiyorum perşembe gideceğim birşey derler sanırım
Bir an şüpheye düştüm ve emin olmak için telefonumdaki ses kaydını dinledim. Tedavide bilgi ve ilaç anlatım kısımlarım hep telefonuma kayıtlı, unuturum diye kayıt ediyordum dabiz de transfer oncesinde serbetti cunku Lupron ile yumurtalar baskilandi ama transferden sonra iliski yasak dendi..
Teşekkür ederim canımBildigim kadariyla sadece opu dan 2-3 gun once yasak var oda esinizin spermi icin alinan bir onlem..onun disinda bole bisey banada soylenmedi..transfer oncesi