Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Bende konuştum bugun doktoruma. Adet olunca gel Bi bakalım dedi. Yeni transfer için seni dinlendiricem biraz dedi. Ne kadar ara vermek isteyecek bilmiyorum artık. Eğer kendini hazır hissediyorsan öyle başla arkadaşım.
Ben de doktor ne derse ona göre hareket ederim sanırım

Merhaba kızlar bende bugun muayene oldum kalp atısınıda duyduk ama içten kanamam var dedi doktor tek kullanımlık Bı igne verdi vururdum kalp atışına sevinemedim bile 😔
Suan aktif bi kanaman var mi peki canim insallah hersey yolunda gider canim benim birkac tanidigimin dogurana kadar kanamalari oldu sag salim aldilar bebeklerini kucaklarina insallah bizlerde tedirgin olmadan atlatiriz şu sureci

Merhaba kızlar bende bugun muayene oldum kalp atısınıda duyduk ama içten kanamam var dedi doktor tek kullanımlık Bı igne verdi vururdum kalp atışına sevinemedim bile 😔
Geçmiş olsun canım şuan seninle aynı durumdayım ne iğnesi verdi sana bana hiç bir iğne söylemedi

Ahh canim❤️❤️ Insallah bisi olmucak, bebisin seninle kalacak. Bu icten kanamanin sebebi neymis, birsey soyledi mi? Baska arkadaslarda yazmis simdi okudum? Neden oluyor acaba ve nasil gececekmis? Sen icini ferah tut ve asla kotu dusunme bizimle kalacak bebislerimiz🙏🏻

Suan aktif bi kanaman var mi peki canim insallah hersey yolunda gider canim benim birkac tanidigimin dogurana kadar kanamalari oldu sag salim aldilar bebeklerini kucaklarina insallah bizlerde tedirgin olmadan atlatiriz şu sureci
İnşallah canım yok 4 5 gün once su gibi kahve gi az akıntı olmustur coraspini kes dediler Bi kac gun Bi kestim gelmedi sonra bende bişi olmasin diye 2 gündür tekrar içtim bilmiyorum etkisi oldumu içten dedi doktor hiç bişide gelmiyor vucut ya absorbe eder yada dışarıya atar bol bol istirahat edin dediler 10 gün sonra kontrole gidicem bide kan uyuşmazlığı var onada vakıcaklar inş duzelir yola cıkmayı dusunuyordum oda kaldı

Ahh canim❤️❤️ Insallah bisi olmucak, bebisin seninle kalacak. Bu icten kanamanin sebebi neymis, birsey soyledi mi? Baska arkadaslarda yazmis simdi okudum? Neden oluyor acaba ve nasil gececekmis? Sen icini ferah tut ve asla kotu dusunme bizimle kalacak bebislerimiz🙏🏻
Amin inşallah canım yok Bi 5 6 tüp kan aldılar idrar testi verdim bakalım yarın cıkacak mış ona göre bilgilendirecekler

Kızlar merak ettiğim birşey var ; benim kese ve kalp atışı için randevuyu transferden 24 gün sonraya verdiler. Estrofem progestan ve kan sulandırıcı iğneyi keseyi göreceğimiz güne kadar içmemi söylediler . Sizde içiyor musunuz? Yani süre çok uzun geldi bana biz sürekli böyle içecekmiyiz bu ilaçları

Prolutan verdi canım tek bir igne aslında tüp bebek merkezine gitmedim ben başka Bı doktora muayene oldum ama haber verdim coraspin estrofem progestan fitili kesti sadece prolutex ve folik aside devam
Bende kanamanın ilk günü iğne yaptırdım progestron ondan sonra da kanama olmadı ama içeride hala görünüyor kanama olduğu sadece crinone jel ile folik asit kullanıyorum akşam tedavi gördüğüm doktorumu arıcam bende Rabbim şifa versin hepimize

Kızlar merak ettiğim birşey var ; benim kese ve kalp atışı için randevuyu transferden 24 gün sonraya verdiler. Estrofem progestan ve kan sulandırıcı iğneyi keseyi göreceğimiz güne kadar içmemi söylediler . Sizde içiyor musunuz? Yani süre çok uzun geldi bana biz sürekli böyle içecekmiyiz bu ilaçları
Evet ultrason da gorene kadar devam canım

Bende kanamanın ilk günü iğne yaptırdım progestron ondan sonra da kanama olmadı ama içeride hala görünüyor kanama olduğu sadece crinone jel ile folik asit kullanıyorum akşam tedavi gördüğüm doktorumu arıcam bende Rabbim şifa versin hepimize
Amin canım inşallah ne kadar oldu sizin igneden kac gun sonra kontrole gittin

Amin canım inşallah ne kadar oldu sizin igneden kac gun sonra kontrole gittin
İğneyi 5+6 da vurdurdum 6+5 deyim bugün gittim doktora şehirde bir tane özel hastahane var başka gidecek hastahane yok devlete kalsak zaten canlı bebeği alacaklar dua etmekten başka çare yok bekleyecez

Genelde cogu devam ama benim doktorun estrofemi kesti mesela, lekelenmem sonrasi coraspini de kesti. Prolutex, oksapar ve folik asiti sanirim 12. Haftaya kadar kullanicaz..

Yasak değil yani estrofem kullandigin surece bi tehlikesi yok istesende hamile kalamazsin ilactan dolayi demisti doktorum
Teşekkür ederim canım .Kimi doktor yasaklamamış , Kimisi yasak demiş .bende kendi merkezimi arayıp soracağım en iyisi öyle yapmak 🙂

Arkadaşlar benimde lekelenmem devam ediyor. Azaldı ama devam sonuçta. Bugün4.gün kanama başlayalı. 4+3 teyiz biz.daha kese görünmedi ama değerim 2katından fazla artıyor.14.gün değerim 809 çıktı bugün.doktor dış gebelik düşünmüyorum dedi. Siz ne güzel keseyi görmüşsünüz. Banada pzt ye randevu verdi kese için.inşallah sağ salim görürüm.allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Uzulme kuzum insallah bisey olmaz belki coğul gebelik yasiosundur her vücut farkli tepki verio benimde tramsferin7.gunu kahve rengi akintim olmustu ilk dr.a gittim bisey ifade etmio demisti sonra iki tane kese gorundu benim ikinci kese kayboldu ama sende oyle olmaz insallah bence suan yasadigin kanama onemli bi sorun degildir gecer bol bol su tüket

X