Vallahi bilmiyorum canim, reglinin 2. Gununden kan testine kadar kullandim yaklasik 1 ay. kan testinden sonra kes dedi. Sonucta doktor o ne derse yapiyoruzCanım estrofemi çok erken kesmemişmi benim doktorum kalp atışına kadar içeceksin demişti.
Canim sabah rengi kahverengine donmustu biraz daha aksamki kirmizilik cok kalmamisti, ama hala devam ediyorTakip et canım bende de kahverengi lekelenme oldu bankada coraspini kes dediler şimdi kalmadı oyle devam ederse hiç bekleme git ama bugun içtin mi coraspin
Guzel haberlerini bekliyoruz idrar yaptin mi oncesinde transferin ne zamandiKizlar kan verdim az önce. Öğleden sonra çıkacak sonuç
Canım normal hamilelikte bile kanama oluyo normal bence. Her kanama düşük demek değil. Bildiğim kadarıyla bazen bebiş kendine yer açtıkça lekelenmeler olabiliyor. Üzme kendini sakın. Stres daha kötüInsallah oyledirNolur bu sefer husran olmasin ki hersey iyi gidiyordu
Canim sakin moralini bozma dua et, hersey duzelir inş..Kizlar az once tuvalete girdim ve temizligimi yaparken pecetede kan vardi, baya taze kan cok korkuyorum bisi oluyorsadoktoru aradi coraspini kes ve dinlen dedi ama suanda aglamaktan baska bisi yapamiyorum ( nolur dua edin
Amin canımm. Allahım ayırmasın seninle kalsın bebeğin. Benimde sabah kıpkırmızı kan geldi. Sonra kahve kırmızı karışık sulu hale döndü. Hemen kan verdim 85ten 209a çıkmış 2günde ❤Insallah oyledirNolur bu sefer husran olmasin ki hersey iyi gidiyordu
canım benim çok geçmiş olsun hiç kalbini bozma benim bir arkadaşım 9 ay boyunca kanama yaşayarak geçirdi hamileliğini çok affedersiniz 9 ay boyunca orkid ile yaşadım artık her yerim yara olmuştu diyor. şimdi dünya güzeli bir oğlu var. iyi düşün lütfen üzme bebeğini deCanim sabah rengi kahverengine donmustu biraz daha aksamki kirmizilik cok kalmamisti, ama hala devam ediyorsen de ne kadar surdu?
Aminnn canim insallahMarsade I Iremsu2700 Merve sefa geçmiş olsun canım. İnşallah doğuma kadar Bi daha böyle bir korku yaşamazsınız. Allahım evlatlarımızı korusun
Cok haklisin canim ama iste insan bianda gorunce ne yapacagini bilemiyor. Bakalim saat 1 de randevum var insallah iyi haberlerle gelirimCanım normal hamilelikte bile kanama oluyo normal bence. Her kanama düşük demek değil. Bildiğim kadarıyla bazen bebiş kendine yer açtıkça lekelenmeler olabiliyor. Üzme kendini sakın. Stres daha kötü
Insallah canimCanim sakin moralini bozma dua et, hersey duzelir inş..
Ahh canim insallah, sabah benim de kahveydi rengi ve pihti gibiydi.. senin adina cok sevindim insallah bizimle kalir bebislerimizAmin canımm. Allahım ayırmasın seninle kalsın bebeğin. Benimde sabah kıpkırmızı kan geldi. Sonra kahve kırmızı karışık sulu hale döndü. Hemen kan verdim 85ten 209a çıkmış 2günde ❤gerçekten kıpkırmızıydı.ağla ağla mahvoldulm. Seninde böyledir canım. Sakin üzme kendini. Bebeklerimiz bizimle
Allah annesine babasina bagislasin.. evet her bunye farkli iste bakalim 1 de randevum var ne diyecek doktor insallah hersey yolundadircanım benim çok geçmiş olsun hiç kalbini bozma benim bir arkadaşım 9 ay boyunca kanama yaşayarak geçirdi hamileliğini çok affedersiniz 9 ay boyunca orkid ile yaşadım artık her yerim yara olmuştu diyor. şimdi dünya güzeli bir oğlu var. iyi düşün lütfen üzme bebeğini de
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzAllah annesine babasina bagislasin.. evet her bunye farkli iste bakalim 1 de randevum var ne diyecek doktor insallah hersey yolundadir
Ama inan kan kırmızıydı sabah gördüğüm. senin kırmızı değil kahverengi. İçini ferah tut.nazlı olacaklar bizimkilerAhh canim insallah, sabah benim de kahveydi rengi ve pihti gibiydi.. senin adina cok sevindim insallah bizimle kalir bebislerimiz
İnşallah canım inşallah. Bize de haber ver hayırlı haberlerCok haklisin canim ama iste insan bianda gorunce ne yapacagini bilemiyor. Bakalim saat 1 de randevum var insallah iyi haberlerle gelirim
Ben vuruluyorum canım. Transferden 5 gün önce başladım bugün 14.gun hâlâ devam. Benim doktorum da gebelik gerçekleşirse ilk 3 ay devam edecez ama şimdilik kalcadan vurul. Daha etkili sonrasında göbekten olanına geçeriz dedi. Bakalım ne zaman çağırırsa gidersem söyleyecem dediğin gibi mahvolmuş kalcam mosmor geziyorum. Sıcak havlu normalde iyi ama bizim için iyi olmayabilir vücut sıcaklığı iyi değil yaBu progestan iğneler beni bitirdi yaa yanlarım mahvoldu bi de çok kötü vuran bi hemşireye denk gelirsem ölüyorumbunun bi kolayı kremi pansumanı var mı kızlar daha da verecekmiş doktorum kalp atışları bi duyulsun dedi sizden de vurulan var mi
3 4 gün kadar canım bitti şükür coraspini içmiyorum hala korkma bişi olmaz inşallahCanim sabah rengi kahverengine donmustu biraz daha aksamki kirmizilik cok kalmamisti, ama hala devam ediyorsen de ne kadar surdu?